Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Arunce__Krusty

[Pamoka] Teamspeak žaidime!

Rekomenduoti pranešimai

64cc959017709bf179a1e04c953fe9ac675.png

SVEIKI!!!

Ką išmoksime štai šioje pamokoje? Taigi šioje pamokoje išmoksite pasidaryti „TeamSpeak“ lentele, kad rodytu žaidime ir ją perdėti į įvairiais vietas kur jums bus patogu.

Yo, mačiau kad daugelis norite išmokti ir patys pasidaryti „TeamSpeaK“ lentele žaidime taigi įkėliau pamoką, jeigu ji jau yra atsiprašau, nes to tikrai nemačiau :). Taigi visų pirmą pasileidžiame „TeamSpeak 3“ programą tai padarę susirandame viršui tokį užrašą „Settings“ tai padarę paspauskite ir susiradę užrašą „Plugins“ taip pat paspauskite. Kai tai padarėte pažymėkite varnelę šalia tokio užrašo „TeamSpeak 3 Overplay plugin“ tai padarę spaudžiame dešinį pelės klavišą pasirenkame „Settings“ išmes lentele ir ten rasite keletą skilčių tačiau pasirenkame tik vieną „Imput“ ir tada matysite tokį klavišą „Set Hotkey“ paspauskite pasirinkite kokia norite raidę aš padaręs F11 kadangi aš jos niekur nenaudoju! Prisijungiame į teamspeak serverį ts.jax.lt ir pasileidžiame SAMP programą ir štai prašau šone jus matote lentelę ir kas yra tame kanale. Atsiminkite norint perkelti lentelę į kitą mygtuką spaudžiate tą klavišą kurį pasirašėte ant „Set Hotkey“ kadangi aš pasirašiau F11 tai aš jį ir spaudžiu!

Teamspeak programą galime gauti iš

http://www.teamspeak.com/?page=downloads

Jeigu neturite „TeamSpeak 3 Overplay plugin“ http://www.failai.lt/vzulfzv3z2qs/ts3_overlay-v3.8.23.ts3_plugin.htm <<< parsisiuntimo linkas

Pamoka sukūrė: Grantas_Spaicys

Prašome nepagailėti +R3P

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Sveikas, Nikotinas_Heroinas, taigi ir pas mane nėra to „TeamSpeak 3 Overplay plugin“ tačiau jį galimą parsisiųsti štai paspausk ant mano nuorodos >>> http://www.failai.lt/vzulfzv3z2qs/ts3_overlay-v3.8.23.ts3_plugin.htm parsisiuntus instaliuok ir tada viską daryk pagal pamokas!

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Klausyk, esu girdėjas kad ant naujų TS neiną šis dalykas, tik ant senuju TS, tiesą tai ?

Sveikas, taigi tai yra lyg ir tiesą tačiau gali pasidaryti, kad eitu. Nes kaip matai, Nikotinas_Heroinas padėjau ir man taip pat nerodė "Teamspeak 3 Overlay plugin", bet instaliavus pluginą rodo. Taigi viršui parašiau ir numečiau linką iš kur galimą atsisiųsti tą pluginą.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...