Eiti į turinį
Bona_Zeko

Street Workout

Rekomenduoti pranešimai

Bona_Zeko, numesk savo sporto pasikeitimus jeigu turi. ;) Ir parašyk per kiek laiko tokius rez gavai.

Nuotraukų neturiu nei video. ir rezultatai nebus labai stebinantys, sportuoju tik 46 dienas ;)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Sveikas, Street workoutu užsiiminėju nuo vasaros pradžios, prieš vasara nepadarydavau , nei vieno prisitraukimo, sportuoju 5 kartus per savaitę.

Pasiekimai:

Prisitraukimai(švarus-pilnai ištiestos rankos , be siūbavimo , rankos šiek tiek plačiau nei pečiu plotyje)- 18

Atsispaudimai lygiagretėse: 50

Atsispaudimai: 80

Tiesiu kojų pakėlimai iki turniko: 15

Elementai:

Kareivis, Vilkas, Meškas , oficierius ir daug kitų...(Apie 14 išviso)

Dabar mokinuosi back lever , ir palaikau tik stradle back lever (išskiestom kojom) - 5s

Sėkmes tau sporte , labai gerai kad užsiiminėji

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Kaip ir sakiau visą savaitę sportavau pagal tavo programą, bet aišku tai yra per mažas laiko tarpas, kad jaustųsi kokie nors rezultatai. Kalbant apie pačią programą tai kai kurios dienos buvo tikrai lengvos, kai kuriose tekdavo pavargti gerokai. Tai buvo pirmadienis ir trečiadienis, nu gal dar ir penktadienis nebuvo iš lengvųjų, bet šiaip padarydavau viską. Kitas klausimas ar darysiu tai toliau. Iš tikrųjų manau, kad ne, tiesiog dabar turėsiu kuriam laikui išvažiuoti į kitą miestą ir nemanau, kad ten atrasiu laiko daryti tuos pačius pratimus, nebent tik retkarčiais nueiti ant turniko, o vėliau jau grįžus pradėsiu sportuoti su komanda tai irgi nemanau, kad po 2 treniruočių į dieną dar norėsis vakare eiti. Manau tai viskas ką norėjau pasakyti. Sėkmės tau toliau sportuojant. :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Aš tai pradejau eiti pire turniku kai padarydavau tik puse prisitraukimo, visi draugai ten kareivukus saudydavo ir pan o aš ten 0 budavau :D pradžioi labai nenorejau ant turniko sportuot, nes kaip sakiau prisitraukimo nepadariau :D tai draugelis priverte po puse prisitraukimo daryt nu ir kita diena kažkaip 3 prisitraukimus padariau :D niu o kita savaite padariau 10 prisitraukimu paskui išlaužiau kareivuka su viena ranka kur užmeti kita savaite atejau 8 išlaužiau ir ta pačia diena su dviem rankom išlaužiau, kai su dviem padariau, kita diena atejau iškart 5 su dviem, niu ir po to pradejau mokytis flag, iš pirmo isimesdavau ir nukrisdavau, paskui sulenktomm kojom dariau, kaip sulenktom lengviau pasidare istiesiau kojas o kojos prie žemes beveik buvo :D tai visas sulūžes :D niu ant flag treneravaus gal 2 mėnesius ir ji normalei padarydavau tiesiai bet tik 6 sec gal, išmokes flaga laikyti norejau ir daugiau išmokti, pradejau mokitis dragon flaga, ta išmokau per mėnesi, poto atsimenu buvo back level, ta greit išmokau, o ant franto vargau, reikejo daug sportuot kol ji padariau bet dabar padarau gal 10 sec, niu ant turniku ejau puse metu, ir pradejau eiti i sporto kluba, maniau turiu daug jegos, bet nichuja, atejas stumiau tik 65 KG, ir va salei pradejau sportuot ir prie turniku, nu ka galiu pasakyt va sportuoju metus su virsum, palaikau dabar flag apie 25 sec, plancha vos vos rankas sulenkes, backa, dragon flag, franta, 15 kareivuku be užsimetimo stumiu nuo krutines 120, pritupiu 160.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Sveikas bona. Pradėjau sportuot pavasario pradžios. Ankščiau nieko nepadarydavau (nei prisitraukimo normalaus, atsispaudymų tik keletą). Viską pradėt įkvėpė draugai, birželį pasistačiau savo turniką, pradėjau palengva treniruotis. Dabar padarau apie 10 prisitraukimu, apie 20-25 atsispaudimus. O ant turniko išmokau vilkelį, kareivėlį, krabą 1 ir 3. Dabar jau mokinuos krabą 2 ir mešką.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...