Eiti į turinį
Svečias STone

isejimas is namu

Rekomenduoti pranešimai

Situacija tokia kad gyvenu su mama ir pateviu. Problema patevis. Tai zmogus kuris pastoviai kazka aiskina, nurodineja, issidarineja. Jei bandai bendrauti, tai susipyksi. Budavo kad isgerineja. Zodziu nemoku tekstu to perteikti, bet tai energetinis vampyras kuris eda is vidaus. kartais baisiai supykdo, suerzina, sunervina. As pastoviai ant kazkokio diskomforto ar tai baimes, ar tai susierzinimo.

Zodziu tie namai man yra pragaras. Moralinio palaikimo negaunu jokio, tik kazkokie aiskinimai, nurodinejimai. Daznas atvejis kad akis drasko del nesamoniu, menkniekiu. Zodziu individas, kazkoks nesusipratimas.

Kartais pagalvoju gal as kazkokia nasta, tingiu, nepadedu. Bet juk dirbu, duodu komunaliniams, ko daugiau reikia?

Noriu iseiti is namu, bet nesiryztu. Bijau gresencio skurdo , nes gaunu 1000lt i rankas , su sitiek kazin ar protinga butu nomuotis buta? man 23m

Aplamai kai atsikrausciau i tuos namus , tas buvo gal pries gera 10metu. Tai viskas tarsi sustojo, dingo draugu ratas, pradejo nesisekti, prasidejo socialine izoliacija nuo zmoniu. Nebegyvenu o egzistuoju. Ka patartumet?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Varyk pas teva gyvent jei yra galimybe. O pateviui sakyk tu man netevas ir nepaaiskinsi ka daryt. Kazkada mamai pasakiau, nes tipo sako ateis (varda ivardinsiu "patevis") . Tai va, ateis patevis ir ten paziuresim kurio klausysi. Pasakiau, kad jis man netevas ir neaaiskins ka daryt ir uztilo bbzn kiek laiko :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Nežinau kaip jūs, bet jei mano tėvai išsiskirtų ar tėvas žūtu, tikrai neleisčiau motinai susirasti kito. Pastoviai ją graužčiau kad davei tokius ir tokius įžadus ir t.t. Aišku jei vienai motinai sunku yra susitvarkyti su sūnumi, reikia pinigų, galbūt darbo nėra, tai stengčiausi kuo daugiau padėti, bandyčiau susirasti darbą, o patėvį ignoruočiau, sakyčiau jam tiesa, kad jis man 0vietoje. Net nenoriu įsivaizduoti, kad mano mama vaikšto ar bučiuojasi su kitu. Tavo vietoje tikrai neišeičiau iš namų. Į patėvį nekreipčiau dėmesio, jei tau 23m. tu esi pilnametis, todėl jis už tave neatsako. Jei stengiesi su juo sutarti, tai stenkis mastyti logiškai, nesakyčiau jam visko kas ant liežuvio galo. Prašytu ką nors padaryti, padaryčiau. Bet žiūrėčiau dėl ko jis liko nepatenkintas. Bandyčiau pakeisti ne kiek save, bet kiek jį. Sėkmės tau.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Kai skaičiau tekstą pamaniau kad tu dar jaunas, nes mano namuose tikrai pastebėjau kad patėvis sesę bando išsiauklėti pagal savo norus, neleidžia daryti tai to ar ano, o man niekada nėra nieko nurodęs, pasakęs uždraudęs. Jeigu sakykim aš ir sesuo darytumėm kažką tąpatį ir patėviui nepatiktų tai jis tai pasakytų tik sesei, o man neprieštarautų. O aš atsidūręs tavo vietoje, gadinčiau jam lygiai taip pat gyvenimą kaip jis gadina tau :rolleyes:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Užsienis, užsienis ir dar kartą užsienis. Jei tavęs netenkina gyvenimas čia, jį visada gali pakeisti gyvenimu svetur. Išvykęs galėtum pradėti naują gyvenimą, esi jaunas ir visas gyvenimas tau dar prieš akis, neverta jo gadinti gyvenant apsuptam problemų. Manau ir anglų kalbą supranti bent minimaliai kaip ir visi jauni žmonės, tad jei prašytum manęs patarimo asmeniškai, siūlyčiau susirinkti tam tikrą sumą pinigų, kurios tau užtektų bent trumpam, nes siūlyčiau išvykti į UK! Pasiūlyčiau išsirinkti patrauklų ir būtinai mažą miestelį (kad lengviau apsiprastum), laikinai apsistoti motelyje ir pirmu numeriu susirasti paprastą darbą, kuris garantuotų šiokias tokias pajamas ir nereikėtų baimintis dėl pinigų stygiaus, tada galėtum ieškoti nuomojamo buto :) Viskas labai paprasta. Kad ir kokia sunki ar net bauginanti būtų pradžia, per mėnesį ar du apsiprastum ir turėtum pasirinkimo laisvę: pasilikti miestelyje ilgesniam laikotarpiui ar persikelti į didesnį, pavyzdžiui, į pačią sostinę - Londoną. Viskas vystytųsi savaime, parašiau šiek tiek savo minčių, nežinau ar jas dar kažkada perskaitysi, nepanašu, jog esi kasdienis šio forumo lankytojas, bet galbūt problemų turi ir daugiau šio forumo diskusijose dalyvaujančių narių ir toks mini patarimas pravers kažkam kitam :)

Na apie sita jau senai svajoju, tik reikia laiko ir tinkamo momento isvaziuoti, nes dabar taip tusciai tai rizikinga :) aciu uz patarimus

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Sveikas, nežinau kaip į tavė kreiptis tai va. Visų jei turi tikrą teva (gera ir normalų) tai siulyčiau eiti gyventi pas ji. Ir antras dqlykas tai tavo uždarbis. Jeigų neužtenka pinigų dirbk 2 darbuose, taupyk ir su laiku galesi rasti nuomojama butą. Turesiu minčių - redaguosiu šį pranešima arba parašysiu naują.

Pagarbiai,

Nikis.

PEACE.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...