Eiti į turinį
Recruce_Recrut

Euras

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, temos skaitytojai!

 

 

Kaip matote, sukurta nauja tema, skirta padiskutuoti apie eurą. Aktualu, dėl to, kad nuo 2015 metų, sausio 1 - osios, įsivesime eurą, ir apie litus pamiršime. Na, kaip manote, ar Lietuvai bus verta įsivesti eurą? Ir kas jums geriau, "EURAS" ar "LITAS" ? Asmeniškai norėčiau, kad Lietuvoje pasiliktų lietuviška valiuta, visgi esame lietuviai, turime turėti lietuvišką valiutą.

citata iš delfi:

 

 

„Kaip teko skaityti viename komentare, euro įvedimas – tik popierėlio spalvos pasikeitimas, daugiau niekas nesikeičia, nes turime fiksuotą kursą“, - aiškino specialistė. Tiesiog reikia pratintis prie minties, kad viskas, tiek pajamos, tiek išlaidos, bus apie 3,45 karto mažesnės. Reikėtų pratintis prie mažesnių skaitmenine išraiška kainų etiketėse, ką jau ir dabar leidžia daryti kai kurios prekybos įmonės.
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Iš dalies, euras yra tikrai gerai, neliks valiutos keitimo didelio, esant eurui, užsienio (pvz. Danijos, Vokietijos, Austrijos ir kt.) šalių verslininkai lengvai gali investuoti į Lietuvą, žemės ukį, gamtinių dujų traukimą ar kita, kas sukurtų daugiau darbo vietų vietiniams, atsirastų specialistų poreikis, todėl baigus aukštąjį išsilavinimą žmonėms nereikėtų dirbti anglijoje ar kitur. Iš šios pusės tikrai gerai, bet pasigilinus į eurą, po kurio laiko Lietuvą vėl turėtu ištikti finansinė krizė, bet manau, daug mažesnė, nei praita, po JAV bankininkystės nuosmukio. Žiūrint į tolimesnę ateitį, yra tiek pliusų tiek minusų, bet manau, kad su euru bus geriau.

  • Patinka 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

ko toki burbula is to euro puciat nesuprantu? kainos tos pacios isliks(aisku dabar uzsikele kai kurios parduotuves). Visdelto, gi daug kas patogiau bus, nereikes keitinet litu i eurus, norit vaziuot i sali, kuri turi eura ir t.t. O tie, kas verkia, kad neturesim jokios simbolikos ant valiutos tai klysta, gi kiekviena salis turinti eura turi tam tikra simobolika ant euro monetos

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

ko toki burbula is to euro puciat nesuprantu? kainos tospacios gi tos pacios isliks(aisku dabar uzsikele kai kurios parduotuves). Visdelto, gi daug kas patogiau bus, nereikes keitinet litu i eurus, norit vaziuot i sali, kuri turi eura ir t.t. O tie, kas verkia, kad neturesim jokios simbolikos ant valiutos tai klysta, gi kiekviena salis turinti eura turi tam tikra simobolika ant euro monetos

Iš tiesų, tiesą pasakei apie eurų vertę, kainos išliks tokios pat. Taip pat manau bus labai patogus dalykas išvykstant iš Lietuvos į Latviją tarkime, nebereikės vargti išsikeisti valiutą.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...