Eiti į turinį
Tomas_Geradaris

Ar labai pakenktų pakelis cigarečių sporte?

Rekomenduoti pranešimai

Sportuoji arba geri , tas pats manau ir su rūkymu . Vienas , geras užgerimas kainuoja maždaug ~ savaitę sporto , o rūkymas ypač kaip sportuoji grynas vinis į širdį . Jeigu nori pasiekti gerų rezultatų ir progresuoti greičiau atsisakyk to arba bent jau paretink , atsipalaiduok kas mėnesį . Apskritai rūkymas lėtina raumens augimą , mažiną ištvermę smarkiai , ypač blogai rūkyti jeigu užsiiminėji kovų menais įvairiais , kuriem labai reikaling ištvermė .

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Jei sportuoji sau (mėgėjiškai), tai gali ir rūkyt, ir gert žinoma su saiku, bet jei bandysi iš sporto išspaust tiek, kad dalyvaut rimtose varžybose, tada teks visiškai atsisakyt tokių dalykų.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

As ir sakyciau pries nes pats rukiau bet po bisky krito sporto rezultatai ir atsisakiau ir sporte vis tobulejiu ( greitejiu kam ydomu atletika lankau ) ir kas is trenkiu lanko nemaciau nei vieno rukiusip nes visi ant rezultato eina o del alaus asmeniskai nevertoju ir kaip cia kazkas sake gausi priklausomybe ir viskas iki gyvenimo galo nebent sugebesi mest

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...