Eiti į turinį
Selfie_Desty

Studijos - Svarbus gyvenimo žingsnis.

  

15 balsai(-ų)

  1. 1. Temos svarba :

    • Naudinga.(Man patinka diskutuoti čia)
    • Žalinga. (Man patinka būt atsiskyrėliu)
      0


Rekomenduoti pranešimai

Žinoma sunkiau. Juk amerikoje nežino kaip tu moki ju kalba, kol gauna informacija iš tavo buvusiu mokomųjų mokyklų praeina dar kiek laiko. Norint ten studijuoti privalai nusiteikti kad turėsi daug popėrizmo :))

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Studijuoju transporto logistiką Lietuvoje nemokamoje vietoje. Mokytis nelengva, bet kaip ir kažkas sakė, pagalvojus apie tai, jog nekvalifikuotų darbuotojų Lietuvoje nereikia, juolab kvalifikuotus nenoriai ima į darbą, tai tenka kęsti ir nelengvus mokslus. Baigęs mokslus planuoju pasilikti Lietuvoje, nes man patinka ši šalis, kad ir kokia ji bebūtų. Man nepatinka kitų šalių kultūros. Dauguma kalba į emigravimą į Angliją. Na, nežinau, gal priklauso nuo žmogaus, tačiau prieš 2 metus dirbau ten ir nepatiko žmonės, jų kultūra, nors ir dauguma iš jų yra malonūs. Tikriausiai esu pripratęs prie neišauklėtų lietuvių ir negaliu prisiversti palikti juos. :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Baigsiu 10 ir eisiu į profkę o poto traktorkių vairuosiu, sarg/csgo vakarais.. life is life

 

 

Vis geriau negu sedet nezinioj :D o ir siaip ukininkai neblogus eurus ima. + mokslo nera daug.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Iki tol, kol neatėjo laikas pildyt prašymus į universitetus, buvau beveik 100% įsitikinęs, kad emigruosiu ir studijuosiu užsienyje, bet..likau čia.

Patariu tiems, kas nežinot kur stot po 12 klasių, geriau nestokit niekur, iš patirties sakau. Pats stojau tik tam, kad stot ir gailiuosi. Mečiau mokslus, bandysiu perstot kitur, o gal net ir pas pusseserę į Škotiją išvarysiu mokytis/dirbt. Seniai norėjau kažkur išvažiuot, būtų galimybė, varyčiau keliaut po pasauly ir gyvent tik iš to, kas yra kuprinėj  ^_^_\/

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Nu nezinau, as pats nieko dar nesu baiges, bet kazkaip eiti mokyti kazkokiu profesiju nelabai ir norisi, nebent is birzos nuvaryt kokia profke baigti statybininku. Kaip pagalvoji, juk statybininkai nemazai uzdirba. Pavyzdziui pasiziuri i interneta ir matai stogo dengimas arba fasadu siltinimas, tiek daug saitu susijusiu su statybom ir visi tiekia tas paslaugas. I Vilniu isvaziuoji tai belekaip vystosi dabar statybos. O tai reiskia, jei ten gerai nemoketu tai ir nedirbtu zmones. Nors aisku yra tikimybe tapti alkashu :D Bet cia juk nuo zmogaus priklauso :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...