Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Domas_Kaman

„Kitoj pusėj lango“

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, tai pirmasis laikraštis, kurį apskritai kuriu, todėl prašyčiau nepeikti. Jeigu jau peikiate, tai pagrįskite, ir jeigu galima cenzūruotai. Taip pat komentuokit, vertinkit. Vėliau laikraštis tikriausiai bus talpinamas ant normalaus PS programoje padaryto, formą turinčio kompiuterinio laikraščio. Pavadinimas kilo iš pačio žaidimo. Tiesiog, mes žaidžiame sampą ne kieme, ne kažkur kitur, negu savo namuose, ar draugo namuose, tačiau esmė ta pati - visi žaidžiame kitoj pusėj lango. Gero skaitymo!

 

 

3f8efaf33f366d092b7c5e2131ea4b82894.jpg

..::„Kitoj pusėj lango“::..

 

2014 - 12 - 03

 

..::Prasideda Šv. Kalėdų metas (Adventas)::..

 

1f9ab006f85f944fe30e9b2e86e3f196730.jpg

 

Taigi, kaip jau daug kas pastebėjote - serveris pradėjo puoštis. Visur vyrauja Šv. Kalėdų atmosfera. Prie darbų bazių, stoties, gaujų bazių atsirado Kalėdinės eglutės. Visi pradėjo traukti šokoladus iš kalendorių, dovanėles iš kišenėlių, kiti iš kojinių. Apie naują atnaujinimą skaitykite ČIA

..::Monarchinis „Grove Street“ valdymas::..

 

5fdffea821928f9daba12b331b5cd09f87.jpg

 

„Grove Street“ valdo beveik visą LS miestą. Jie yra užėmę 91 proc. visos LOS SANTOS teritorijos, kuomet „The Ballas“ yra pasisavinę tik 8 proc. Konkretus valdymas prasidėjo nuo 2014 - 10 - 29, kuomet Kaunietis_Sarunas tapo „GS“ direktoriumi. Galbūt daug kas yra susiję ir su tuo, jog „The Ballas“ pavaduotojas Ruki_Vverh gavo 2 papeikimus per savaitę. Kai kas tikrai gali pastebėti - gaujų karai persikėlė į forumus.

 

..::Perversmas DPKT kėdėje::..

 

Įvyko perversmas DPKT poste. Į Emilio_Evil šildytą kėdę atsisėdo Vytenis_Blaack. Linkime sėkmės ir linksmų, bei darbingų akimirkų.

 

..::Išrinktas naujasis radistų direktorius::..

 

56b8814e96f65bc445cb2bbd208c4fc1518.jpg

 

Neilgai trukusi atranka į radistų direktorių nenuvylė. Į radijos direktoriaus kėdę atsisėdo Naikon_Glitched - serveryje daugiausiai radistų patirties turintis žaidėjas. Direktorius jau dabar nestokoja gerų emocijų ir yra pasiryžęs prikelti radistus iš dugno. Linkime jam sėkmės! Norite rasti analizę? Spauskite ČIA.

 

>> Savaitės frazė <<

 

167d32087124680cb4aebc566902434d391.jpg

 

Niekada nešmeišk mokytojų - ateis pusmečio galas.

 

>> Anegdotai <<

 

3cafcf31f34af16b7f833f0bd844c856389.jpg

 

1. Ateina pas seksopatologą vyriškis ir skundžiasi, kad žmona jau 7 mėnesiai, kaip su juo nesimyli. Seksopatologas pakalba su vyriškiu ir paprašo, kad jis atsiųstų pas jį savo žmoną. Ta ateina ir pasakoja:

- Na, supraskit daktare: jau 7 mėnesiai, kaip mes patiriame finansinius sunkumus, aš nuolat neišsimiegu, o į darbą tenka važiuoti taksi. Kai taksistas mane atveža, jis klausia: "Na, tai mokėsite, ar kaip?". Kadangi aš neturiu pinigų, tenka pasirinkti "ar kaip". Paskui, kai pavėlavusi ateinu į darbą, mane išsikviečia šefas ir klausia "Tai įskaitysim pavėlavimą, ar kaip?". Ir man vėl tenka pasirinkti "ar kaip". Kai važiuoju namo, taksistas vėl manęs klausia, ar aš mokėsiu, ir man vėl tenka pasirinkti "ar kaip"... Tai pagalvokite, ar man po tokios dienos gali kilti noras pasimylėti su vyru?
Gydytojas susimąsto, o paskui paklausia:
- Na, tai dabar aptarsime šį reikalą su jūsų vyru, ar kaip?

 

2. Pareina mama iš darbo ir iškart prie jos pribėga dukra ir sako:

- Mama, mama, šiandien tėtis parsivedė nepažįstamą tetą į namus, numovė jai kelnes, paguldė ant lovos, praskėtė kojas ir...
- Palauk, palauk, dukrele, grįš tėtis ir tada papasakosi.
Na, grįžo tėvas namo, sėdi krėsle, o motina ir atveda dukrą pas tėvą, ir sako:
- Na, dukrele, ką norėjai man papasakot?
- Na tai va, grįžo šiandien tėtis ir parsivedė nepažįstama tetą į namus, numovė jai kelnes, paguldė ant lovos, praskėtė kojas ir įkišo jai į tarpkoji tą daiktą, kurį kaimynas Petras kišo tau į burną..

 

3. Jaunas kunigas labai jaudinasi prieš mišias. Klausia senojo kunigo patarimo. Kunigas sako:

- Kad nesijudintum išgerk 50g.
Kitą dieną Jaunasis kunigas klausia:
- Na kaip man sekėsi?
Kunigas atsakė:
- Pirma, aš tau sakiau išgert 50 g, o ne visą butelį, antra, sutanos į kelnes niekas nesikiša, trečia, Dievo motina buvo Marija, o ne kažkokia kūr**, ketvirta, apaštalų buvo 12, o ne dac****, penkta, po mišių reikia pasakyti "Eikit su Dievu", o tu kur juos pasiuntei?

 

 

 

Kaman

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...