Eiti į turinį
Augustas_Krilavicius

Pilvo presas

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, 

 

Norėjau paklaust, gal kas nors tobulina savo pilvo presą namų sąlygomis ir ar galėtų pasidalinti savo programomis bei dietomis? :)

 

Ačiū iš anksto! 

 

 Ugis, svoris. metai?

 

Edit radau metus   - 14 metų 

 

 

tai manau esi *****, nes jeigu butum plonas tai pilvo presas butu, bet jo ir nebutu. ( tu ji matytum bet uztektu sprikto ir susileistum) 

Na jeigu jau uzsimanai pilvo preso ****** ******** tai nustok valgyt visoki slamsta ir neprasyk mamos sureliu ir maximos, pasistatyk 2 litrus vandes kibira ir gerk. Taipogi uzsirasyk i kacialke nes duodu 1 -3 savaites naminio sporto.

 

Taip kad sekmes.

Redaguota , redagavo Lukas_Mukanovas
Įžeidimai
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Palyginus su manim esu lengvas, ir šiaip esi kūdas, todėl ir matosi tas pilvo presas, o kiek supratau jis nėra kūdas, tad jam reikia derint mitybą būtinai.

 

Pas kūdą bičą presas tas pats kaip pas storą mergą papai, todėl kolkas nesigiriu kad turiu pilvo presą nors jis puikiai matosi, na bet aišku vartoju proteiną creatiną ir kitaip save cheminu tai manau greitai reikės dirbti kad vėl pamatyčiau presą.  :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

 Ugis, svoris. metai?

 

Edit radau metus   - 14 metų 

 

 

tai manau esi storas, nes jeigu butum plonas tai pilvo presas butu, bet jo ir nebutu. ( tu ji matytum bet uztektu sprikto ir susileistum) 

Na jeigu jau uzsimanai pilvo preso storas pederaste tai nustok valgyt visoki slamsta ir neprasyk mamos sureliu ir maximos, pasistatyk 2 litrus vandes kibira ir gerk. Taipogi uzsirasyk i kacialke nes duodu 1 -3 savaites naminio sporto.

 

Taip kad sekmes.

 

 

170cm , 58kg. Storas? Cha.... storas neesu. "Storas pederaste" , o tu čia žiūriu už laido tik stumt temoki? Kada paskutinį kartą buvai nuėjęs į lietuvių kalbos pamoką? Klausiu žmonių normaliai, gal ką patartų, o visada atsiranda koks nors lenkas, kuris kritikuot temoka, nors pats už kompo ekrano praleidęs visą gyvenimą...  

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...