Eiti į turinį
Mindaugas_Maco

Motyvacija jūsų naujai dienos pradžiai

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki. Kuriu šią temą, norėdamas motyvuoti pradėti/tęsti/įkvėpti jus sportui. 

 

Temos tikslas: motyvuoti bei skatinti sportininkus ar tik pradedančiuosius.

 

Šioje temoje rasite vaizdo įrašų, demotyvacijų, arba tiesiog frazių, kurios įkvepia sportuojant, o kai kurios net padeda pradėti siekti savų tikslų ne tik sporte, bet ir asmeniniame gyvenime. 

 

Temą pildysiu kas 1-3 dienas, kuriant naują pranešimą temoje, todėl GRIEŽTAI UŽDRAUDŽIU KOMENTUOTI PAŠALINIAMS. Pažeidus šia taisyklę, privalėsiu pranešti moderatoriui. 

 

Taip pat, reikalingi savanoriai, kurie padėtų man. Kreiptis į AŽ.

 

Motyvacijos pateikiamos tokiu šablonu:

1. Dienos frazė:

2. Vaizdo medžiaga:

3. Nuotrauka/DEMO:

 

Radę klaidą praneškit į AŽ, o ne komentuokit čia. Jei turite pasiūlymų, taip pat kreipkitės į AŽ. 

 

 

PAŠALINIAI KOMENTARAI GRIEŽTAI DRAUDŽIAMI!

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

1 pranešimas bus apie tai, kaip aš pradėjau sportuoti.

 

Taigi, sportuoti pradėjau dar 2014m. spalio mėn. Tada tiesiog atlikinėjau CARDIO treniruotės ir bėgiodavau ratus prie miesto prūdo. Visad norėjau lankyti sporto salę, bet bijodavau, kad iš manęs tyčiosis ir niekas rimtai nežiūrės, dėl mano apvalių kūno formų, bet 2014-11-17 aš pasiryžau ir nuėjau su draugu į savo miesto sporto salę. Pirma diena buvo sunki. Išbandžiau kone kiekvieną treniruoklį, tad raumenys skaudėti pradėjo dar neišėjus iš salės. Bet nepasidaviau. Kitą dieną su belenkaip skaudančiais raumenimis nuėjau pas trenerį ir užsisakiau specialią programą sau, kurią gavau jau po dviejų savaičių. Iki programos gavimo, salėj stumdžiau dūrą, nes pats nieko nesupratau: kuris treniruoklis, ką stiprina, bet po mėnesio aš jau ten buvau kaip savas. Dabar jau ten einu ketvirtas mėnuo ir džiaugiuosi savo rezultatais. susiradau naujų draugų, mečiau tokius žaidimus kaip SA:MP ir į gyvenimą pažvelgiau kitu kampu. Nebeesu tas, kuris po mokyklos net nedaręs namų darbų, puolu žaisti po 5-6 valandas kaip anksčiau. Dėl šio žaidimo net mokyklos nelankiau, bet dabar man dėl to baisiai gėda, bet negėda to, kad sugebėjau to atsikratyti ir pradėjau naują gyvenimo puslapį ir tam tereikėjo vieno lemtingo nuėjimo į sporto salę. Prieš pradedant lankyti salę, svėriau 95kg, dabar sveriu 85kg, bet kūno formos gerokai sumažėjo ir padidėjo raumenys. Šio pasakojimo esmė ta, kad visi bijo eiti į salę, vien dėl to kaip jis atrodo, bet patikėkite, salėje į jus dėmesio niekas nekreipia, nes jie prisižiūri save, o ne jus, o jei ką ne taip padarysite, patyrę sportininkai tikrai patars ir padės. Tad nebijokite ir ženkite tą žingsnį ne kitą pirmadienį, ne po atostogų, ir ne pirmą vasaros dieną, ženkite dabar, nes vis atidėdami, jūs taip ir nepradėsite. Gero sporto mielieji ir nemeskite visko, jei rezultatų nebus matyti po savaitės. Jų reikia siekti ir juos užsidirbti, nes pačios ateina tik nesėkmes, o visą kitą reikia pasiekti pačiam. 

 

Mindaugas_Mačo.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Atsiprašau, kad nepildžiau kaip žadėjau, buvau trim dienom išvykęs į Šventają.

1. Dienos frazė: Pradėjai - nemesk, sustojai - pratęsk
2. Vaizdo medžiaga: -
3. Nuotrauka/DEMO: -

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...