Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Edvinas_Petkuss

Kaip tapti direktoriumi SARG serveryje

Rekomenduoti pranešimai

Kas yra direktorius?

Direktorius serveryje - gaujos, mafijos ar darbo vadovas, kuris vadovauja savo darbuotojams, priima sprendimus (pvz. kada daryti atranka, įspėti darbuotoją ar ne ir t.t.), atsako už darbų apimti.

Ko reikia norint tapti direktoriumi?

*Patirties (XP), kuri atitiktu norimo direktoriaus reikalavimus.
*Stengtis nenusiženginėti taisyklėms serveryje.
*Būti aktyviam
*Gerai užpildyti anketa per atranką, kuri atitiktu reikalavimams.
*Užsiimti serveriui naudinga veikla, nedykaduoniauti.
*Suprasti kas yra direktorius, kokios jo pareigos.
*Žinoti taisykles (tai jūsų reikalas, tačiau be jų ilgai neištempsit)


Kaip renkami direktoriai?

Direktoriai renkami, kai vienas ar kitas direktorius atsisako, netenka posto (dažniausiai). Tada būna sukuriama tema forume direktorių skiltyje, kur galite pildyti anketas. Iš anketų būna atrinkti keli geriausi, kuriuos rinkėjas stebi kol išrenka geriausią, kuris ir tampa.

Kaip pildyti anketą?

Mano patarimai pildant būtų:

*Rašyti rimtai (be jokių šypsenėliu, spalvinimų)
*Nerašyti ko neklausiama, rašyti TIK ko klausiama.
*Nemeluoti anketoje apie aktyvumą ar kitus dalykus.
*Rašyti išsamiai.
*Rašyti be rašytinių klaidų.
*Rašyti aiškiai ir suprantamai.
*Rašyti tvarkingai.



Kaip elgtis jei esi atrinktas?

Atrinktieji į kitą etapą nėra skelbiami, tačiau galimas daiktas, kad tu esi vienas iš jų, tad jei manai, kad esi atrinktas:
*Laikykis visų taisyklių.
*Parodyk, kad moki vadovauti.
*Užsiimk prasminga veikla (dirbk, tvarkyk miestą ar dar ką)
*Būk aktyvus.
*Pasistenk nebūti AFK.
*Būk koks esi (per rinkimus neapsimesk kažkuo kitu)
*Vykdyk tai ką rašei savo anketoje.


Kokį direktorių rinktis?

Na, pasirinkimas yra platus, nuo policijos iki gaujos. Pradžiai siūlyčiau paprastą direktorių pvz. taksi ar mechanikų, nes pasiėmus sau per sunkų pvz. PD, tu gali nesusitvarkyti, bet aišku, tai juk tavo pasirinkimas.

Tapau direktoriumi. Kas toliau? Nuo ko pradėti?

Visų pirma mano pasiūlymas patikrinti darbuotojus, kurie liko darbe, jei senasis direktorius neišmetė jų (jei išmetė, viskas gerai), nes tu privalėsi už juos atsakyti. Pasiūlymas būtų visus išmesti ir pradėti viską nuo pradžių. Kitas dalykas, kurį siūlau padaryti, tai sutvarkyti forumą, savo darbo skiltį t.y. ten sukurti pagrindines temas taisykles, už ką gaunami įspėjimai, gal būt viskas apie tavo darbą ir t.t. čia jau tavo reikalas. Sutvarkius forumą, siūlau susipažinti su direktoriaus komandomis, jų nėra daug, tačiau jos tau bus reikalingos.
Tada siūlau save priimti į darbą, susipažinti su baze, o jau tada sukurti anketų į darbą temą forume. Taip prasidės tavo direktoriavimas. Anketas tikrink atidžiai, už kiekvieną klaidą bausk, nes anketa daug ką pasako apie žmogų, o juk tu nenori, kad dėl tavo darbuotojų būtų skundų. Atrinkęs žaidėjus, juos apklausk ir kibk į darbą, stebėk juos kasdien, kad jie nedarytų nusižengimų, dirbtu pagal grafiką ir t.t. Prieš darydamas kokį nors sprendimą visada pasitikrink ar darai gerai direktorių taisyklėse (pvz. priėmimą į darbą be atrankų)


Kokiam direktoriui būti?

Būk malonus, draugiškas, sutark su darbuotojais, nenusiženk taisyklėms, stenkis atrašyti visiems į /sms, kad ir kaip tau jie įkyrėję, stenkis darbuotojų labui, kad jiems būtų geriau. Pamalonink juos premijomis, karts nuo karto, padaryk treniruotes, pagirk už šaunų darbą, tai jiems labai patinka. Ne būk per daug atlaidus, būk geras, bet bausk be pasigailėjimo. Vadovaukis savo sprendimais ir tik viską apmąstęs imkis veiksmų. Nepasiduok aplinkinių įtakai, svarbu, kad viską darytum kaip dera.

Pavaduotojas? Ar jis reikalingas?

Pavaduotojas - tau padeda prižiūrėti darbuotojus, pataria priimti sprendimus. Prieš jį rinkdamas pagalvok ar tau jo reikia. Jeigu susitvarkai vienas puikiai ir matai, kad tau jo nereikia, tai būk be jo. O jei matai, kad tau vienam sunku išsirink. Rink kruopščiai, pagal jo elgesį. Rinkti gali nebūtinai iš darbuotojų, gali, kad ir iš paprastų žaidėju. Prieš išsirinkdamas gerai pagalvok.

 

Pamoką sukurė "Hunter_Blood"

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Nesamones rašai grynas ir tiek

 

Kaip elgtis jei esi atrinktas?

Atrinktieji į kitą etapą nėra skelbiami, tačiau galimas daiktas, kad tu esi vienas iš jų, tad jei manai, kad esi atrinktas:
*Laikykis visų taisyklių.
*Parodyk, kad moki vadovauti.
*Užsiimk prasminga veikla (dirbk, tvarkyk miestą ar dar ką)
*Būk aktyvus.
*Pasistenk nebūti AFK.
*Būk koks esi (per rinkimus neapsimesk kažkuo kitu)
*Vykdyk tai ką rašei savo anketoje.

 

Jei pildai į mafijos/gaujos drk, tai ta prasminga veikla niekuo neduos, ir tai taisyklių laikymasis, bereikalo kūrėj šitą temą

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Hmmm, čia tas pat kaip konsultuočiausi su chirurgu kokiu nors klausimu, kuris iš tikrųjų yra statybininkas. Ką tu gali mokyti ar patarti kitiems, kai pats nesi tuo buvęs... O iš esmės, kas siekia ir nori pasiekti - nereikia nei papildomų pamokų. Už pastangas +R3P.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Realiai nieko naujo nesužinojau, + naujokai perskaitę šią temą dyrikų nepaimtu jie dar turi daug ko siekt, tuo labiau rašydamas užėmiai daug laiko už pastangas +rep o taip tai gaišinai savo laiką, kitą syki prieš ka nors kurdamas pagalvok ar tai būtu naudinga ? Tuo labiau pats neesi buvęs drk tai ir savo šituo romanu susilaukiai daug nepagarbos...

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

niekas tau neduodu dalbajobe . acichiukink nebe samgo ir wiliamso laikai senbuvi :DDD

Praneštas moderatoriams už keiksmažodžius ir įžeidinėjimus

 

Parašė normaliai, naujokai supras senbuviam kažin ar pravers :D Mldc kad stengeisi tiek rašydamas, rimti kentai nesupras čia bet bent jau naujokam padės suprast jog čia rimtas grajus

Ačiū,na čia naujokams labiau rašiau :)

 

Jurgiau tu :D Nėra gi Gs Drk eik į juos jei taip viską apie direktoriavima išmanai. - Rep

Gerai nebefreepostink čia,parašyta aiškiai ar tu aklas ar kaip,kad nesuvaldyčiau firmos aš . Atgal šaunu tau - repą .

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...