Eiti į turinį
Eigintas_Rar

Svarbi informacija žaidėjams/direktoriams!

Rekomenduoti pranešimai


Svarbi informacija žaidėjams/direktoriams!


 

Šioje temoje bus rašoma labai svarbi informacija žaidėjams/direktoriams, paruošta DPKT narių.
 

  • DPKT nariai nuo šiol ignoruoja visus skundus direktoriams/pavaduotojams, kurie yra rašomi į forumo AŽ, skype ar dar kur kitur. Norint peikti direktorių/pavaduotoją yra vienintelis kelias - "Papeikimai serverio direktoriams". Tik ten jūsų papeikimas bus peržiūrimas ir bus sprendžiamas visų DPKT narių.
    Šis susitarimas įvykdytas todėl, kad kiekvienas peikiamas direktorius/pavaduotojas turi teisę matyti kas jį peikia, kodėl peikia, kokie įrodymai, o svarbiausia: turi teisę į atsakomąjį žodį.
     
  • DPKT nariai primena, kad direktoriai/pavaduotojai turi informuoti visus darbuotojus, jog savo darbo paslaugas į /vip skelbti draudžiama.
     
  • DPKT nariai priėmė pataisą dėl darbų įgaliotinių. Nuo šiol kiekviename darbe su pakvietimu gali būti ne daugiau kaip 3 įgaliotiniai. Direktorius skirdamas daugiau nei 3 įgaliotinius rizikuoja savo postu.

 

DPKT nariai.

  • Patinka 3
  • Už 7
  • Prieš 3
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Darbų vertinimas!

 

 

cc17de565dbd5ce5d9d1233be78efd63974.png

 

Dėmesio darbų direktoriams, pavaduotojams bei darbuotojams. Šalia naujosios įspėjimų sistemos sukūrėme dar vieną idėją. Kaip matote lentelėje yra surašyti visi serverio darbai su pakvietimais, bei viršuje išvardinti kriterijai pagal kuriuos darbai bus vertinami. Įvertinimai priklausys ne tik nuo direktoriaus elgesio, bet ir nuo pačių darbuotojų. Tikimės, kad tai padės darbuotojams veikti vieningiau ir efektyviau. Tai leis labiau susibendrauti komandai, greičiau pasiekti bendrų tikslų, galbūt rečiau daryti atrankas direktoriams. Kiekvienas kriterijus bus vertinamas nuo 1 iki 5 balų. Darbus stebėsime ir per mėnesį laiko (ar daugiau) išvesime bendrą darbo kokybės vidurkį. Darbų direktoriai surinkę mažiau nei 21 balą bus baudžiami, o surinkę aukštus balus (30 ir daugiau) bus apdovanoti prizais į darbo fondą. Ši idėja kilo, nes pastebėjome, jog direktoriaujantys daugiau nei kelis mėnesius yra tiesiog ,,užmigę ant laurų‘‘, komanda palaida, darbe vyrauja netvarka. Linkime sėkmės, tai gali tapti ir mažomis varžybomis, dėl geriausio darbo titulo. 

 

Vertinimo sistema: kadangi vertinsime šiais balais (1,2,3,4,5). Vidurinysis balas yra 3. Turime 7 kriterijus pagal kuriuos vertinsime. Taigi 3x7 turime 21. Per mėnesį laiko darbas turės surinkti ne mažiau 21 balo. Surinkę mažiau bus baudžiami, o trys geriausi darbai gaus po 10 milijonų eurų į darbo fondą.

 

 

DPKT

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

2015 m. Spalis-Lapkritis

 

Taigi taigi, štai ir visų laukta, o gal ir nelaukta darbų įvertinimo lentelė. Visų pirma, atsiprašome visų nekantruolių, kurie norėjo kuo greičiau pamatyti rezultatus. Teko rinkti ne vieną direktorių, taip pat natūralu, kad kartais iškyla įvairių nesklandumų, kurie pristabdė darbų stebėjimą. Kaip bebūtų, lentelė užpildyta ir paruošta. Tai buvo naujovė, kurią galvojame taikyti ir ateityje. Tikimės, jog šie darbų stebėjimai ir įvertinimai padės  pagerinti tam tikras sritis bei užtikrins bendrą darbų efektyvumą. Pastebėjome, jog atėjus stebėti darbo kai kurie direktoriai tikrai pasitempdavo ir norėjo save parodyti kuo aukštesniame lygyje. Pagirtina. Juk taip kuriame ne tik gerą darbų įvaizdį, bet ir patį serverio bendrą vaizdą. Dėmesio, lentelė: 

 

e4cc41e299cfd584543ae548043e34ec941.jpg

 

 

Kaip minėjome, geriausi trys darbai gaus po 10 milijonų eurų į darbo fondą. Šį kartą gavosi taip, jog Apsauga bei Immortal mafija surinko po 33 taškus, o prekeiviai surinko po 34. Taigi, duosime šiems keturiems darbams po 10 milijonų eurų. Pinigus direktoriams padalinsiu aš. Tikimės, jog direktoriai šiuos pinigus padalins savo darbuotojams už jų pastangas ir gerą darbą. Sveikiname geriausius darbus, linkime tobulėti kitiems bei sėkmės :)

 

P.S Pridedame direktorių sąrašą, jog ateityje būtų galima sugretinti ir pažiūrėti kaip kokie direktoriai vadovavo ir kiek taškų surinko jų darbas. 

 

 

# Policininkų: Aspect_Boy/Ernestas_Poker (nuo 10-21)
# FTB: Varis_Fernandas/Martynas_Source (nuo 10-19)
# Ginklų prekeivių: Axel_White (nuo 03-07)
# Narkotikų prekeivių:  Johnas_Sim (nuo 03-03)
# SWAT būrio: Bmwfan_Tigor (nuo 10-01)
# Apsaugos: Daugvas_Sarg (nuo 05-29)
# Armijos: Beliunas_Justas/Pasutin_Paska (nuo 10-20)
# Immortal mafijos: Agnius_Tropec (nuo 10-09)
# Cosa Nostra mafijos: Acer_White (nuo 11-08)

# Mechanikų: Rolanda_Cherry (nuo 05-06)

# Taksi pirma firma: Gytis_Junior (nuo 06-16)
# Taksi antra firma: Domas_Jive (nuo 07-27)
# Medikų: Saras_Finco (nuo 09-11)
# Radijos: Naikon_Glitched (nuo 09-14)
# „Grove Street“ gaujos: Miol_Kavataki (nuo 10-26)

# „The Ballas“ gaujos: Edga_Night (nuo 11-10)

# Reporterių: Saulius_Acid (nuo 09-18)

# Tolimųjų reisų vairuotojų: Andrey_Bronislav (nuo 05-14)

 

DPKT

  • Už 3
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

7ec3c12020d2f516ff45d051608d6fdc546.png

 

Ho ho ho!

 

 

Informuojame, kad 2015 m. Gruodžio 24, 25, 26, 31 ir 2016 m. Sausio 1 dieną pražaisti neprivaloma. Neaktyvumo per šias dienas nepildykite, nebent išvykstate ilgesniam laikui. Nepamirškite ir darbuotojų palepinti laisvomis dienomis. 

Linkime jums gerų ir gražių švenčių.

 

 

 

e0773bf4d0a255050f4cb24d0e39c982219.png

  • Už 9
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Laikui bėgant forume prisikaupė daugybė įvairių paskyrų. Dalis paskyrų yra netinkamai užregistruotos, su netinkamais slapyvardžiais, neatitinkančios V_P formos reikalavimo. Nusprendę imtis priemonių bei susitarę su pagrindine administracija įvedėme šią naujovę. Nuo šiol žaidėjai pildydami anketas į darbų atrankas turės pildyti anketas naudodamiesi tvarkingomis ir taisykles atitinkančiomis forumo paskyros. Tai reiškia, jog forumo slapyvardis turės atitikti žaidimo. Įpareigojame direktorius ir suteikiame galimybę neskaityti tų anketų, kurios bus užpildytos naudojantis netvarkinga forumo paskyra. Tokiu būdu siekiame sukurti tvarkingą forumo vaizdą. 

  • Už 6
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

DPKT tęsdama savo pradėtus darbus, toliau stengiasi sumažinti netinkamų ir netvarkingų forumo paskyrų naudojimąsi. Todėl nuo šiol įvedame dar vieną naujovę, ir papildome prieš tai įvestą taisyklę. Serverio darbų valdžią įpareigojame ir skatiname atmesti/neskaityti papeikimų darbuotojams, kurie parašyti su netvarkingomis forumo paskyromis (Forumo V_P neatitinka žaidimo V_P)

 

Skatiname apie netinkamas forumo paskyras pranešti moderatoriams pasinaudodami forumo pranešimo funkcija 2108efc14f4dc9dc7b82455ad1c5a98d140.png

  • Už 43
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Lengvata žaidėjams, kurie yra direktorių blist'e už „Neišbuvimą direktoriumi 1 mėnesio“.

 

Žaidėjai, esantys direktorių juodąjame sąraše už neišbuvimą direktoriumi 1 mėnesį nuo šiol gali gauti bet kokio darbo įgaliotinį.

 

Papildomos sąlygos:

Direktorius pirma privalo gauti leidimą iš DPKT narių.

Viename darbe tik vienas iš trijų įgaliotinių gali būti direktorių blist'e už neišbuvimą pareigose 1 mėnesį. 

 

Taisyklė su laiku gali būti tobulinama/naikinama. Priklausys nuo jos efektyvumo ir žaidėjų atsiliepimų.

 

  • Patinka 1
  • Už 32
  • Prieš 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

*SVARBU.

 

Pastebėjome, kad darbai ar labiau jų valdžia kuo toliau, tuo labiau piktnaudžiauja galimybę priimti žaidėjus be atrankų. Todėl pasitarę su Korniu nutarėm panaikinti visas galimybes priimti į darbą be atrankos. Taksistai privalės panaikinti "@Dušman", prekeiviai "CMC", "420", reporteriai garbės sąrašą ir visi kiti kas turi tokio principo sistemas. Tačiau bus galimi emigracija iš vieno darbo į kitą šiems darbams kaip.: Taksistai,prekeiviai,teisėsauga. Gali sukurti emigracija tarpusavyje, bet jokių pakvietimų be atrankų ir pnš. Nuo šiol, už priėmimą be atrankos, gresia rimtos bausmės. 

  • Už 33
  • Prieš 58
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...