Eiti į turinį
Marshall_Mathers

NBA season 2015/2016 mintys, tikslai, diskusijos.

Rekomenduoti pranešimai

Golden State Warriors 2015 NBA champions
Galima tik pasveikinti, kad ši komanda iškovojo čempionų žiedus, tikrai buvo verta, rodė nerealų vaizdą reg. sezone, o vėliau ir pačiuose playoffsuose. Komanda sudėta nerealiai, daug labai puikių žaidėjų, individualių talentų kurie subūrė turbūt vieną geriausią komandų nba istorijoje. Labai gaila Cavaliers komandos, bei pačio Lebrono, kad vėl nepavyko iškovoti titulo Klyvlendui, tikimes, kad kitais metais, kai bus pilnai sveika komanda pavyks tai padaryti.

 

 

 

Southwest Division:

Dallas Mavericks
Players Under Contract: F Dirk Nowitzki, F Chandler Parsons, G Devin Harris, F Dwight Powell
Free Agents In Summer of 2015: C Bernard James (restricted), F/C Greg Smith (unrestricted)
PLAYERS ADDED
2015 Draft: G Justin Anderson, F Satnam Singh
Free Agents: G Raymond Felton (opt-in), F Richard Jefferson (re-signed), F Charlie Villanueva (re-signed), G J.J. Barea (re-signed), G Wesley Matthews, G Deron Williams
Trades: C Zaza Pachulia
PLAYERS LOST
Free Agents: F Al-Farouq Aminu, C Tyson Chandler, G Monta Ellis, G Rajon Rondo, F Amar'e Stoudemire
Trades:

Mavericks labai suklydo perduodami Tysoną į SUNS, manydami, kad Deandre su jais pasirašys naują sutartį ir taip galės kurti didelius tikslus naujajame sezone, tačiau Jordan paliko juos likimo valiai, bei išliko Clippers komandoje. Taip pat prarado Ellis, Aminu, Rondo, Amare, taip, daug netekčių, bet taip pat ir gauta daug, kaip Matthews, Zaza, Deron, labai pasikeis jų žaidimas, kai nebeturi savo lyderiaus Ellis, o Dirkas kuo toliau tuo senyn ir nebesugebės komandos gelbėti paskutiniom sekundem, ar žaisti ilgai, visgi, amžius. Dallas Maverick komandai prognozuoju nepatekimą į Playoffs, kadangi šiemet dar stipresne Vakarų konferencija, ir jiems tiesiog yra labai mažai šansų keliauti toliau, bet aišku, visko būna, gal tie žaidėjai susižais puikiai ir galima bus tikėtis 7-8 vietų.

Houston Rockets
Players Under Contract: F Trevor Ariza, C Clint Capela, G James Harden, C Dwight Howard, F Terrence Jones, F/C Donatas Motiejunas
Free Agents In Summer of 2015: G Jason Terry (unrestricted)
PLAYERS ADDED
2015 Draft: F Sam Dekker, F Montrezl Harrell
Free Agents: G Patrick Beverley (re-signed), G Corey Brewer (re-signed), F KJ McDaniels (re-signed)
Trades: G Ty Lawson
PLAYERS LOST
Free Agents: F Josh Smith
Trades: F Nick Johnson, F Kostas Papanikolaou, F Pablo Prigioni, F Joey Dorsey

Labai daug pasikeitimų komandoje nebuvo, iškeisti trys jaunuoliai į vieną žaidėją, bei rodos picką kitų metų, visgi, vienas į trys atrodo, kad neapsimoka, bet gautas T.Lawson, žaidėjas kuris turbūt bus penkete, o ant keitimo Beverly, tiesiog gražu ar taip? Prarado kaip ir rašiau, trys + vieną dar naujoką, bei neišlaikė Josh Smitho, nors tikrai neblogai žaidė ir susižaidė su Dwight, bei kitais, bet jiems turbūt nereikėjo tokio žaidėjo, roles, bei jam pačiam reikia daugiau laiko aikštelėje, nes buvo Sixth Man, nežinia tiksliai, kadangi dabar persikelė į Clippers, o ten taip pat liks ant suolo, nebent žais trečiojoje pozicijoje, o Pierce ant keitimo, bet neišsiplesiu prie Rockets komandos, apie kitas komandas. Išlaikyti Beverly, bei Corey, taip pat gauti du šaukimai, kurie turbūt nepasirodys dar šiais metais žaidime. Mano nuomonė, kad daug kas nepasikeis šioje komandoje, tikiuosi, kad traumų nebus, kaip praeitais metais, kad Motiejūnas, Howard(nepilna jėga), bei Beverly negalėjo žaisti toliau Playoffsuose, ir Hardenas tiesiog vienas komandos traukt nesugebėjo, tad linkime jiems to, bei prognozuoju 3-5 vietas Vakarų konferencijoje.

Memphis Grizzlies
Players Under Contract: G Jordan Adams, G/F Tony Allen, G/F Vince Carter, G Mike Conley, F JaMychal Green, G Courtney Lee, F Zach Randolph, G Russ Smith, F/C Jarnell Stokes, G Beno Udrih
Free Agents In Summer of 2015: G Nick Calathes (restricted)
PLAYERS ADDED
2015 Draft: F Jarell Martin, G Andrew Harrison
Free Agents: F Jeff Green (opt-in), F Brandan Wright, C Marc Gasol (re-signed)
Trades: F Matt Barnes
PLAYERS LOST
Free Agents: C Kosta Koufos
Trades: G Luke Ridnour, F Jon Leuer

Pasikeitimų beveik nesimato, dauguma žaidėjų tik kitais metais baigiasi sutartys, bet dar ne šiais. Sustiprino gynybą gaudami Barnes, nors nėra ką ten stiprinti, Grizzliai visada buvo žinoma kaip viena iš geriausių ginančių komandų, o dabar dar su Barnes sustiprins, bei suolelį. Prarado Ridnour, Leuer, Luke šiaip ar taip buvo iškeistas gal į 4 komandas per deadline, o Leuer nedaug žaidė, ar išvis rods nežaidė Memphyje, tad didelių nuostolių ši komanda nepatyrė, gal kaip tik, sustiprino savo suolelį, bei gynybąl. Išlaikytas komandos lyderis Marc, Jeff, bei gautas Wrigt, dar viena gera gynybos mašina iš po krepšio, bet prarado Koufos. Tikiuosi taip pat, kad traumos neužklups kaip buvo serijoje prieš GSW, kad Conley negalėjo žaisti pora rungtynių, ir prognozuoju 3-5 vietas kaip ir Houston, kažkur panašiai. 

New Orleans Pelicans
Players Under Contract: F Ryan Anderson, F/C Anthony Davis, G Toney Douglas, G/F Tyreke Evans, G Jrue Holiday, G/F Quincy Poindexter
Free Agents In Summer of 2015: G Norris Cole (restricted), C Jeff Withey (restricted)
PLAYERS ADDED
2015 Draft:
Free Agents: C Alexis Ajinca (re-signed), C Omer Asik (re-signed), F Luke Babbitt (re-signed), F Dante Cunningham (re-signed), G Eric Gordon (opt-in)
Trades:
PLAYERS LOST
Free Agents: G Jimmer Fredette
Trades:

Pasikeitimų komandoje daug nėra, na taip naujas treneris, žiūrėsim kaip jam seksis su šia jaunuolių komanda. Išlaikyti Ajinca, Asik, Babbitt, Dante, Eric, bei Davisas su nežmoniško kontrakto didumo suma. Labai jau daug tikisi iš jo ateityje, tikekimes, kad pasieks ta nelemtą finalą kadanors, bei iškovos tuos žiedus ir įrodys, kad neveltui į jį dėjo tiek daug vilčių Pelicans štabas. Prarado tik Fredette, tikrai ne didelė netektis. Jei išlaikys visus žaidėjus be traumų, tai šiais metais taip pat gali pakovoti dėl Playoffs spoto, 7-8 vieta būtų LABAI gerai jiems. 

San Antonio Spurs
Players Under Contract: F Kyle Anderson, F/C Boris Diaw, G Patty Mills, G Tony Parker, F Reggie Williams
Free Agents In Summer of 2015: F/C Jeff Ayres (unrestricted)
PLAYERS ADDED
2015 Draft: C Nikola Milutinov, C Cady Lalanne
Free Agents: F LaMarcus Aldridge, F Tim Duncan (re-signed), G Manu Ginobili, (re-signed), G/F Danny Green (re-signed), F Kawhi Leonard (re-signed), F Matt Bonner (re-signed), F David West C Boban Marjanovic, G Jimmer Fredette
Trades: Georgios Printezis, G Ray McCallum
PLAYERS LOST
Free Agents: G Cory Joseph, F/C Aron Baynes, G/F Marco Belinelli
Trades: C Tiago Splitter

Tituliuojami čempionai? Nejaugi... Komanda prarado suolo žaidėjus, tokius kaip Baynes, Joseph, Belinelli, kurie labai gerai pritapo prie „Spurs“ žaidimo, bet aišku be netekčių ką gavo? Aišku didžiausias pirkinys - L.Aldridge, žaidėjas kuriam labai patinka mėtyti, kovoja neblogai dėl kamuolių, bet nėra tas žaidėjas, kuris viską atiduos, kad laimėtų komanda. Išlaikytas Duncanas(dar dviejų metų sutartis rods), Ginobili, Green, Kawhi, Booner, gautas David West su minimalia veterano alga metams, centras iš serbijos Boban Marjanovič, bei taspats jaunuolis iš Pelicans - Jimmer Fredette, ir Ray McCallum iš Kings komandos, daug jaunimo, bet ir daug patirties turi „Spurs“ komanda, šiais metais tikrai gali kovoti dėl žiedų, na aišku kaip ir visais, bet kas gi pernai įvyko? Jaunuoliai įveikė juos savo greitumu, efektingumu. Kad tik šiais metais nepasikartotų tapatį istorija, progzonuoju 1-3 vietas Vakarų konferencijoje, ir susitikimą Konferencijos finale, bei nepatekimą į Finalą. 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Sveikas, gaila, kad OKC nepateko, bet be Durant ir Ibakos jie yra šūdina komanda ir ten komandą traukia į priekį vienas Westbrook. Pagalbos gauna iš Kanter'io šiek tiek ir Waiters'o. Taigi dabar sirgsiu už Warriors, nes sezonas parodė, kokia stipri ir komandiška komanda jie yra, ir manau, čempionų žiedų jie nusipelnė labiausiai. Mano spėjimai :

 

Hawks vs Nets 4:1

Cavaliers vs Celtics 4:0

Bulls 4:2 Bucks

Raptors 4:3 Wizards

 

Warriors vs Pelicans 4:1

Rockets vs Mavericks 4:2

Clippers vs Spurs 3:4

Blazers vs Grizzlies 4:3

 

2 etapo spėjimus parašysiu, kai baigsis 1-asis etapas. :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Gaila OKC, Russelas tiek stengėsi, bet....Na manau kitais metais OKC sustiprės, nes gaus lotery pick'ą grįš Ibaka, Durant'as. O šiaip East'e už Cavaliers, West'e už GSW.


 


Hawks vs Nets 4:0


Cavaliers vs Celtics 4:0


Bulls 4:1 Bucks


Raptors 4:3 Wizards


 


Warriors vs Pelicans 4:0


Rockets vs Mavericks 4:3


Clippers vs Spurs 4:3


Blazers vs Grizzlies 4:3


Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

 

Atlanta, Cleveland, Golden State turėtų lengvai praeiti pirmą round.

Neduočiau pergalės iškart Chikagai, nes nežinia, ką parodys Kidd, su savo būriu, jie tikrai patobulėję šiemet, abi komandos arčiau teamwork, bei defense žaidimo. Įdomiausias Rytuose matčhas turbūt bus tarp 4-5 vietų, Washington - Toronto, lieku Washington pusėje, nes dabar stabdys yra Raptors, labai prastai baigė sezoną, taip pat ir Wizards, bet lygiai kovos, ir 7-ajame game užbaigs seriją Wizards.

Vakaruose visos serijos bus įdomios, na gal tik Warriors nesunkiai turėtų paimti Pelicans, o kituose tai betkas betką gali nugalėti. Kažkaip atrodo, kad Spursams duos ragų Clippersai, ir net gali neišeiti iš pirmojo round.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Taip pat, pasidalinkite savo spėjimais dėl šiemet AWARDS.

Maniškiai;

MVP: Stephen Curry, runner-up: James Harden

MIP: Jimmy Butler, runner-up: Draymond Green

DPOY: Draymond Green, runner-up: Kawhi Leonard

SMOY: Isaiah Thomas, runner-up: Lou Williams

COY: Steve Kerr, runner-up: Mike Budenholzer

ROY: Andrew Wiggins, runner-up: Elfrid Payton

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Sveikas, gaila, kad OKC nepateko, bet be Durant ir Ibakos jie yra šūdina komanda ir ten komandą traukia į priekį vienas Westbrook. Pagalbos gauna iš Kanter'io šiek tiek ir Waiters'o. Taigi dabar sirgsiu už Warriors,

 

Nerimtas tu Fokusai :/ OKC iki galo nesvarbu kad ne išėjo bet čia tik mano tokia nuomonė. Dbr eisiu tik už Torontą ir Bulls

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...