Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

John_Juske

[ Mapp ] Pasiūlymai

Rekomenduoti pranešimai

Vartotojo vardas: Luck_White


Jūsų siūloma idėja


  • Atnaujinti San Fierro miesto centrą. (Sumažinti objektų skaičių dėl laggo, padaryti kokią nors avariją (pvž nukritęs tiltas ant kelio ir jį reikia pravažiuoti))
  • Pagražinti teleprotų vietas, pridėti jose įvairių gėlių, padaryti apšvietimą, dar ką nors sumappinti.
  • Pakeisti vip zonos išvaizdą. Padryti visiškai kitokią, atnaujinti laivų / sraigtasparnių vietas, padaryti naują vietą vip mašinoms.
  • Sumappinti /tpkalnas zoną, padaryti saugias tvoreles, sumappinti ant kalno viršaus kavinę, bei padaryti parkavimo aikštelę.
  • Galbūt sumappinti kažką /tpls papludimyje, padaryti kioskus kuriuose galima pirkti maistą.
  • Sumappinti adminų teleportų vietas (/tpadmin, /tpnascar, /tprace, /tpdrift1), pridėti papuošimų.
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Anketa -


 


Vartotojo vardas:Rolandas_Jax


Jūsų siūloma idėja: Manau reikia perkurti traukinių stoti kaip sakant ,,spawn,,


Išsamiai papasakoti apie siūloma idėja: Klausimas kodėl ? na todėl nes daugelis žmoniu ateina į serveri pasižiūri map darbus ir išeina į daug modernesnius serverius. Todėl reikia pakeisti stoti, nes tai pirmasis naujoku įspūdis atėjus į serveri. + Ten yra daugybe nereikalingu objektu kurie tiesiog maišo, gadina vaizda, +kelia lag.


 


 


 


Rolandas


Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Vartotojo vardasRolandas_Rokandas


Jūsų siūloma idėjaAtnaujinti jail


Išsamiai papasakoti apie siūloma idėjaVisiškai pakeisti visas kameras viską, taip pat sumapinti kažkokių veiklų jaile, nes dabar belieka stovėti afk nes jail dm visada būna tuščias, padaryti kašės aiskštę kurioje butų galima žaisti, bei taip pat ir ta dm areną galetai pakeisti kažką kitaip, norėtūsi naujovių kažkokių. ( Tos visos gėlės, papuošalai tai tik pridės lago žmonėm kurių pc lievi, ir beto kam to reik? geriau idėti kažką naudingo, kad būtų ką nuveikti tam jail... )


Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Vartotojo vardas: Vasia_Carter


Jūsų siūloma idėja: Įdėja mechanikam.


Išsamiai papasakoti apie siūloma idėja: Aptverti auto biza kaip kokia baze ir priskirti ja mechanikam, kad turėtu daugiau veiklos ir pagyvinti žaidima mechanikam.


Už atkelta car pinigai butu priskirti į mechaniku /dfonda. Nes mechanikai nukeldina moto į kma kodėl negalėtu ir atkeldinti mašinas?


Tuo metu kai nebus jokio mechaniko online galėtu veikti koks "Savitarnos picup'as"


Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Anketa -


 


Vartotojo vardas: Lolekas_Lol


Jūsų siūloma idėja: Atnaujinti "SPAWNĄ" t.y pagrindinę stotį.


Išsamiai papasakoti apie siūloma idėja: Dabartinis yra tikrai atsibodęs, visuose serveriuose taspats manau reikėtų visą pakeistį į kažką įdomaus gal kokį didelį viešbūtį ar pan.


Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Vartotojo vardas: Audi_Zero


Jūsų siūloma idėja: Atnaujinti stotį ir kitas vietas.


Išsamiai papasakoti apie siūloma idėja:


1. Atnaujinti stotį tai būtinai reikia... Ten jau kiek metų tas pats ir plius net negražiai atrodo...


2. Poto mechanikų LS KMA galėtu sudėti kaip vietų rėmus nes dabar kai jų nėra tai nėra jokios mašinų statymo tvarkos.. Mašinos statomos bet kaip nes nėra tų tarpų sužymėtų kaip aikštelėse.


3. Ls teleportą labai reikia atnaujinti.. Kažką būtų gali padaryti prie paplūdimio, pačiam teleporte taip pat kažko reikėtų nes ten tuščia, bent jau kažkokio apšvietimo..


4. Už mechanikų bazės būtų galima padaryti kokį nors sandelį. Taip būtų galima pagyvinti "Tolimųjų reisų vairuotujų" darbą, nes ten į tą sandėlį tiesiog būtų galima vežti krovinius kaip: dažus, padangas, tune dalis ir t.t.


5. Panaikinti tą dėžutę kurioje yra įmontuojamos dujos, signalizacija ir priregistruojamos mašinos. Taip atsirastų daugiau darbo mechanikams nes kai tos nereikalingos dėžės nebeliktu nebebūtų kur montuoti visų tų dujų signalizacijų ir registruot mašinų. O vietoj tos vietos galima būtų padaryti kažkokia poilsio zoną ar kažką tai panašaus. Arba tiesiog kažkokią kaip estradą kurioje tarkim savaitgaliais būtų leidžiama kažkokia tai radijos stotis pavyzdžiui /sargfm ir ten kaip kokiam name toj zonoj tiesiog veiktu ta radija ir visi kas ten yra ją girdėtu. Taip atsirastu kažkokia naujovė serverį. Ir manau būtų linksmą kokį šeštadienio vakarą nuvaryt biški "pasitūsint :D"


Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...