Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Arma_Gabe

[Pamoka] Kaip isikelti modifikacijas i sampa?

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki,siandien sukuriau pamoka,kaip reikia isikelti modifikacijas i sampa. 

1. Parsisiunciat sita programa:http://www.gtagarage.com/mods/show.php?id=63(Paspaudziat ant Download mod ir tada dar karta ant Download.)

 

2.Parsisiunciat koki nors mod (Pvz;skin mod).

 

3.Tada atsidarot ta img tools,tada jums ismes toki errora (cia nieko tokio :D) atsidare paspauskit ant "File" ir 'Open" tada,susiraskit savo GTA San Andreas aplankala,paspauskit ant models ir gta3.

 

4. Tada paspauskit ant "Edit" ir "Find". Atsidarykite savo moda,ir turi buti 2 arba 3 failiukai su gale .txd ir .dff,ta pavadinima irasykite i ta "Find" laukeli. Tada ta moda jums suras,paspauskit ant jo desiny peles mygtuka ir replace. Tada spauskit ant to .dff failiuko. Tada dar kart spauskit ant "Edit" ir "Find". Tik dabar reikes ivesti ta .txd failiuko pavadinima. Ta moda jums suras,paspauskit ant jo desiny peles mygtuka ir replace. Paspauskit ant .txd failiuko ir jusu modifikacija irasyta!

 

Pamoka kurta mano paties,jeigu patiko ar bent kiek praverte paspauskite +rep.

 

Cia video pamoka,kad butu aiskiau.

(Video ne mano.)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

http://sarg.lt/index.php?/topic/132621-siuntiniu-skilties-duk/

 

Modifikacijų įkėlimo programos

Spark-0.9.2018 http://www.4shared.c...ark-092018.html (Įrašyti nieko nereiks, poto paaiškinsiu naudojamo instrukcija)
ImgTools2.0 www.thegtaplace.com/downloads/get/552 (Įrašyti nieko nereiks, poto paaiškinsiu naudojamo instrukcija)
GGMM http://www.4shared.c...Nx2No/ggmm.html (Aplanke rasite tris failus, juos perkelkite į san andreas aplankalą.)
SAMI_v1.1(San andreas mod Installer) http://www.4shared.c...O/SAMI_v11.html (Aplanke rasite du failus, pirmiausiai įrašykite San Andreas Mod Installer v1.1, o poto dotnetfx)

Naudojimo intrukcija:
Spark-0.9.2018 - Įjungiate Spark, Spaudžiate File/Open surandate Gta san andreas aplankalą, atidarote models ir ten rasite Gta3, spauskite ant jo, ir tada galite kelti savo modus, čia dedami DFF ir TXD failai.

ImgTools2.0 - Įjungiate ImgTools, Spaudžiate File/Open surandate Gta san andreas aplankalą, atidarote models ir ten rasite Gta3, spauskite ant jo, tada pavyzdžiui norite pakeisti Uranus modą, spaudžiate Edit/Find, parašote Uranus.DFF, ant Uranus.DFF spaudžiate dešiniu pelės mygtuku ant Failo, tada Replace, pasirenkate savo modo DFF failą ir enter arba open, Tada taippat surandate Uranus.TXD ir vėl pakeičiate kaip ir Uranus.DFF.

GGMM - Atidarote programą, pasirenkate norimą mašiną, pavyzdžiui Sabre, Spaudžiate dešiniu pelės mygtuku, Manual mod installer, jums reikia rasti DFF model, rasti savo modo DFF failą, tada surasti TXD textures 
ir spausti Install.

SAMI_v1.1 - Atidarote programą, Spaudžiate Install Mod, toliau randate Mod Location, pažymite Zip/Rar file arba Folder, spaudžiate Browse, surandate modą ir Continue.
(By Zilvis_Salvation)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...