Eiti į turinį
Frozen_Tomb

Uždarbis internetu

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, norėjau padiskutuoti tokia tema - uždarbis internetu. Manau visi suprantat kas tai yra, dažniausiai pinigų internete galima užsidirbti iš visokių reklamų ir pnš, pvz.: jei turi savo puslapį, ten žmonės gali sumokėti tau, kad uždėtum kokią reklamą ir pnš., na čia tikriausiai viskas aišku. Tikriausiai ne kartą ir ne du matėt reklamas youtubėje (nebent turit AdBlock), taigi žiūrėdami tą reklamą, tam kanalui galima sakyti duodat pinigų, taigi vienas iš būdų užsidirbti internetu yra YouTube, daugelis iš to pragyvena, mano manymu turint nuo ~150k subscriberiu galima jau gaut normaliai pinigų per mėnesį. (Kam įdomu kiek uždirba tam tikri youtuberiai, galite tai pažėti SocialBlade.com, kampe yra laukelis į kurį ivedę youtuberio kanalo pavadinimą galite sužinoti kiek apytiksliai jis uždirba).

 

Asmeniškai aš naudoju dar tik 2 būdus užsidirbti internetu, kolkas pasidariau 30$, išviso užtrukdamas apie 15 minučių >>

 

http://www.usertesting.com

^ šiame puslapyje jūs galite išbandyti visokius kitokius puslapius, išreikšti nuomonę, kitaip sakant įvertinti puslapį, kad jo kūrėjai žinotu ką pataisyti, patobulint ir panašiai, darbą galima daryti ir kompiuteriu ir telefonu, telefone būna visokie appai, kurių dar nėra google play ar game center (iOS), dažniausiai darbas užtrunka 5-15min, bet reikia kalbėti angliškai, jei anglų suprantat problemų - 0. Pinigus sumoka po 7 dienų, galbūt vėluoja kelias minutes, bet tai priklauso ne nuo jų,o nuo PayPal, man asmeniškai atsiunčia lygiai po 7 dienų, nė minutės anksčiau ar vėliau, štai įrodymas, jog pinigus gavau :D

0dfc2ba9ed5c72593b39d970ae1f55d6445.png

 

Antras būdas - programėlė pavadinimu uento (Parodė - Lukas_Kriugeris http://sarg.lt/index.php?/user/48585-lukas-kriugeris/)

Siunties appus, už juos gauni taškų, kuriuos gali iškeisti į pinigus, įrodymai jog išmoka pas jį profilyje.

 

O čia šiaip naujas lietuviškas puslapis adpays.me, ten tiesiog būni tame puslapyje ir reklamas rodo, kolkas reklamų tikrai nedaug, galim sakyt nėra jų, nes puslapis dar naujas, daugiau kaip 600 žmonių prisiregistavę, ir dėl to pelno nelabai daug ten ir bus.

 

Pabaigai : ar jūs užsiimate panašia veikla? manau tai tikrai geras būdas užsidirbti truputi pinigų, paskui juos galima išleisti internete, arba ant žaidimų, jeigu kortelė Visa galima išsigryninti :) Laukiu atsakymų.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...