Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Arminas_Humer

[PAMOKA] keli faktai apie apgaules!

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki smalsuoliai, norėčiau pasidalint su jumis keliais dalykais į ką atsižvelkit jeigu jau užsiimat netomis veiklomis, kokiomis derėtų (nelegali veikla), visi esam žmonės ir norim verslų, adminų, kreditų ir kitų privalumų, bet nevisi sau tai galim leist realiai ir norim už žaidimo pinigus. Yra nemažai patiklių, kuriuos nesunku apgauti, dalinuosi keliais faktais, kuriuos įsiminus galbūt apsisaugotumėt nuo apgaulių.


 


1) Visų pirma atsižvelkit į žaidėjo /info, nes iš ten galima daug pasakyt. Jeigu jis pats neturi vipo, keli tūkstančiai XP, kaip galima tikėti, kad jis kitam gali nupirkti? Aišku jei turi vipa nereiškia, kad ten jau reikia aklai pasitikėt. Atsižvelkit į kreditus, verslą, jeigu jis neturi jų maža galimybė, kad gali „padėti“ jums


 


2) Antras dalykas ant ko neretai užkimba patiklūs - netikras paštas. Pasipelnyti norintis susikuria kokį el. paštą kuris būtų panašus į kokį mokėjimų paštą, tiesiog padaro kokią vietą kitaip (pvz: mokejiimai.lt - dvi i, payserra - dvi r ir pnš.) ir tokiu būdų atsiunčia jums padirbtą žinutę kurioje parašyta kad jūsų vardu išsiųsta atitinkamas kiekis valiutos ir prašo jūsų duoti pinigus, kadangi valiuta jau ateis ir pnš. Būkit atidūs.


 


3) Trečias dalykas kurį galima suprasti iš kalbėjimo, tai toks lyg „nardymas“, kad padės jums „prasimušti“ serveryje, „suveiks“ į darbą ir panašiai. Būkite budrūs, daug ką galima suprasti iš kalbėjimo, kokius kėslus turi tas asmuo.


 


4) Ketvirtas ir geriausias būdas kaip apsisaugoti - tuo neužsiimti :)


 


Atsiprašau forumo prižiūrėtojų jeigu tokios temos turinio negalima rašyti


 


Iki, tikiuosi kam nors pravertė ar pravers


Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...