Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Gedas_Mac

[Pamoka] Ką daryti, kad tavęs neapgautu serveryje

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, šioje temoje papasakosiu jums, kaip neapsigauti žaidžiant serveryje ant transporto, namų ir tt.
Ši pamoka daugiau praverstų naujokams !

1 - Apgaudinėjimas dėl transporto priemonių.
Atminkite ! Visada kai jums siūlo mašina, žiūrėkite ką perkate, nes tam ir yra skirtas unikalus kodas, kurį reikia įvesti prieš perkant mašiną. Pavyzdys : Jums siūlo mašina „Sultan“ , o jūs norite pirkti „Infernus“ , tačiau jūs neatkreipiate dėmesio ir nusiperkate „Sultan“ už „Infernus“ kaina.

2 - Apgaudinėjimas dėl būsto, transporto priemonės kainos.
Atminkite ! Prieš parduodant žmogui mašiną/būsta, įsitikinkite ar parduodate žmogui už teisinga kainą, ar jis jūsų neapgaudinėja ir sako : Šis namas tiek nevertas ir pnš. Visada paklauskite kito žmogaus, kuris susigaudo kainuose. Tas pats galioja ir transporto priemonės/būsto pirkėjui. Visada pirkite transporta/būstą atsakingai, ar ta transporto priemonė/būstas tiek vertas ir pnš, kaip ir minėjau visada paklauskite to žmogaus, kuris šiuose dalykuose gerai nusimano.

3 - Apgaudinėjimas/grasinimas dėl darbų su pakvietimu.
Atminkite ! Jei kada jums parašys kažkoks žmogus ir teigs, kad turi įrodymu, kaip šaudai, keikeisi, mušiesi ir pnš. Ir tuo pačiu prašys milijonų, niekada netikėkite tokiais žmonėmis. Tada geriau, tegul rašo darbo su pakvietimu papeikimą, bet jokių būdu neduokite nieko, tokiam žmogui. Jei tu esi tikrai ne kaltas, tai tūrėtum būti ramus.

4 - Apgaudinėjimas dėl vartotojų slaptažodžių ir pnš.
Atminkite ! Niekada, neteikite savo vartotojo slaptažodžių kitam žmogui. Kadangi yra didelė rizika, kad jus tiesiog apgaus. ~98 % žmonių, kuriems duotum savo vartotojo slaptažodį, jus tiesiog apgaus. Niekada netikėkite žmogumi, kuris prisistato serverio savininku. Savininkai yra tik du ! Tai yra Admin_Bumeris ir Tautrimas_Juska.

5 - Vartotojo apsisaugojimas. Atminkite ! Visada, vos tik prisiregistravus į serverį, užsidėkite PIN kodą, emailą, bei slaptą klausimą. Tai padidins jūsų vartotojo apsaugą iki maximumo.
Atminkite ! Šiame serveryje saugumas yra iš ties svarbus. Savo saugumą serveryje galite pasitikrinti su komandą /saugumas.

Štai mano manymu 5 pagrindiniai patarimai, kaip išvengti apgaudinėjimų, bei vagystės.
Atminkite ! Visus veiksmus serveryje atliekate savarankiškai, ir teisingiausius jūsų manymu sprendimus priemate patys, tad būkite atidūs !

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...