Vainius_Lasara Parašyta Liepos 31, 2015 Parašyta Liepos 31, 2015 Sveiki, Seniai jums nieko nerodžiau. O prie šio darbo dirbau apie savaitę, kol viską LYGIAI sudėjau, parinkau objektus. Žiūrėkit ir vertinkit: http://imgur.com/a/Chiez
Lukas_Boombastic Parašyta Liepos 31, 2015 Parašyta Liepos 31, 2015 Šitoje vietoje stovi kaškoks klubas, baze kaip ir dabar toki pati nieko naujo tik kita vieta Pradėk mokintis dėti teksturas ant objektu vaizdas pasikeis
Rain_White Parašyta Liepos 31, 2015 Parašyta Liepos 31, 2015 Be reikalo palikta daug vietos kurios visai tiek nereikia, norisi kažkokios žalumos, kad ir medžių, porą krūmelių. Siūlau naudoti kitą sienos objektą, kadangi tas mirgės naktį su šviesom atsisūkus. Tikrai tau yra kur tobūlėti, sėkmės. Mesk lauk tą MTA ir pereik ant MAP EDITOR, o tada paprašyk manęs, išmokysiu pakeisti objekto texturas.
Vainius_Lasara Parašyta Rugpjūčio 1, 2015 Autorius Parašyta Rugpjūčio 1, 2015 Be reikalo palikta daug vietos kurios visai tiek nereikia, norisi kažkokios žalumos, kad ir medžių, porą krūmelių. Siūlau naudoti kitą sienos objektą, kadangi tas mirgės naktį su šviesom atsisūkus. Tikrai tau yra kur tobūlėti, sėkmės. Mesk lauk tą MTA ir pereik ant MAP EDITOR, o tada paprašyk manęs, išmokysiu pakeisti objekto texturas. Pirma numesk linką proper driverių, be kurių MAP EDITOR nepasileidžia.
Andrey_Bronislav Parašyta Rugpjūčio 1, 2015 Parašyta Rugpjūčio 1, 2015 *** **** paskutinis tie kavos staliukai vapsie duhiskai atrodo
Vilius_Suspekular Parašyta Rugpjūčio 1, 2015 Parašyta Rugpjūčio 1, 2015 *** kažkoks nieko gražaus nematau.
Newyork_Florida Parašyta Rugpjūčio 1, 2015 Parašyta Rugpjūčio 1, 2015 sorry lašara, bet kaip visada, nieko gero neparodai. soriux
Cancan_Pizza Parašyta Rugpjūčio 1, 2015 Parašyta Rugpjūčio 1, 2015 Sveikas, neturėčiau skonio, sakyčiau - „Taip, gražu..“, tačiau dabar skonį aš turiu. Na, žinoma kalbant apie bazę, jį niekuo nesiskiria nuo dabar esančios San fierro mieste, tik tie staliukai pridėti.. Beje, prekeivius galėjai atskirti t.y atskirai NP ir atskirai GP, ne toje pačioje vietoje.. Toje vietoje, kur pastatyta tavo bazė, stovi klubas. O kalbant apie tekstūras. Jos visiškai nesuderintos, su aplinka.. Baisu žiūrėt.. 2/10 NEPYK, MANO NUOMONĖ YRA TOKIA!
Lenny_Mob Parašyta Rugpjūčio 1, 2015 Parašyta Rugpjūčio 1, 2015 Man kai nesigauna, aš ir nebedarau, o tu matau vis stengiesi ir stengiesi išmokti mapinti, na bet dar ne dabar.
Rekomenduoti pranešimai
Archyvuojama
Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.