HugiS_MaperiS Parašyta Rugpjūčio 8, 2015 Parašyta Rugpjūčio 8, 2015 Sveiki, taigi sumappinau pirmajį aukštą ligoninės, kodėl pirmajį? Nes pamaniau tiek kiek dabar sumappinau tai tikrai ligoninės būna daug didesnės, tad padariau liftą su kuriuo galima bus keltis į sekančius aukštus kuriuos padarysiu šiek tiek vėliau, o dabar vertinkit šį, sakykit kas patiko kas ne, kas blogai, kokios klaidos. Vaizdinė medžiaga: First floor by HugiS 0:17 / 1:57 https://youtu.be/z1CwH3rSaSg
Arnas_Death Parašyta Rugpjūčio 8, 2015 Parašyta Rugpjūčio 8, 2015 Man kažkaip labiau oro uosto įėjimą priminė.
HugiS_MaperiS Parašyta Rugpjūčio 8, 2015 Autorius Parašyta Rugpjūčio 8, 2015 Man kažkaip labiau oro uosto įėjimą priminė.
Benas_Slime Parašyta Rugpjūčio 8, 2015 Parašyta Rugpjūčio 8, 2015 Neblogai,galėtu būti vietoj dabartinio,nes dabartinis toks senas ir atsibodęs ;x
HugiS_MaperiS Parašyta Rugpjūčio 8, 2015 Autorius Parašyta Rugpjūčio 8, 2015 Neblogai,galėtu būti vietoj dabartinio,nes dabartinis toks senas ir atsibodęs ;x Galėtu
Lukas_Boombastic Parašyta Rugpjūčio 8, 2015 Parašyta Rugpjūčio 8, 2015 Normalei, gal teksturu tik reiketu kaikur kitu
Arminas_Humer Parašyta Rugpjūčio 8, 2015 Parašyta Rugpjūčio 8, 2015 Man kažkaip labiau oro uosto įėjimą priminė. pritariu
Newyork_Florida Parašyta Rugpjūčio 9, 2015 Parašyta Rugpjūčio 9, 2015 nu na, tekstūros parinktos (y), viskas sudėta nelygiai, pačioj pradžioj tie staliukai, tai nu da, nei įeit į juos nei ką...
Rekomenduoti pranešimai
Archyvuojama
Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.