HugiS_MaperiS Parašyta Rugpjūčio 8, 2015 Parašyta Rugpjūčio 8, 2015 Sveiki, taigi kuriam laikui išvyksiu atostogu, tad pagalvojau prieš išvykimą reikėtų pakurti ką nors naujo, tad štai šviežiai sulipintas oro uosto interjieras, galbūt ne tobulas, bet pirmą kartą tokį dariau, tad nežinau kaip išėjo, jūs jau nuspreskit, tad kaip visad, sakykit kas blogai, kokios klaidos, kas patiko kas nepatiko, vertinkit, komentuokit. Vaizdinė medžiaga:
Kornelijus_Kornis Parašyta Rugpjūčio 8, 2015 Parašyta Rugpjūčio 8, 2015 Neblogai, darbo matosi, kad įdėta
HugiS_MaperiS Parašyta Rugpjūčio 8, 2015 Autorius Parašyta Rugpjūčio 8, 2015 nelabai man jis, per didelis.. tai oro uostas ir turi buti didelis :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Darkflame_Rabbit Parašyta Rugpjūčio 8, 2015 Parašyta Rugpjūčio 8, 2015 nelabai man jis, per didelis.. Parodyk tu man mažą oro uostą Gražu
Newyork_Florida Parašyta Rugpjūčio 8, 2015 Parašyta Rugpjūčio 8, 2015 tai oro uostas ir turi buti didelis :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Parodyk tu man mažą oro uostą Gražu taip, jis turi būt didelis, bet jis yra kaip koks kūbas, o į tą kubą sukišta visokių objektų. kažkas panašaus būtų, labiau patiktų
Johnny_Fussion Parašyta Rugpjūčio 8, 2015 Parašyta Rugpjūčio 8, 2015 Įdomiai įdomiai sėkmės toliau tau
Rekomenduoti pranešimai
Archyvuojama
Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.