Artas_Bmw Parašyta Rugpjūčio 22, 2015 Parašyta Rugpjūčio 22, 2015 win10 blokuoja piratinius zaidimus durniam tai net ne del to tiesiog net neduoda duoti sau visas teises kompo kad windows failus tvarkyt tiesiog errorus ismeta
Bratva_Sarg Parašyta Rugpjūčio 22, 2015 Parašyta Rugpjūčio 22, 2015 Man tai kazkodel fps dropas ziaurus anksciau koki csgo su 70-80fps losiau dbr su 15-20 :DDD
Axel_White Parašyta Rugpjūčio 28, 2015 Parašyta Rugpjūčio 28, 2015 Sveikas, turėjau čia prieš savaitę windows 10, bet kaip ir minėjai pilna bugų. Šiaip tikrai gan neblogai žiūrisi visa ta console, tačiau kai kurių žaidimų išvis nepaleidžia o pamokų googlei ar dar kažkur net nėra dar sukurta kaip tas klaidas sutvarkyti. Žinoma viskas su laiku, manau kai bus pilnai viskas sutvarkyta tikrai reikės isirašyti juos atgal.
Kasparas_Wade Parašyta Rugpjūčio 28, 2015 Parašyta Rugpjūčio 28, 2015 Va vakar persirasiau i win10 ir viskas ko puikiai veikia o jai didelis failas tai ilgai siusis
Captain_Price Parašyta Rugpjūčio 28, 2015 Parašyta Rugpjūčio 28, 2015 Išmok naudotis Windows'ais. Viskas kuo puikiausiai veikia ir su 10 ir su 7.
Axel_White Parašyta Rugpjūčio 28, 2015 Parašyta Rugpjūčio 28, 2015 Išmok naudotis Windows'ais. Viskas kuo puikiausiai veikia ir su 10 ir su 7. Įdomų ką išmokti kai legalius steam žaidimus per steamą net nepaleidžia, man tikrai idomu ko aš nemoku
Captain_Price Parašyta Rugpjūčio 28, 2015 Parašyta Rugpjūčio 28, 2015 Įdomų ką išmokti kai legalius steam žaidimus per steamą net nepaleidžia, man tikrai idomu ko aš nemoku Man viskas veikia kuo puikiausiai. Ir GTA Online ir CS:GO aš lošiu be jokių problemų. Nežinau kas gali būti su tavo PC.
Rekomenduoti pranešimai
Archyvuojama
Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.