Eiti į turinį
Ieškomas naujasis „Immortal“ mafijos direktorius, norintys susisekite su DPKT.

[ MAPP ] Kada ?

John_Juske

200 balsai(-ų)

1. 1. Kuris pirmas ?

• GP - NP
      83
    • PD ( San - Fierro )
      24
    • Medikai
      11
    • Taxi 2
      9
    • Nauji namu kvartalai
      26
    • Reporteriai
      9
    • Apsauga
      41

Rekomenduoti pranešimai

Parašyta

Čia kaip maža kalytė nori mane pagąsdinti - rep ? O dieve žmogau čia tik virtuali erdvė kurio didžiausia valiuta yra žmogaus reputaciją. O ne skaičiai :) Tad manau kiti žmonės nuomonė turi geresnė tad ir tai yra reputacija. O ne tavo kažkokia čia - rep ir t.t

Dusk pankeli , ką tu čia kalbi krv , ką tu kalytė vadini , čj taves naxui pasiųst ,net negalim ,nes tipo esi mod prineręs kr-v tu eik atimk tas teisės ar dėk tą baną ką tu ten nori duhas išvis esi kr-v bybį nulesk tu man.

Parašyta

Taksi 2, manau yra labiausiai reikalinga, nes ten tragiška bazė. O PD sf nereik ir reporteriu tikrai nereikia, ir apsaugos mano manymu. Tik krūmų nekišk į bazes daug ir medžių tekstūrų nedaryk visur, nes tragiška.

Parašyta

Radistams naujos bazės irgi reiktų,pritariu Godusui. ;)

Parašyta

Čia kaip maža kalytė nori mane pagąsdinti - rep ? O dieve žmogau čia tik virtuali erdvė kurio didžiausia valiuta yra žmogaus reputaciją. O ne skaičiai :) Tad manau kiti žmonės nuomonė turi geresnė tad ir tai yra reputacija. O ne tavo kažkokia čia - rep ir t.t

taigi matos, kad auka esi :D ''Privaloma spausti PATINKA'', o  pries savaite ar dvi forume subscriberiu prasei, ''100 surinksiu ir ryt ikelsiu gp/np baze'' :D

o ne kazkas uzbanino mano du acc, rip laif :((((

Parašyta

taigi matos, kad auka esi :D ''Privaloma spausti PATINKA'', o  pries savaite ar dvi forume subscriberiu prasei, ''100 surinksiu ir ryt ikelsiu gp/np baze'' :D

o ne kazkas uzbanino mano du acc, rip laif :((((

skaudi tiesa juske ne ? :D nieko nebeatsakei ir uzbaninai, o ne neuzbanink ir sito frm acc ;(((((((((((((((

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

• Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

• Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
  • Sukurti naują...