Eiti į turinį
Liutas_Pliesrunas

Tricking'as

Rekomenduoti pranešimai

Labas vakaras visiems, gal dar kažkas prisimena mane, Šiandien su jusim noriu padiskutuoti apie ekstremalią sporto šaką - Trickingą. Lietuviškai galima pavadinti tai akrobatika. Yra daugybė šio sporto video, facebook'e. Gal esate matę? Ar gal žinote irgi iš Facebook'o ,,Brolius Akrobatus''? Ir kaip jums atliekami triukai atrodo? Mano Tricking'o pats mėgstamiausias video bus apačioje. Na, o jei ir jūs tokių turite, tai prašom dėti į komentarus. Būtų labai įdomu, ar yra čia nors vienas kuris bandė, ar net užsiminėja šia sporto šaka? Jei taip - parašome triukus, kurios mokote, na vienu žodžiu, jūsų istoriją kaip viskas prasidėjo, kaip ši sporto šaka jus pritraukė ir taip toliau. Aš kai pamatau kur nors, kad žmonės atlieka triukus, aš negaliu tiesiog atitraukti akių, mane šis dalykas labai domina, ir pats jau juo užsiimu. Gal dar matėt du vaikinus, dalyvavusius ,,Lietuvos Talentai''? 

Ir kaip jum jų pasirodymas? Neskaitant truputį nesėkmingos pabaigos? Tai diskutuojam apie Trickingą, ir štai mano minėtas mėgstamiausias šios sporto šakos video: 
:)
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Kažkada prieš kelis metus bandžiau mokytis parkuro, poto pamačiau kaip per tokį renginį mano mieste trickina, Mėginau ir aš, bet nustojau, dabar kokius 3 mėnesius jau lankau parkurą, ten moko ir trickingo pačio viso. Žiūriu ir Redbull Art Of Mocion, kai rodo, o mėgstamiausi trickeriai yra Dimitris Kyrsanidis (DK), Alfred Scott ir Pasha Pekuns. Gražiausiai atrodantis triukas man(Žėkit nuo 43 sekundės.): 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...