Eiti į turinį
Deividas_Zapacany

PABLO ESCOBAR. Tiems kas nežino kas jis toks :)

Rekomenduoti pranešimai

Nepatingėkit paskaityt tikrai įdomus žmogus buvo jis. 

 

Sveiki visi taigi norėčiau, kad jūs pasidalintumėt faktais apie šį asmenį kurių aš ar dar kas nors nežinojome smile.png

 

 

Taigi visų pirmą Pablo Escobar'as buvo Narkotikų Lordas. Savo Kokaino imperija pastatė su broliais Ochoa, Carlos Lehderiu ir Jose Rodriguezu Gacha.

 

Jis gimė 1949 Gruodžio pirmą dieną. Sulaukęs septiniolikos metų jis buvo išmestas iš mokyklos. Pirmi jo nelegalūs darbai buvo : Padirbti loterijos bilėtėliai, kontrabandinių cigarečių pardavinėjimas, įsilaužimai. Pablo nebijojo mirties, tuom jis galėdavo pasigirti draugams, bei įvaryti baimę priešams, be je jis buvo šaltakraujis jis grobdavo žmones ir po to prašydavo pinigų iš šeimos narių jeigu jie neduodavo tam tikros sumos jis nužudydavo savo belaisvį, nors ir kai išpirka būdavo sumokėta kartais ir tai nužudydavo savo belaisvį.

 

Savo imperijos metu Pablo Emilio Escobar Gaviria buvo turtingiausias žmogus pasaulyje. Jį miesto žmonės garbindavo, nes jis savo pinigus dalidavo vargšams, suteigdavo jiems būsto ir duodavo darbo. Miesto gyventojai jį kviesdavo į vaikų krikštynas, vestuves. Jis buvo žinomas kaip miesto herojus, kuris šį miestą išgarsino visam pasaulyje. 

 

Pablo turėjo tiek pinigų, kad net jis juos kasdavo po žeme, nes jų niekaip negalėjo " Išplauti ". Už savo pinigus jis net nusitiesė nuosavą liektuvų taką, išsiasfaltavo kelius, pasidarė šešis baseinus, išsikasė keletą ežerų, bei turėjo nuosavą zologijos sodą kuriame augino dramblius, žirafas bei kitus egzotiskus gyvunus.

 

Escabaro svajonė buvo tapti kolumbijos prezidentu, bet kai jis tik pateko į kongresą jį išspyrė laukan iš ten parodęs visiems Escabaro nuotrauką kalėjime kai jis buvo kaltintas narkotikų prekybą. Ir kai Luisas Galanas paskelbė karą su narkotikų prekeiviams Escabaras jį nužudė kaip ir kitus kurie jam trugdė. Kai Escabaras bandė nužudyti Luiso įpedinį jis padarė didelę klaidą jis susprogdino keleivinį lėktuvą su 110 žmonių ir tarp jų du Amerikiečius jis tapo ne tik Kolumbijos priešu, bet ir Amerikos nacionaliniu priešu. Bei buvo kaltinamas Teroristiškais išpoliais.

 

Į Kolumbiją Amerika išsiuntė specialų burį pavadintu "Paieškos buriu" kuris turėjo tik vieną tikslą sučiupti visus *Medelinos miesto narkotikų prekeivius bei be abėjo sugauti narkotikų karalių Pablo Escobar'ą. Bet jiems niekaip tai nepavygdavo nes kiekvienas žmogus Medelinos miesto žmogus buvo ištikimas jam ir niekas jo neišskūzdavo.

 

Kolumbijoje vyko tikras karas kiekvieną dieną ar naktį proginėjo mašinos, pastatai vyko visokiausi susišaudymai. Vieną syki pilnas autobusas 500kg pakrautas sprogmenų sprogo prie Kolumbijos žvalgybos pastato.

 

Kai išrinko naująjį prezidentą t.y Cesaris Gaviria jis pasiūlė Pablui sutartį, kad sustabdytų šį karą. Sutartis buvo tokia, kad Pablo pasistatys sau kalėjimą ir jame bus įkalintas, bet tas kalėjimas tai tikrai nebuvo kalėjimas tai greičiausiai vila aptverta spigliuota siena. Jis turėjo ten viską pokerio stalai, baseinai, Jakuzzi ir visokiausių nesamonių. Jis net pasissambė pats savo sargybinius kurie jį saugos. Bet valdžia nežinojo, kad jis įšeidavo ir gryždavo į kalėjimą kada panorėjas.  Kalėjimas buvo pavadintas " La Catedral " 

 

Per visą šį karą su Pablo žuvo apie 1500 žmonių.

 

Kai prezidentas apie tai sužinojo jis turėjo aiškintis kaip didžiausias Kolumbijos priešas gyvena rojuje ir gali įšeiti kada panorėjas iš savo kalėjimo.

 

1992 m. liepos 21 d. Gaviria pasiuntė į “La Catedral” armijos dalinį, kad šis perkeltų Pablo į tikrą Bogotos kalėjimą. Tačiau armija pabūgo žengti į “La Catedral” ir laukė, kol atvyks specialus būrys, kuris šturmavo „kalėjimą“. Kai dūmai išsisklaidė, paaiškėjo, kad Pablo stebuklingai paspruko. Kas gi atsitiko? Jis tiesiog išėjo ir nuėjo kiaurai apsupties žiedą. Beginklis. Taip visi bijojo žmogaus-nuodytojo.
 
Kai Pablo pabėgęs iš kalėjimo ir vėl peržengė ribą 1993 m. sausį šalia knygyno sprogo bomba, sužeidusi 70 ir nužudžiusi 21 žmogų, tarp kurių buvo daug vaikų. Kai kam tai buvo paskutinės kantrybės lašas. Netrukus Escobaras sulaukė atsakymo. Ta kalba, kurią jis suprato.
 
Daugiabutis namas, kur gyveno Pablo šeima, buvo susprogdintas dviejų mašinų su bombomis, o jo mamos hacienda sudeginti iki pamatų. Dar viena bomba sprogo prie namo, kuris priklausė Pablo, ir sužeidė jo mamą bei tetą. Kaltę už šiuos sprogdinimus prisiėmė iki tol negirdėta grupuotė “Los Pepes”.
 
“Los Pepes” skelbėsi esanti civilinė milicija. Pavadinimo raidės buvo frazės ispanų kalba “Žmonės, persekiojami Pablo Escobaro” santrauka.
 
 
Kai 1993 Gruodžio 2 dieną per jo 44 gimtadienį jis per daug užsikalbėjo su savo šeima jį susisekė policiją ir kai jis bandė bėgti jis šoko nuo stogo ir tada į jį pataikė trys kulkos vieną į kelį kitą į petį, o kitą į galvą šalia ausies. Per keles sekundes mirė didžiausias kokaino karalius bei didžiausias Kolumbijos priešas.
 
 
Žodis pažimėtas * - Medelines tai yra miestą kuriame augo Pablo.
 
Pablo Escobor'o nuotraukos - 
 
bcb86854883d58b113fa5f2b6e962eb5933.jpg

a364e65c4e08c6d7a5fdf85623223a13363.jpg

bf2ac89b3935dc7574fe6cd3667496b4117.jpg

 

Kiti mano sraipsniukai -

 

Apie Yamaguchi-Gumi - http://sarg.lt/index.php?/topic/258324-yamaguchi-gumi/

 

Apie Rusu Mafija - http://sarg.lt/index.php?/topic/259229-solntsevskaya-bratva/

 

 

  • Už 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Narko baron. Istiesu skaiciau iki galo patiko.

Šis žmogus išties sugebėjo įbauginti visą šalį :) Jeigu jam buvo suteiktos tokios privilegijos.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Žmonės kurie ir be mokslo prasisuka, bet gauna kaip ir visi: 

Mirti 

Taip, bet gyvenimą nugiveni na išskyrus visus tuos išpuolius ir žudimus ko gyvenimas buvo geras jis padėdavo vargšam ir t.t :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...