Eiti į turinį
Diego_Enjoy

Imtynės - Wrestling

Rekomenduoti pranešimai

Nemanau kad iš SARG serverio daug žmonių domisi Wrestlingu , aišku atėją į šitą temą galvosit copy daro nes jau kitas žmogus buvo apie tai parašęs , bet ne tas žmogus kur sukūrė ten temą apie WWE net nesupranta kas tas WWE , WWE tai yra wrestlingo kompanija , o Wrestlingas yra imtynės WWE yra populiariausi kompanija pasaulija , po jos eina TNA , po TNA Lucha dragons , visi galvoja kad ai čia suvaidinta ir bullshit nesamonė , taip tai suvaidinta bet aš negaliu nustoti tai žiūrėti , Wrestlingas yra man visas gyvenimas , ar jūs bent esat nors kartą žėja normaliai Kokį nors PPV - Pay per wiev pavyždžiui dabar yra PG era mažai kraujo , daugiau veiksmo , o Attidute Eroje būdavo kraujas , tėkšdavose per kraštus ir nebūdavo tik su piliulėm kraujo , būdavo ir tikros. Visi sako čia net ne sportas , įdomu kaip tie žmonės kurie taip sako patys taip pavaidintų , jie net neisivaizduoja kaip ringe reikia 30 minučių ''Suvaidinti''
Kaip tai yra sunku , kiek išema jėgų. Patariu visiem pabandyti pažėti kas dar nebandę, tai va tik tiek ir norėjau , tikiuosi kažka gal sudominau ir susidomės Wrestlingu.

Nenoriu reklamuoti bet čia galite sužinoti visas Imtynių Naujienas:  Imtynių Fanai (Facebook puslapis)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Koks tolkas krč būt tuo WWE imtyninku, jeigu tu tik vaidini. Savo žodžiuose parašei, kad nesuvokiam kaip reikia 30 min ringe vaidinti, kad mušiesi, bet poto tau nieko neskauda ir yra zjbs. Nuo šito pasakymo tikrai juokas ima. Dabar pagalvok apie kovotojus ( tuos kurie nevaidina o ištikrųjų mušasi ) Jiems lengviau trenkti priešininkui, negu tai suvaidinti? :DD. Tie tavo WWE gauna pinigus už vaidybą, o tikri sportininkai už sunkų darbą. Tokie dalykai nėra sportas man ir niekada to nepripažinsiu. Muštynių sportas tai ne dramos būrelis.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...