Eiti į turinį
Deividas_Zapacany

Atakos Paryžiuje

Rekomenduoti pranešimai

de0e8783691c5be597e47dcb843d7f09873.jpg


 


Sveiki visi, norėčiau padiskutuoti su jumis apie šiandienos atakas Paryžiuje. Ka jus manote ar tai buvo teisinga? Šaudyti nekaltus civilius, kad įrodytu, kad jie kažkuom įpatingi su tuom savo Alahu ar kas ten toks pas juos yra ir kodėl Prancūzija šito nusipelnė?


 


 


Diskutuojame visi :)


Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Kaip matau daugumai juokinga ir šaipotes. Nesistebėčiau jeigu jūsų tą supistą Lietuvą išneštu lauk. Tada stobalei ieškotumėt paramos iš kitų šalių dėl to daugumą Lietuvių ir yra šlykštūs beširdžiai gyvuliai. Dauguma žmonių yra tai pasakę. Pažesim kaip jums seksis gyventi su pabėgeliais. ;)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Pernai nužudytų skaičius buvo mažas - 11 žmonių, o šiemet jau virš 100.. Kaip ir skaičiau vieną straipsnį po šito incidento gali įvykti ir karas, nes Rusija yra nepatenkina dėl Sirijos sukurtos dainos apie Rusiją. Niekas tiksliai nežino kas gali atsitikti rytoj, poryt ir vėliau..

Pritariu tikrai gali nežinoti kas gali nutikti rytoj

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Prancuzai patys siuncia savo karius kad atkersitu, uz kad arabai nuzude daug prancuzu o arabai teroro aktus vykds kol syria ir kitos teroristines salys kol nesikis i ju reikalus,ateis ir rusijos eile greit.

Jeigu aš būčiau jų vietoje tai tikrai su Rusija nerizikuočiau. Bet vieno dalyko nesuprantu kaip burys kažkokių teroristų gali taip ilgai įsilaikyti ir žudyti civilius. Jeigu kelios šalys susivienytu galėtu padaryti slaptą operaciją ir tą būrį tiesiog pašalinti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Nk čia nebus, gi kaip ir su Rusija ''Uoj užpuls Uoj numes bomba ir t.t'' biški pašaude ir fsio.

Tas pašaudymas kainavo nemažai gyvybių. Dabar pabūk Prancūzo vietoje su šeima važiuoji papietauti ir kažkokie musulmonai įsiveržia iššaudo tavo šeimą, bet tu lieki gyvas. Tavęs šitai nie kiek nejaudina?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...