Eiti į turinį
Lukas_Asliukas

YouTube'inimas

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki. Norėčiau pakalbėt apie YouTube, ar esate kas nors bandę Youtubin't? Gal kas nors dar iki šiol tuo užsiima? Kaip sekėsi, kas nesisekė, kodėl baigėt?

 

Aš irgi turiu šiokią tokią YouTube patirtį, esu įkėlęs ~100 video. Gameplay, Vlogai ir kitą š. Pastebėjau, kad žmonės dažniausiai žiūri tokius video, kuriuose nesistengi kažko įrodyt, parodyt ar dar ką, tiesiog filmuoji ir veiki kaip mėgstu sakyt "beleką", kas linksma. Todėl retai darau video vienas, nes vienas aš linksmas nebūnu, man reikia kad kažkas palaikytų kompaniją. Dar vienas dalykas kurį pastebėjau, kad žmonės kurie nėra bandę YouTubint labai daug reikalauja iš kitų, nes galvoja kad tai labai lengva. Tačiau tai yra nepaprastai sunku ir atima nesveikai daug laiko. 
Esmė tame, kad pasisekt kažko youtube gali tik tas žmogui kuris youtubindamas jaučia malonumą - tai jo hobis. Tas kuris viską daro dėl garbės, šlovės, populiarumo ir pinigų, greitai bus nurašytas ir nenusisekęs youtuberis.

Kokį tikslą sau keliu? Jokio. Man tiesiog patinka tai ką darau, tačiau jei niekas nežiūrės tai ko darau tada kam stengtis, todėl tikslas yra suburti fanų grupuotę kuri reguliariai tave sektų.

Jei kam įdomu štai mano kanalo nuoroda - http://www.youtube.com/c/MrBegedis

Lauksiu jūsų YouTube istorijų ir gal būt dar egzistuojančių kanalų :)

Gal turit mėgstamų YouTuberių?

Aš seku šiuos:

 

PewDiePie
Dzagh (Šniaušklys)
MineIrCraft (Darius)

The3dvinas

WhyDotas

JakeCraft

sTimoMedia

LTU Republic

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Įdomu buvo skaityti, tavo parašyto teksto. Turiu 52 prenumeratorius ir 26,3k peržiūrų, video dažniausiai būna iš mokyklos renginių. Nesu PRO lygio video kūrėjas/montuotojas, bet šį tą galėčiau sukurti.  YouTube'inti, kažkada norėjau, bet supratau, kad visą tai ne man.. Sugalvoti tema, žinoti ką tu kalbėsi, kad ne "pjauti" į lankas ir po to dar sumontuoti visa tai.. Nors.. montuoti man patinka :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...