Eiti į turinį
Joes_Dream

Kaip atskirti IP logger'į, bei kaip nuo jų apsisaugoti?

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, pastaruoju metu forume siaučia kažkoks veikėjas, kuris platina įvairius serverio žaidėjo IP, bei stengiasi gauti naujų, siųsdamas IP Logger linkus. Norėčiau jūs informuoti, kaip juos atskirti, bei keletas būtų - kaip nuo jų apsisaugoti.
 
Štai keletas pavyzdžių, kaip gali atrodyti IP Loggeriai:


SPAUSTI ČIA

 

[url=http://goo.gl/WlCFiL]SPAUSTI ČIA[/url]

SPAUSTI ČIA

 

[url=https://bit.ly/2V6rjfN][img=https://i.imgur.com/xx1kXUD.png][/url]

xx1kXUD.png
 
Kaip pamatyti šiuos kodus? IPB turi funkciją, kuri leidžia pasirinkti, kokį kodą tu nori matyti. Ar automatizuota HTML, su kelių mygtukų paspaudimu, ar rankinį HTML, kuriam visus kodus reikia rašyti pačiam. Šią funkciją galite keisti paspaudę šį mygtuką  - deja šioje forume versijoje šios funkcijos nebėra.

 

UPDATE 17.01.2017Dabartinis būdas yra užvesti pelę ant nuotraukos/nuorodos, ir kampe turėtu rodyti nuorodą į kurią nuvedą paspaudus C3DqodU.png
 
Kaip apsisaugoti nuo šių niekšų? Yra keletas būdų. Vienas iš jų yra PROXY. Proxy naudojimas yra visiškai paprastas. Pasirenki savo proxy serverį, įvedi savo norimą nuorodą, ir naršai. IP loggeriams rodys tavo proxy serverio IP. Keletas proxy serverio sąrašų:
http://www.proxy4free.com/list/webproxy1.html
http://www.proxy4free.com/
https://www.hidemyass.com/proxy
 
Kitas būdas būtų TOR naršyklė. TOR'as veikia lygiai taip pat kaip ir PROXY serveriai, tik tau nereikia ieškotis jokių nuorodų. Atsisiunti naršyklę, ir tau kiekvieną kartą ją įjungus, yra prisijungiama prie keletas serverių, dėl didesnio anonimiškumo. Labai greičiu TOR'as nepasižymi, taip pat kaip ir proxy. Atsisiuntimas: https://www.torproject.org/
 
Trečiasis būdas, bei mano manymu geriausias yra VPN. Naudojant VPN, tu prisijungi prie serverio. VPN slepia visus tavo prisijungimus, įskaitant žaidimą, naršyklę, skype and other shit. Patariu geriau išleisti kelis eurus ir nusipirkti PREMIUM planą, kadangi naudojant nemokamą planą, gali kilti nesklandumų, tokių kaip lėtas vpn greitis, atsijunginėjimas, interneto dinginėjimas ir kitą. Dauguma VPN tiekėjų pasižymi geru greičiu, taip kad neturėtu kilti problemų. Keletas mano naudotų VPN:
http://www.cyberghostvpn.com/en_gb(asmeninė rekomendacija)
https://www.hidemyass.com/
https://nordvpn.com/


UPDATE 23.05.2017 - Patogesnis VPN naudojimas būtų pasidaryti savo, kadangi tai gali būti pigiau, galite susirasti savo norimos šalies serverį, bei veikimas gali būti žymiai spartesnis, kadangi public VPN'us gali naudoti bet kas. Tam jums reikės VPS serverio (VPS'ų kainos gali būti ir nuo 50 centų, yra įvairių). Pamoka, kaip tai pasidaryti - https://www.bestvpn.com/blog/11447/roll-openvpn-server-vps-using-centos-6/


Keletas mano naudotų VPS serverių:

https://www.ovh.lt (yra įvairių šalių serverių, pirkdami galite pasirinkti iš jų turimų serverių).

https://www.dedikuoti.lt/ (yra Lietuvos bei JAV serveriai)
https://www.vpsnet.com/lt - (lietuvos serveriai, labai pigūs)

 


Patariu neatidarinėti įtartinų žinučių, kadangi IP logeriai paslėpti nuotraukose (antras pavizdys) iškart parodo IP, tik užkrovus nuotrauką.
 
Jei kyla kokių neaiškumų - rašykite komentaruose/PM.

Redaguota , redagavo Joes_Dream
UPDATE 14.04.2020 - atnaujintos nebeveikusios nuotraukų nuorodos.
  • Už 9
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Kad protingesni žmonės kurie siunčia IP Loggerius, naudoja kaip

[img][/img]

t.y. užtenka tik atidaryti žinutę ir jau nusiunčiamas tavo IP į tam tikrą duomenų bazę, nes naršyklė atidaro už tave tą nuotrauką. Geriausias būdas yra VPN, bet už jį reikia mokėti pinigus.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...