Eiti į turinį
Kestas_Smaukauskis

Visuotinė sarg bendruomenės švietimo tema

Rekomenduoti pranešimai

IŠ ANKSTO ATSIPRAŠAU UŽ GALIMAS KLAIDAS TEKSTE. NESU LIETUVIŲ KALBOS EKSPERTAS, O RAŠIAU GANĖTINAI GREITAI TAD GALI BŪTI KLAIDŲ, BET MANAU TEKSTAS BUS SUPRANTAMAS

 

Sveiki, ši tema yra skirta sargo bendruomenei šviesti, Pastebejau, kad dauguma sarg žaidėjų nesuvokia savo ir neturi jokios visuotines orientacijos ir supratimo apie egzistenciją, ir apskritai kas mus supa. Čia bus išdėstytos svarbiausios tezės ir pastebėjimai, kurie padės žmonėms suprasti apie visatą bei apie jį patį ir jo egzistenciją. patariu viską kuo aiškiau suprasti ir suvokti, kadangi internete ar kitoje literatūroje atskirai tokių dalykų nerasite - dažniausia bus šios tezės apipintos įvairiomis situacijomis ir kitų temų paaiškinimais arba jų pateikiamas turinys bus neaiškus. Aš jaučiuosi turintis pakankamai žinių kad galėčiau jums papasakoti įvadą šia tema, tikintis, kad tai paskatins jus domėtis giliau vistuoniu pažinimu, taigi pradedu savo svarbią paskaitą:

 

 

Filosofinis žmogaus gyvenimo supratimas ir pasaulėžiūra (kaip yra iš tiesų?):

Sakoma, kad kiekvienas gyvenimas neįkainojamas. ar tai tiesa? ne!. Kiekviena gyvenimą, kaip žmogaus egzistenciją galima įkainoti - tikslią kainą jums gali pasakyti samdomas žudikas, vieniems tai gali kainuoti daugiau, kitiems mažiau. lygiai taip pat yra ir su egzistencija ne tik žmogaus, bet ir dvasinio kūno - mirtis tai nėra pabaiga. Tai tik vieno etapo pabaiga, reiškianti kito pradžią, žmogaus menamoji dvasia, kaip ir kūnuas niekur nedingsta, mirusio kūno molekulės yra išskaidomos, tačiau atomai lieka nepakitę, o jie jungiasi su kitais atomais ir sukuria kitas molekules, kurios visgi egzistuoja, kažkur, gal net persikelia už žemės planetos, gal ir lieka kažkur šalia, visos kažkada kažkur išsiskiria, bet esmė ta, kad visi atomai, kurie sudaro žmogaus kūną, niekur nedingsta, taip kad žmogaus kūnas pereina į kitą etapą - susilieja su visata, gali netgi dalis pereiti kitam kūnui, bet jis egzistuoja visados visas - išskaidytas. Taip kad žmogaus gyvenimas įkainojamas. 

 

 

Meilė ir panašūs jausmai:

Dauguma įsivaizduoja, kad meilė yra kažkoks mistiškas ir antžemiškas reiškinys, kurį žmogus jaučia. Daugelis nežino kaip tai paaiškinti, tie patys dažnai mano kad to padaryti ir neįmanoma ar, tiesiog to nenori. Tačiau tam yra labai paprastas paaiškinimas. meilė - tai iš esmės toks pat jausmas kaip ir kiti aiškiai suvokiami - fizinis skausmas, lytėjimas, rega. tai papraščiausias prieraišumo ir net lytinės traukos mišinys, kuris sukelia mikroimpulsus smegenų neuronuose, kurie operuoja kitas kųno dalis. o pats prieraišumas, kaip ir lytine trauka evoliuciškai susivormavęs organizmų genuose ir chromosomų struktūrose. daugeliui atrodo kad už to slypi kažkas daugiau (ypač tuo metu, kada individas šį jausmą jaučia, nes neuronu skleidžiami šio jausmo impulsai daug stipresni už yprastų jausmų, o pačio jausmo nesukelia fizinos kontaktas). tačiau taip nėra, nors kai kuriems tai suvokti sunku. Kad pilnai tai suvokti reikia pasiekti aukštą intelekto lygį ir nejausti lytinės traukos arba ją užslopinti. Šitą padaryti sunkiausia, bet neįmanoma. Nuslopinti lytinę trauką galima užsiimant masturbacija, tačiau masturbuotis reika labai dažnai ir daug, kad organizmas būtų lytiškai patenkintas, tuomet lytinė trauka bus kiek ymanoma nuslopinta, na o intelektą stiprinti galima žiniomis proto lavinimu, ir vengiant įvairių smegenų veiklos slopinimo veiksnių tiek tiesioginių, tiek ne.

 

 

Motociklas ir žmogus. Sutapatinimas? taip:

Norit būti intelektualiu būtina susitaikytu su tuo, jog egzistuoja nepakeičiami mažo intelekto individai, kurių nereikia stengtis patraukti į savo pusę, nes to padaryti būtų neįmanoma ir tai tik sugadintų brangų laiką arba net neverta. gyvenant vien jausmų pasaulyje ir mažai mąstant apie visuotinę egzistenciją tą padarytu sunku. Kad tai suvokti, geriausia tai pateikti suprantamais palyginimais. Tuo padeda motociklo filosofija. paimkime dviejų tipų asfaltinius motociklus su vienodais variklių darbiniais tūriais: tarkime street tipo motociklas 600cc darbinio tūrio ir tokio pat tūrio variklio sportbike motociklas. jų varikliai bus skirtingi dėl jų struktųros, nor ir vienodi darbiniai tūriai iš pirmo žvilgsnio tūrėtų išspausti vienodą galios kiekį bet taip nėra. lygiai taip pat yra ir su žmonėmis. Žmonės turi tuos pačius organus, atliekančius tą pačia funkciją ir turinčius tą pačią struktūrą, Jų smegenys taip pat. bet pradėjus gilintis pastebėtumės jog neuronu struktųra smegenyse pas kiekvieną žmogų panaši bet šiek tiek skiriasi (aišku ir neuronų skaičius), tai reiškia kad gali būti tokių žmonių kuriems tam tikra informacija bus niekaip nesuprantama, nes pagal jų smegenų neuronų struktųrą jiems to padaryti būtų neįmanoma. tokia filosofija padeda suprasti ir priimti žmones tokius kokie jie yra ir atitinkamai daryti išvadas, ar apskritai verta su tokiais žmonėm prasidėti ar net kažką bandyti jiems yrodyti. o kaip atskirti žmones neįlindus į jų smegenis? tam yra sukurtas visas mokslas, vadinamas Psichologija. Tokius žmones reikia atskirti remiantis šio mokslo pagrindais.

 

 

Privaloma kontrolė:

Kadangi egzistuoja įvairūs žmonės, privalu juos kontroliuoti visus. Jei egzistuotu vien protingi ir intelektuliai subrendę žmonė praktiškai nereiktų kontrolės - užtektų tik valdymo. O dabar egzistuojančiai visuomenei reikia kontrolės. Ją vykdo valdžia - viso pasaulio politinė valdžia. dauguma suvokia, jog valdžia sąmoningai paslapčia (tarsi) stebi ir kontroliuoja visus statistinius gyventojus ir dėl to pykstą. tačiau protingesni supranta, kad to reikia ir tai privaloma. ne tik, kad riboti tam tikrus žmonių veiksmus, bet kad nebūtu išaiškinta informaciją, kurios daugelis žmonių nepajėgtų "pakelti". visa ši kontrolė yra tik dėl visos visuomenės gerovės.

 

 

Nežemiškos būtybės:

ar egzistuoja ateiviai? valdžia atsakyma senų seniausiai žino. vidutiniai ir žemo intelekto piliečiau spėja, kliedi arba visiškai neigia nežemiškų butybių egžistenciją. Na o protingi remiasi matematiniais skaičiavimais ir visatos struktūra. Kad atsakyti į šį klausimą visų pirma reikia suprasti ko reikia gyvybei apskritai? jai reikia panašių (labai) sąlygu į mūsų planetos - reikiama temperatųra, atsparumas radiacijai, geografinių reiškinių ciklai ir panašiai. ar tokia planeta egzistuoja visatoje neskaitant žemės? Čia reikia pasitelkti tikimybių teoriją. kad vienos žvaigždės sistemoje egzistuotų tokia planeta tikymybe laaaabai maža. tačiau vienoje galaktikoje gali egzistuoti didelis žvaigždžių skaičius, o tai tikimybė ženkliai pakelia. Taip pat, visatoje yra dar didesnis skaičius galaktikų, kas tikimybe kelia į aukštumas. Tad jei į klausimą ar egzistuoja visatoje gyvybe ne tik žemėje reiktu atsakyti tik TAIP arba NE, tai atsakymas būtų taip, nes tikimybė kad egzistuoja ženkliai didesnė, kad neegzistuoja. Taip pat labai galimas daiktas, jog ateiviai (kai kurie) yra žymiai pranašesni savo proto galimybėmis už zmones , o jų technologinis išsivystimo lygis dar didesnis, todėl ateiviai gali net gyventi infiltravesi tarp mūsų. Tai netgi patvirtina tyrimai, užfiksuoti žmonių, kurie teigia, kad juo buvo pagrobę ateiviai. Tyrimai rodo, jog šie žmonės (bent jų dauguma) neserga jokia pshichikos liga, ir neturi jokios intencijos tyčia meluoti, kiti teigia, jog tai valdžios, kuri kontroliuoja visuomenę darbas, tačiau per hipnozę patekus į žmogaus pasamonę ir ją tikslingai iš analizavus ir padarius išvados labiau atrodo kad visgi iš tiesų, tai ateivų darbas, taip kad greičiausiai, kad nežemiškos gyvybės egzistuoja, ir jos jau atkeliavusios į žemę. Dauguma pagrobtų žmonių būna ateivių tyrinęjami, tai visiškai logiška, kadangi gyvybės esmė jų tokia, kaip ir mūsų, siekimas viską visur išsiaiškinti ir tobulėti žiniomis. Lygiai taip pat elgtusi ir žmonės atkeliavę į ateivių planetą - grobtu paslapčia juos, ir atlikinėtų eksperimentus, siekiant išsiaiškinti jų intenciją. Daugleis kalba apie artėjančią ateivių invaziją. Greičiausiai ji jau buvo, tik klausimas kada visuomenė apie ją sužinos. Visuotinai dar negreitai, kadangi ateiviai tikrai žino, jog žmonės nėra pasiruošę sužinoti apie juos. 

Nereikia galvoti, jog žmogus kadanors pasieks tokią stadiją, jog turės galimybė pasiekti vietas, kuriose prasidėjo nežemiškos būtybės. Lyginant su kitomis gyvybės formomis - žmonės dar tik lėliukės stadijoje. O dėl žemės astronominės padėties erdvėje, ir ribotų jos išteklių gyvybė pasibaigs greičiau nei pavyks kažką tokio pasiekti.

 

 

Protas:

Žmogaus proto galimybės ribotos - visi tą žino, bet ne visi pripažįsta. Tačiau riba toli gražu daug aukščiau nei, kad žmogus dabar vidutiniškai jį išnaudoja. Kaip išnaudoti iki šios ribos? reikia tobulinti savo protą iki begalybės. Meditacija dažna ir ilga gali pakelti naudojimąsi protu iki šios ribos. Taip pat padėtų treniravimasis sąmoningai sapnuoti ir valdyti savo astralinį kūną. Kai kuriems žmonėms to pasiekti neįmanoma iš prigimties - čia jau nieko nepakeisi. Dar vienas stimulas narkotikai. ne visi. Labai padeda LSD. Šis narkotikas gali padėti stimuliuoti protą ir priversti jį veikti žymiai našiau, nei yprasta. tačiau vienas didelis minusas yra naudoti protą arti jo galimybių ribos - tai senėjimas. taip naudojant protą jis labai greitai sentų. bet to toks naudojimas reikalauja labai daug energijos, tad tai nualintu žmogų jei būtų naudojamasi visomis proto galimybėmis. Smegenys naudoja daugiausia energijos. Tai viena iš priežaščių, kodėl vargu ar evoliucionuojant žmogui jo smegenys ženkliai didės, kadangi didelėms smegenims reika labai daug energijos.

 

 

Visata:

Visata egzistuoja vienuolikoje dimensijų. Keturios iš jų daugeliui pažystamos ir jutimiškai suvokiamos. Tai erdvės dimencijos ilgis, plotis ir aukštis, bei erdves kontinumo dimencija - laikas. šios keturios dimencijos sudaro erdvėlaikį. Tačiau yra dar 7 dimencijos, kurias negalima suvokti jutimiškai (nebent intuityviai naudojantis proto viršsamonine galia). Šios dimencijos nors ir nesuvokiamos, jutimiškai, tačiau matematiškai išskaičiuojamos. ir jas galima geometriškai pavaizduoti supaprastintai įvedant idealias sąlygas. Šios dimencijos sudaro paralelines erdves (tai skiriasi nuo paralelinių visatų - jos kas kita). Paralelinėse erdvėse egzistuoja viskas, kas ir jutiminėse erdvėse. Jas galima įsivaizduoti taip - tai tokia pat erdvė kaip ir mum pažįstama, tik ji yra šalia mūsų, ir kad ir kur mes eitume, ji vis tiek bus nutolusi nuo mūsų ar kitų materialių objektu tokiu pat atsumu nepriklausomai nuo jų padeties juntamojoje erdvėje. Šiuo atveju galima teigti, kad skirtingos erdvės yra viena šalia kitos ir kartu viena kitoje.

Dauguma galvoja kad visatos pradžia yra didysis sprogimas, tačiau tai yra ir taip ir ne. tai labiau mums pažįstamos visatos pradžia. tačiau tai nereiškia, kad prieš didijį sprogimą nebuvo nieko. Didysis sprogimas yra tik nenutrųkstamo periodo fazė, kuri kartojasi nenutrukstamai laike. Didysis sprogimas iš tiesų yra dviejų erdvių kolizija. Kai dvi erdvęs susiuria įvyksta didysis sprogimas. Tuomet išsisikiria milžiniškas kiekis energijos iš visata ima plėstis, kartu tolstant vienam nuo kito visatos objektams (planetoms, žvaigždėms ir pnš), o tuo pačiu jiems ir formuojantis. Plėtimosi greitis vis didėja iki tam tikros ribos. Pasiekus tą rimą pradeda mažėti plėtimos greitis, ir energija mažėja. išsiplėtus visatai iki tam tikros ribos plėtimasis sustoja, ir visata pradeda trauktis. Energija vis mažėja, o visata susitraukia į vieną taška, kurioje susikoncentruoja labai didelė masė. Tuomet periodas pasikartoja ir dvi erdvės vel susiduria ir ivyksta dar viens didysis sprogimas. VIsata vėl plečiasi sukuriant visatos objektus (nebe tidentiškus praeitam periodui), ir taip kartojasi be galo.

Egzistuoja paralelinės visatos. Jų yra begalinis skaičius. Kiekviena visata vis skirtinga. Kažkurioje iš begalinio skaičiaus visatų yra taip, jog žmonės atrodo visai kitaip, kai kurioje net nėra žemės planetos nes taip susiformuota po didžiojo sprogimo, o kai kuriuose, gal net egzistuoja, kad jūsų Kestas Smaukauskis nėra dūxas, ar netgi iš vis sargo nėra. variacijų yra visokių, nes begalybė ir yra begalybė.

 

 

Kelionės laiku:

Daugleis paprast žmonių nežino, bet kelionės laiku yra imanomos. Kelionę laiku galima išskaidyti į dvi dedamąsias: keliavimas į ateitį ir keliavimas į praeitį. Į ateitį keliauti galima dviem būdais, o į praeitį tik vienu. Keliauti į ateitį galima manipuliuojant greičiu. Laikas nėra absoliutus ir kiekvienam objektui skiriasi. Jis priklauso nuo objekto judėjimo greičio terpėje. Objektuo judant jam laikas slinks lėčiau lyginant su stacionaria terpe, kurioje objektas juda. kuo greičiau objektas judės, tuo laiko skirtumas bus didesnis. Judant yprastais greičias iki kelių tūkstančių kilometrų per valandą laiko skirtumas toks mažas, kad nieko nesijaučia, tačiau judant greičiu artimu šviesos greičiui, laiko skirtumas tampa labai didelis, ir tokiu atveju tam tikru laiku dideliu greičiu judėjas objektas yra jaunesnis nei aplinka, kuri nejudėjo (su visais nejudamais ar daug mažesniu greičiu judančiais objektais), tai reiškia, jog objektas po judėjimo nusikelia į ateitį, kitu būdu galima keliauti tiek į ateitį, tiek į praeitį. šis būdas yra - manipuliavimas juodosiomis skylėmis, kurios iškreipia erdvę. Juodoji skylė yra erdvės vieta, kurios labai didelis tankis - mažame plote sukoncentruodas labai didelis masės kiekis. Kuo didesnė masė, tuo didesnė gravitacinė jėga, kuri veikia išorės objektus nukreipta į juodają skylę. Gravitacija tokia, didelė, kad net įtraukia fotonus, o tai reiškia, kad net šviesa negali iš jos išeiti (skylė eksponentiškai plečiasi). Juodosios skylės dažniausiai susidaro mirus žvaigždėms, po supernovos sprogimo, kai žvaigždės energija mažėja. Juodoji skylė susidaro ne visada mirštant žvaigždei - žvaigždė turi būti reikiamo dydžio ir tankio. Juodajai kylei sukaupus reikiamą kiekį energijos gali susidaryti nebe tik erdvęs iškreiptumo taškai (per kuriuos galima teleportacija), bet ir erdvėlaikio iškreiptumo taškus, tuomet susidaro vadinamojo warmhole, kadangi susidaro tarsi erdvęlaikio skylę, per kurią galima keliauti ne tik perdvėje, bet ir į skirtingą laiką. Tiek į praeitį, tiek į ateitį. 

Kolkas su turimomis technologijomis laiko mašinos sukurti neįmanoma, nes, visų pirma, neturime technologijų, kurios leistų pasiekti dideliam kūnui greitį, artimą šviesos greičiui (galima tik su LHC įgreitinti nedidelias detales (šios dalėlės jau su dabartinėmis technologijomis gali keliauti laiku, tačiau dideli kūnai - ne)). Per erdvėlaikio iškreiptumo skyles taip pat keliauti negalima, nes tokios skylės egzistuoja labai mažos (mikrometrų eilės), tad didesnį kūną per jas transportuoti nepavyktų. Dauguma mokslininkų deda didelias pastangas, kad išsiaiškinti, kaip tokiomis vietomis manipuliuoti ir, kad jas galima būtų padidinti. Tačiau, jei ši problema ir būtų išspręsta, atsirastų kita - energija. Watmholes susidarymui kad ir labai mažai reikia milžiniško energijos kiekio, o susidaryti didesnėms skylėms, kad didesni objektai galėtų keliauti laiku reiktu dar didesnio enrgijos (šilumos) kiekio. Tokio didelio kieko energijos su turimomis technologijomis generuoti neįmanoma - tiksliau reikėtų sakyti ne generuoti, o sukoncentruoti į viena santykinai nedidelių matmenų vietą. Net branduolinių reakcijų metu neišsiskiria pakankamas kiekis energijos warmhole sukūrimui. todėl kad ir kaip norėtume, kol kas kelionės laiku įmanomos kolkas tik reoriniame lygmenyje.

Be to, kaip masė, kaip ir laikas nėra absoliuti. Kuo greičiau juda objektas tuo didesnė jo masė. Objektui judant arti šviesos greičio, jo masė pasidaro nežmoniškai didelė. Todėl tai vienas iš stabdžių, trukdančių sukurti laiko mašiną.

 

 

Žmogus kompiuteryje ir dievas? kas jis?:

Žmogui, kuris daug laiko praleidžia prie kompiuterio sakoma, jog jis tarsi gyvena virtualioje erdvėje, tačiau tai tik perkeltinė prasmė. Tačiau gali būti ir pažodinė prasmė. Mokslininkai yra iššifravę žmogaus genetinę informaciją, ir praktiškai žmogaus DNR galima perkelti į kompiuterį dvejetainiu kodu. Vienetų ir nulių seka. Tokiu atveju šia informaciją galima vykdyti kaip programą ir įkelti į norimas simuliacines erdves. galima netgi žmogaus atsiminimus perkelti į kompiuterį ir priskirtu turimai genetinei informacijai. tokiu atveju gyvenant kompiuteryje simuliacinėje aplinkoje kompiuterio viduje vis tik informaciniai persiskirstymai, tačiau pats genetinis kodas ir programa kuri iš jo sukurta operuos taip lyg ji būtų žmogus ir suvoks save kaip žmogų ir nė nesusimastys, kad tai, jog programa gyvena yra netikra, nes jai simuliacijoje vykstantys procesai sukels jausmus analogiškus mums "realybeje" esantiems jausmams. Turbūt jau supratot kur lenkiu. Vienas svarbių filosofiniu klausimų dabar gali kilti - Ar mes nesame tik simuliacijos, kurių genetinė informacija yra įkelta į aukštesnių plotmių individų sukurtą aplinka, ir mes esame tik marionetės, kurias kažkas stebi?? o gal ir aukštesnės plotmės individus sukūrė dar aukštesnės plotmės individai ir taip gali būti iki begalybės. Labai galimas daiktas, kad gyvename, kaip filme "matrica", nors mums "realybė" atrodo pati tikriausia. Vienas iš argumentų stiprinančių šį požiūrį gali būti tas, jog yra matematiškai nustatyta, jog mūsu genetinei informacijai natūraliu būdu susiformuoti užtruktu milžinišką laiko tarpą, kurį net neegzistavo gyvybė apskritai. Tai tarsi dievo būvimo įrodymas. Tačiau kai sakau dievo, jokiu būdu neturiu mintyje, kaip realiginio dievo (nesvarbu kokios realigijos). Iš esmės visos realigijos yra kultūriškai susiformavęs reiškinys, kurį pastiprina komercija, tokiu būdu įgaunant visuotinį pavidalą, kuris labai palankus žmogaus prigimčiau, todėl žmogus tai priima kaip tiesą. Mano supratimu dievas gali būti kad tikrai egzistuoja, tačiau jis tikrai ne toks, kokį skelbia pasaulio realigijos, tai greičiau visos materijos ir energijos pradas, kuriame susiformavo viskas, kas yra aplink, tačiau tai nereiškia, kad šis dievas vienas ir apsoliutus, gali būti, kad mūsų dievas turi savo dievą, o šis savo. o iki kiek ši grandinė gali tęstis tai jau net fantazija neišneštų.

 

 

Žmogus ir visata:

Tik suvokus visatą galimą suprasto, koks joje žmogus yra nereikšmingas ir niekinis. Ir tai liūdna, kai kurie protingesni, bet mažiau emociškai stabilūs žmonės tai suvokę netgi puola į depresiją, tad netgi kai kuriais atvėjais geriau nežnioti nei žinoti, bet žmogaus tokia prigimtis, būti smalsiam ir stengtis kuo daugiau išsiaiškinti, tiek apie save, tiek apie savo aplinką.

 

 

 

TAIGI MIELI SARGO ŽAIDĖJAI, jei bent nedidelę dalį šios mano rašliavos suvokėte, sveikinu jūs tapote protingesni. tačiau neapsiribokite tik savo žiniomis, skleiskite žinias ir švieskite savo apinkinius, kad visuomenė artėtų tobulumo link! Siekiu šviesti sargo bendruomenę, kad suprastu kur gyvenate ir apskritai kas esate. Būkite protingesni nei esate, ar bent siekite to. žinios jus išlaisvins iš savo kūno ribų, ir nebijokite saikingai eksperimentuoti su savimi. Pagarbiai, jūsų Smaukauskis.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

kiek kartu pasmaukei rasydamas tai?

Šiandien masturbavausi 2 kartus bet ne prieš pat rašymą, kai pradėjau rašyti buvo praėjęs šioks toks laiko tarpas, bet mano mąstymui, tai nepadarė jokios įtakos, kadangi visas čia pateiktas išvadas jau buvau susidaręs iš ankčiau, tereikėjo jas visas sudėlioti. masturbacija nebent galėjo padaryti įtaką teksto pateikimo stiliui, bet nemanau kad jis kažkuo tai būtų dėl to prastesnis ar geresnis.

  • Už 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

manau ne tai auditorijai pateikiai tekstą, jie nepriims to už gryną (bent jau dauguma). anyway pats daug esu apie tai skaites taip kad neperdaugiausiai ka ir suzinojau. +rep

Na man atrodo kaip tik tai auditorijai, jei netgi atsiranda tokių žmonių kaip tu, kurie daug ką jau žinojo. čia specialiai nesigilinau į esmines reiškinių detales, o papraščiausiai pateikiau kaip nepriklausomą jų egzistavimą, nors, kad tai įrodyti prireiktų begalės aiškinamojo teksto, kurio ši auditorija jau nesuprastų, o tai jau ir būtų pateikta ne tai auditorijai. O bet kas naudingo, ką sargiečiai suprastų jau yra tinkama. nesistegiau pateikinėti nei sudėtingų mateminatinių formulių ar priklausomybių funkcijų, pateigiau tik galutines išvadas. o dėl tų žmonių, kurie nepriis to kaip už gryną, tai čia viskas labai normalu, tai iš esmės būtų visur. Kad ir kokiame forume tą patį pateikčiau atsirastu tokių žmonių čia viskas normalu, netgi mano pateiktame skyriuje Motociklas ir žmogus. Sutapatinimas? taip: aprašyta kad dėl to viskas ok ir netgi paaiškinta kodėl taip. o kadangi atsiranda tokių žmonių kaip tu, kurie ganėtinai protingi ir turi tokių žinių pagrindų, tai reiškias, kad tema kaip tik čia labai tinka, kas žiūrės čia kaip į šūdą, viskas tvarkoje, tai normalu, bet jei atsirast bent keli, kurie tuo susidomės (ar net pradės plačiau gilintis), reiškiasi mano laikas, skirtas rašymui nebuvo veltui.

  • Už 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...