Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Titas_Soprano

[TheSixthGear] Infernus

Rekomenduoti pranešimai

8f382bc26d585b64783ae129b6e63f3c178.jpg

 

Sveiki visi! Turbūt daugelis iš jūsų ieškojo informatyvių straipsnių apie serverio transporto priemones. Tad atėjo laikas pristatyti visiškai naują laikraštį/žurnalą "TheSixthGear", kuriame įvairiais aspektais bus apžvelgiamos transporto priemonės ir tai, galbūt, jums leis susidaryti nuomonę, nulems jūsų apsisprendimą pirkti ar nepirkti vienokio ar kitokio transporto. Visos transporto priemonės bus aprašomos iš „mano varpinės“, rašysiu visiškai neatsižvelgdamas į kitų nuomonę ir išdėstysiu viską taip, kaip atrodo būtent man!

 

Infernus

57108c31ce16b523e8db0e51b78eb718672.png

 

Prieš jūsų akis - viena greičiausių transporto priemonių tiek šiame serveryje, tiek visame "GTA San Andreas" žaidime. Nors "Infernus" ir yra greita mašina, tačiau turi ir savų minusų. Apie juos vėliau. O dabar pradėkime apžvalgą!

 

 

• Kaina: "Infernus" kaina nėra labai didelė - 1.500.000 eurų, o perkant iš privataus asmens kaina priklauso nuo ridos. Kadangi rida kyla labai greitai ir jai pakelti nereikia labai didelių pastangų (tam įtakos turi automobilio greitis), tad kaina šokteli tik ridai pasiekus ~6000-8000 kilometrų. Atstatymo kaina - viso labo 1.700 eurų, kas nėra labai daug.

 

• Informacija apie degalus, jų suvartojimą: Jei nusprendėte pirkti "Infernus" iš salono, tuomet už sumokėtą sumą jūs gaunate benzininį variantą, o kuro bako talpa - 89 litrai. Galvojate, jog tai mažai? Tiesa pasakius, taip, nes šio automobilio kuro suvartojimas yra ganėtinai didelis ir daug važinėjant kuro galite pritrūkti. Yra išeitis - galima montuoti dujų balioną, kuris išgelbės, jei aplink nebus degalinės, o kuro bakas ištuštės!

 

• Pravažumas: Tikrai nesuklysiu pasakęs, jog ši mašina - tikras greitkelių siaubas, ko tikrai negalima pasakyti apie kalnuotas vietoves. Nors mašina varoma visais keturiais ratais, tačiau dėl žemos pakabos įvažiavimas į aukštesnį kalną kartais gali tapti tikra kankyne, tačiau truputį paspaudus akceleratoriaus pedalą jums gali pavykti. Nesirinkite šio automobilio, jei daugiausiai važinėsite kalnuotomis vietovėmis, nes jis sutvertas greičiui!

 

• Stabilumas kelyje: Pagal šį aspektą mašiną galėčiau įvertinti 8/10, nes jei jūs esate neįgudęs vairuoti šio automobilio ir norite vairuoti agresyviau, tai stipriau paspaudus greičio pedalą ir dar aktyvinus NOS sistemą mašina tikrai gali atsidurti ant šaligatvio, o dar blogiau – griovyje. Važiuojant pastoviu greičiu „Infernus“ ganėtinai gerai laikosi ant kelio dangos. Mašina tinka tiems, kurie mėgsta šonaslydį, nes mašinos galia ir keturi varomi ratai puikiai tiks išsukti posūkius. Jei norite greičiau išsukti posūkius, važiuoti greičiau nei kiti rinkitės tokius kelius, kuriuose yra mažai kalnelių, nes atraminė jėga automobilį gali priversti pakeisti trajektoriją jums tikrai nepalankia linkme.

 

• Greitis: Maksimalus šio automobilio greitis – 247 km/h.

 

• Atsparumas smūgiams: Tai vienas didžiausių šio automobilio minusų. Dėl didelės galios ir staiga augančio greičio nuspaudus akceleratoriaus pedalą net menkiausia kliūtis gali užgesinti jūsų mašinos variklį. Ši mašina itin jautri smūgiams, tad nuo policijos tikrai nepabėgsite, nors ši mašina labai greita.

 

• Komunikabilumas: „Infernus“ tikrai netiks kelionei pas draugą, kuris gyvena kalnuose, tačiau mieste jūs greitai nuvyksite iš taško A į tašką B. Tiesa, su šiuo automobiliu negalėsite transportuoti daug žmonių vienu metu, nes, be vairuotojo vietos, yra tik viena keleivio vieta. Ši mašina puikiai tinka traukos („Drag“) lenktynėms.

 

• Tobulinimas: Šis automobilis yra tobulinamas kaip ir daugelis kitų – po „Wang Cars“ salonu esančiame garaže. Šiai mašinai galite pakeisti spalvą, ratus, įdėti NOS sistemą, hidraulinius amortizatorius bei AUDIO sistemą.

 

Išvada: Tai tikrai puiki mašina greitam, agresyviam, tačiau labai atsargiam važiavimui lygiais miesto ar užmiesčio keliais. Šis automobilis yra puikus desertas greičio matuokliams, kas gali įtakoti skaičių, kuris nurodo, kiek kartų praradote vairavimo teises. Už gana nedidelę kainą jūs gaunate tikrai gerą transporto priemonę, kuri gali pareikalauti papildomų išlaidų jos taisymui bei dažnam kuro bako pildymui.

 

Kada išeis kitas šio leidinio numeris – pasakyti negaliu. Kuomet turėsiu laisvo laiko, apžvelgsiu ir kitas transporto priemones.

 

Ačiū, kad skaitėte!

Titas_Soprano

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Spėk, kas viska skaitė...

Šeip tavo įdėja nebloga. Kurk toliau, ir galbūt tapsi serverio konsultantu, tr. priemonių klausimais.

Žinau, kad teksto gana daug, tačiau noriu išsamiai apibūdinti transporto priemonę.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Visai nieko, bet perdaug prirašyta iš tuščio į kiaura , geriau mažiau teksto , bet viska į ta viena surašyk.Arba tiesiog jeigu moki kurt video , sukurk bus paprasčiau ir manau daugiau žmonių pažės . Bet šiaip kaip pirmad neblogai. Sekanti padaryk apie Sultan ;).

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Apie VIDEO kūrimą man mintis nekilo ,kadangi neturiu normalių sąlygų viską padaryti kokybiškai, o irrašyti man patinka labiau nei filmuoti. Kitą kartą, manau, viską sudėsiu į rišlų tekstą, suskirstytą į pastraipas. :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...