Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Titas_Soprano

[TheSixthGear] Sultan

Rekomenduoti pranešimai

Sultan


Sultan-GTASA-front.jpg


Šiandien apžvelgsime dar vieną tikrai puikią transporto priemonę – „Sultan“. Šios mašinos apžvalgą norėjo pamatyti vienas iš pirmojo numerio skaitytojų. Nors ir mašina turi nemažai pranašumų prieš savo klasės transportą, tačiau labiau įsigilinęs į šio automobilio specifikaciją aš gana nusivyliau... Skaitykite visą straipsnį ir sužinosite kodėl. Pradėkime!


„Sultan“ galite rasti nuvykę į „Wang Cars“ automobilių saloną. Mano nuomone, šio automobilio kaina yra labai juokinga – tik 200.000 eurų, o šio transporto remontas kainuos tik 500 eurų, kas tikrai nėra labai daug ir įkandama, manau, kiekvienam serverio senbuviui. Perkant iš privataus asmens kaina bus didesnė tik tuomet, jei „Sultan“ rida bus gana aukšta. Dar daugiau pinigų sumokėsite, jei norėsite įsigyti „Sultan“, kurio ridą galima skaičiuoti dešimtimis tūkstančių.

Nusipirkę „Sultan“ iš salono už juokingą kainą gaunate ir juokingą kuro bako talpą – 50 litrų. Važiuojant pastoviu, 90 km/h greičiu automobilis suvartos 0,17 litro benzino kilometrui, o važiuojant nepastoviu greičiu – 0,24 litro kilometrui. Neverta pamiršti, kad šiam automobiliui taip pat galima montuoti ir dujų balioną.

„Sultan“ yra varomas visais keturiais ratais, o tokia savybė puikiai leidžia susitvarkyti su smėlio ar miško keliukais. Negalėčiau išskirti, kokio tipo kelyje automobilis išlaiko nepriekaištingą stabilumą, nes visur jis gana greitai reaguoja į vairuotojo veiksmus. O valdyti patį automobilį nėra labai sunku.

Kaip kontrastą galiu aprašyti šio automobilio reakciją į akceleratoriaus pedalo paspaudimus. Automobiliui pajudėti iš vietos reikia daug laiko, jis tarsi yra pažadinamas iš gilaus miego ir jam sunku suprasti, ko iš jo reikalauja vairuotojas, spausdamas greičio pedalą. O aktyvavus NOS sistemą situacija pagerėja – automobilis pradeda greičiau judėti iš vietos, galima agresyviau įveikti posūkius. Maksimalus, tačiau labai mažas, automobilio greitis – 188 km/h.

Automobilio atsparumas smūgiams yra mažas, vos ne toks pat kaip ir pirmojo numerio pažibos „Infernus“, galbūt „Sultan“ vos atsparesnis. Nuo teisėsaugos su šiuo automobiliu nepabėgsite tiek dėl mažo greičio, tiek dėl mažo atsparumo, nebent teisėsaugininkas bus labai lėtas ir nepatyręs.

Kalbant apie susisiekimą – šiuo automobiliu galėsite pasiekti beveik bet kurį žemėlapio tašką su savo draugais, kadangi šis automobilis, be vairuotojo vietos, turi dar ir 3 keleivių vietas.

Norite pasitobulinti „Sultan“? Ne bėda, tik reikės nuvykti į garažą, esantį netoli „Autobiz“. Šiam automobiliu galėsite pakeisti ratus, spalvą, duslintuvą, priekinį bei galinį sparnus, slenksčius, AUDIO sistemą, įdėti stogo ventiliaciją, vėjo aptaką, hidraulinius amortizatorius, NOS sistemą, apklijuoti transportą lipdukais. Visa tai – jūsų fantazijos vaisius.

Viską apibendrinus galiu pasakyti, jog tai transportas tiems, kurie nemėgsta daug investuoti į transportą, tačiau ir nesitiki kažko labai ypatingo. Tai – vidutinė transporto priemonė, kuri dažnai lyginama su „Elegy“. „Sultan“ nėra labai greitas, lyginant jį su „Bullet“ ar „Turismo“ automobiliais, tačiau „Sultan“ nėra ir labai lėtas. Automobilis tinka tiems, kurie važiuoja tiek miesto, tiek užmiesčio keliais, o vairavimo būdas nėra labai agresyvus.


Kada išeis kitas šio leidinio numeris – pasakyti negaliu. Kuomet turėsiu laisvo laiko, apžvelgsiu ir kitas transporto priemones.

Praeitas numeris [infernus] - http://sarg.lt/index.php?/topic/267280-thesixthgear-infernus/

Už paskolintą transporto priemonę dėkoju Airys_Moto!


Ačiū, kad skaitėte!

Titas_Soprano

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Komunikabilumą ? :D Gal Punktualumą? Seni, manau sumaišiai sąvokas :DD O šeip paskaičiau visai nieko

Jo, sumaišiau. :D Pataisiau dabar.

  

Nesitiki, kad pats tiek rašei(nepriimk kaip įžeidimą) nu bet viskas ok tikrai viską perskaičiau nei vienos klaidelės

Viskas rašyta mano ranka. Iš lietuvių nemažai turiu, tad ir rašau be klaidų beveik. :)

Kitiems ačiū už komentarus!

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Mldc šaunuolis, ačiū kad paklausei manęs ir parašei apie Sultan ;) . Spaudžiu ŽALIA .

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...