Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Donatas_GGPW

HHD / SSD

Rekomenduoti pranešimai

Šioje temoje plačiau papasakosiu apie HDD ir SSD. Kuris geriau ir panašius kreditus.

 

Pradėkime nuo HDD

 

 

HDD - Hard Disk Drive arba lietuviškai "Kietasis diskas" . Jūsų kietajame diske yra laikoma jūsų asmeniniai failai. Tarkime žaidimai ,nuotraukos ,muzika ir panašiai. HDD Talpos įvairios 120Gb/320gb/500gb/1tb/2tb ir panašiai. Yra dar pas kietajį diską toks dalykas kaip rpm " Rotation speed arba Apsukos greitis " Čia pasirinkimas siauresnis " 5240rpm , 7200rpm " Taipogi yra Cache Size " Laikinoji Atmintis " " 8MB , 16MB , 32MB , 64MB "

 

Taigi HDD yra praktiškai naudojamas jūsų failams ir windowsams. Tačiau jūs windows daugiau nebelaikysite HDD diske. Jeigu nenorite nuobodžiai laukti kol užsikrauna kompiuteris jūs turite įsigyti SSD. 

 

Tarkim draugas į telefoną parašo jog Atranką į darbą kokį nors tais. Greitai begi jungi pc ir krauna kokias 3min , STOP. Viskas baigta. Eini išdalini savo paskutinius Milijonus leavini sarg :D Kappa :D

 

 

SSD - Solide State Drive " Vidiniai duomenų kaupikliai / Standieji diskai " . Jų kaina lyginti su HDD skiriasi nežmogiškai. Pavizdys :

 

HDD 500GB = Kainos žinoma visur skirtingos na čia maždaug 42€ pradinė kaina ~ +-

SSD 500GB = 150€ taipogi kaina visur skirtina +- 

 

Skirtumai žymūs.

Dažniausiai viskas kam naudojami SSD tai į juos yra įrašomi Windows. Yra daugybė pavizdžių internete SSD ir HDD Windows boot up speed test. Tad galite nueiti ir pasižiūrinėti.

 

 

Tad jeigu jums reikia hyper užsikraunančio kompiuterio siūlyčiau įsigyti SSD diską.

Ciao !!

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...