Valdas_Blades Parašyta Vasario 9, 2016 Parašyta Vasario 9, 2016 vėl kažką pabandžiau, tikrai nesakau, kad yra geresnė negu dabartinė. šita tiesiog, šiektiek kitokia. nėra 10/10 tikrai ir nesitikiu tiek. visgi tik 2 map darbas po pusantrų metų pertraukos, tikiuos patiks http://imgur.com/a/mQyS5
Vladimir_Ivanov Parašyta Vasario 9, 2016 Parašyta Vasario 9, 2016 Na, kaip pats Mapperis. tai duosiu patarimą išmok TEXTUR ir gal neblogai gausis šiaip darbui trūksta fantazijos bei subtilumo darbas toks paprastas yra nieko čia ne įprasto sėkmės tobulėjant.
Lukas_Boombastic Parašyta Vasario 9, 2016 Parašyta Vasario 9, 2016 baze vos ne kaip cosa nostra, masinu per daug o seip gal visa kita ir neblogai
Randall_Evan Parašyta Vasario 9, 2016 Parašyta Vasario 9, 2016 Nesirbk su MTA yra aukštesnės kokybės programos, Map editor, ar kaip ten tiksliai, išmoksi tekstūrint ir tavo darbai taps nuostabūs. Ši bazė taip pat nėra labai bloga, tik geresnį vaizdą suteikia tavo turimos nodifikacijos. Sėkmės tobulėjant.
Valdas_Blades Parašyta Vasario 9, 2016 Autorius Parašyta Vasario 9, 2016 Nesirbk su MTA yra aukštesnės kokybės programos, Map editor, ar kaip ten tiksliai, išmoksi tekstūrint ir tavo darbai taps nuostabūs. Ši bazė taip pat nėra labai bloga, tik geresnį vaizdą suteikia tavo turimos nodifikacijos. Sėkmės tobulėjant. Na, kaip pats Mapperis. tai duosiu patarimą išmok TEXTUR ir gal neblogai gausis šiaip darbui trūksta fantazijos bei subtilumo darbas toks paprastas yra nieko čia ne įprasto sėkmės tobulėjant. del texturu visu ir tu sienu, platformu, kurias naudoja sarge pastebejau, nera mano tokios dideles galimybes su MAP darbais kaip kitu, bet man MTA kazkaip paprasciausias variantas atrodo, sudedi sudedi, pasuki, patrini ir vuolia ^^ bet tikrai jei zadu toliau tobulet tai pereisiu prie rimtesniu programu
Henrikas_Kaunietis Parašyta Vasario 13, 2016 Parašyta Vasario 13, 2016 Tikrai patiko sekmes tau toliau
Egis_Rauna Parašyta Vasario 16, 2016 Parašyta Vasario 16, 2016 na nezinau, mano nuomone kad nieko gero cia, tvora per auksta, tas fontas be rysio. bet siaip saunuolis kad kuri, tad dar yra kur tobuleti tau.
Benas_Dancingas Parašyta Vasario 16, 2016 Parašyta Vasario 16, 2016 Darbas toks net nežinau kaip pasakyti, man nelabai patiko, bet tikiu, kad ateityje sukursi tikrai gerų ir gražių mapp darbų Sėkmės.
Rokas_Parkour Parašyta Vasario 21, 2016 Parašyta Vasario 21, 2016 Bent jau man beveik taspats, tvora per aukšta, tvora neatrodo kaip tvora, mašinu per daug ://
Rekomenduoti pranešimai
Archyvuojama
Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.