Ernest_Bumbul Parašyta Vasario 12, 2016 Parašyta Vasario 12, 2016 Visai grazu, senai jau reikejo NP/GP baze pakeisti, tikekimas sita ides
Lebron_Lukas Parašyta Vasario 13, 2016 Parašyta Vasario 13, 2016 Liuks, tikrai puiki bazė. Gerai, kad įdėtų į serverį. Pagaliau kažkas prekeiviams gero bus.
Gintaras_Mickus Parašyta Vasario 13, 2016 Parašyta Vasario 13, 2016 Pagaliau vėl galiu sakyti, kad stebina tavo šitas darbas. Nes buvau kažkaip jau nusivylęs tavo idėjų stoką.
Rokas_Parkour Parašyta Vasario 13, 2016 Parašyta Vasario 13, 2016 Žiauriai ahujenai pagaliau NP/GP bazės didelis + REP
Gatavas_Balvonas Parašyta Vasario 13, 2016 Parašyta Vasario 13, 2016 visi tavo darbai atrodo labai kokybiški, bet nežinau kaip viskas atrodytų realiai, bet šiaip manau kažkas naujo sarge tikrai nepakenktų nes kai kurie mapp darbai čia guli jau ištisus metus...
John_Juske Parašyta Vasario 13, 2016 Autorius Parašyta Vasario 13, 2016 Man realiai jau pabodo tos sienos visur vienodos. Kas čia per liga pas tave kad visur tokios sienos? O šeip gražu Sutapatink man kelis darbus tada suprasiu, kad visur vienodai darau Jeigu panaudojau GP bazei tokias sienas reiškia ir panaudosiu per ateinančius kitus mapp'us kuriuos skirsiu GP ir NP )) Kiekvienas kitoks darbas savo dalyką turės
Rekomenduoti pranešimai
Archyvuojama
Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.