Eiti į turinį
Tautrimas_Juska

Blog'ai

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki,

 

įjungtas blog'ų kūrimas visiems forumo nariams. Vienas narys gali turėti iki 5 blog'ų, o kiekviename blog'e gali būti neribotas kiekis įrašų. Norėdami rašyti blog'ą, visų pirma, turite jį susikurti. Einate čia, spaudžiate Sukurti blog'ą, įrašote blog'o pavadinimą (pvz. Mano sporto blog'as), pridedate aprašymą, jeigu norite, ir spaudžiate Tęsti. Sveikinu, jau turite pirmąjį savo blog'ą. Tokių blog'ų galite turėti net penkis. Tarkime viename rašysite apie sportą, kitame apie žaidimą serveryje ir pan. Norėdami kurti naują įrašą blog'e, spaudžiate Pridėti blog'o įrašą ir rašote, rašote, rašote... Su blog'o įrašu galite susieti albumą iš galerijos, tam, kad prie blog'o įrašo būtų rodomi paveiksliukai. Pvz. rašote įrašą apie kelionę į JAV ir tuo pačiu prijungiate albumą, kuriame sukeltos nuotraukos iš jūsų kelionės. Taip pat prie blog'o galite pridėti ir apklausą. Jeigu kils klausimų - rašykite.

 

Sėkmės kūryboje :10_wink:

 

p.s. informacija tiems, kurie turėjo seno tipo blog'us, t.y. skiltis forume. Šios skiltys bus ištrintos per savaitę, todėl, jeigu norite, persikelkite iš jų, kas reikalinga į naujuosius blog'us, kol dar turite galimybę.

  • Už 12
  • Prieš 3
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 6 minutes(-ių), Paul_Silver rašė:

Fainai, bet bus sunku atsirinkti kieno skaityti, kieno ne. Kalbu taip, nes serverio bendruomenė didelė ir manau daugelis turės savus blogus. Ačiū, visai neblogai. :10_wink:

Na tai kūrėjai galės konkuruoti dėl peržiūrų :12_slight_smile:

  • Už 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...