Eiti į turinį
Quarantine_Quarter

Aziz Shavershian - Legend never die 2!

Rekomenduoti pranešimai

Aziz Shavershian

 

Taigi,kaip ir sakiau jog bus sukurta antroji dalis apie Aziz Shavershian,tai gi,pradedam.

 

Gimė Maskvoje,1989 Kovo 24d - Žūvo 2011 Rugpjūčio 5d. Zyzz būvo interneto garsenybe,ir būvo pripažintas pasaulyje kaip tūrintis geriausia kūno figūrą,pasaulyje būvo "Nr 1" daug gerbėjų tūrime ? Vienas iš jų esu aš. Jo pasiekymus nutraukė širdies yda, būvo rastas pirtyje nebegyvas,tuo momentu būvo vygdoma kelionė į Tailandą,gauti jam skyrtų vaistų nuo širdies,bet būvo per vėlų,kelionė į Tailandą trūko vieną mėnesį,22 metų jaunas kultūristas išėjo iš pasaulio per angsti,pasiekė savo,bet judėjo toliau į priekį,nenuleisdamas rankų,KOL neatėjo ta nelaimingoji diena ...

 

Tapti kultūristu jį įkvepė jo brolis,per dieną praleisdamas sporto salėje bent 4-5 valandas po ketverių metų pasiekė tobuliausia kūna visame pasaulyje,jo brolis būvo viešinamas žiniasklaidoje dėl nelegalių sporto papildų naudojimo,paklausus Aziz Shavershian ar jis tai pogi pasiekė tokių rezultatų naudodamas steroidus,jis tai neigė,jis sakė tai yra ilgas ir sunkus laikas praleistas sporto salėje ir griežta mityba,bet jis vartojo steroidus,tik nenorėjo to pripažynti,bet steroida būvo nekliūtis,vis tiek visiems jis būvo "Nr 1" ir nesvarbu kad pasiekė rezultatų su steroidais,daugumą kultūristu sudaro vartodami steroidus ir sportuodami norint pasiekti ryškaus kūno.

 

Pasak "The Sydney Morning Herald" žiniasklaidos Aziz Shavershian 2011 metais žūvusio mirtis būvo šeštoji iš labiausiai įsigylinančių mirčių Australijoję,tai būvo įžymus asmuo visame pasaulyje,bet Australijoję būvo dievas.

 

Sidnėjaus 2012 metų švente visi pagerbdami Aziz Shavershian persirengė visi kaip Shavershian.

 

2011 Rugpjūčio 5 dieną Aziz havershian saunoje patyrė širdies priepuolį,nugabentas į ligonine medikai bandė kovoti dėl jo gyvybės bet būvo per vėlų,jo artimieji viešino pūslapyje "Faccebok" jo mirtį,po skrodymo būvo išaiškėje dėl ko būvo problėmų su širdimi,tai būvo ankščiau nediagnozuota įgimta širdies yda,Rugpjūčio 9 dieną Užsienio reikalų ir prekybos ministerija (DFAT) pripažyno ir patvyrtino jo mirtį. Jo artimieji būvo pasake jog keleta mėnesių pastebėje jog kažkas yra negerai su jo širdimi,keleta mėnesiu kaskar jausdavo dydeli kraujospudį,sunkų kvėpavimą.

 

Zyzz - Legend Never Die !!!

  • Patinka 1
  • Už 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 58 minutes(-ių), Arminas_Hashx rašė:

info pateikta gal ir neblogai, nu bet kurva kaimeti su ų ir ū rasyba apsiribok 

Malonu girdėti,atsiprašau už savas klaidas,ir beje žodis "kaimeti" yra du skirtingi žodžiai "Kai meti" pasimokynk dar pats kažką ;) bet nieko pykto nesakau,tik pasakiau kaip yra :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...