Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Derek_Luke

Neoficialus laikraštis #1

Rekomenduoti pranešimai

SARG.lt forumas

Neoficialus laikraštis

#1 Leidinys

 

CkLxThd.jpg

 

Į SAN FIERRO MIESTELĮ ATVYKO NAUJAS KLEBONAS

 

Ši žinia pradėjo sklisti šįryt ir apskriejo visą San Fierro miestelį. Išgirdus apie naujojo kelbono atvykimą didžioji dalis miestelio gyventojų apsidžiaugė, kadangi senasis tikintysis buvo kiek pabodęs bei apkalbamas. Naujasis klebonas - Rimantas Valančius ( 1974 m. gim. ), atvykęs iš Las Venturo, turintis gerą reputaciją bei visų gerbiamas. Naujasis klebonas garsėja ištikimybe, vienas kito supratimu bei geros "auros" skleidimu. Sėkmės tikinčiajam prisijungiant prie mūsų miestelio bendruomenės ir tęsiant savo šventą pareigą - Dievo garbinimą.

 

WYvvRL5.jpg

 

"REGITRA" UŽPLŪDO NAUJŲ VAIRUOTOJŲ BANGA

 

Valstybės įmonė "Regitra" vadovas, sakė dar nematęs tiek daug norinčiųjų įgyti vairuotojo pažymėjimą. " - Nežinau kas pasidarė, šiame amžiuje neturėti vairuotojo pažymėjimo keista, bet ankščiau tiek daug susidomėjusių nebuvo. ",- sakė jis. Visi žinome, kad su daugiau naujųjų vairuotojų, galimai sulauksime ir daugiau eismo įvykių ar kitokių KET pažeidimų. Linkime jauniesiems vairuotojams saugiai važinėti gatvėse ir mažinti pažeidimų skaičių.

 

CTJqfdA.jpg

 

SAULĖS SMŪGIS - MIRTIS ?

 

Jau iš antraštės pavadinimo supratote, kad saulės smūgis gali būti mirtinas. Tikrai TAIP. Taip vos nenutiko vienam San Fierro gyventojui Arnaz Gold. Vaikinas ėjo gatve ir suklupo, išsigandę praeiviai iškvietė medikus. Apžiūrėjus, ligonis buvo nugabentas į ligoninę ir akyliai prižiūrėtas kol pabudo. Pabudęs, Arnaz padėkojo medikams ir išvyko gydytis namo. Sinoptikai praneša, kad visi turėtų pasisaugoti saulės, tai - nejuokų žaidimas.

 

eyx7qpE.jpg

 

MIESTELĮ NUSIAUBĖ VĖTRA

 

Naktį, iš šeštadienio į sekmadienį, miestelį nusiaubė nežmoniškai stipri vėtra. Vėtros padariniai rimti. Vietomis buvo išvaryti medžiai, nuversti reklaminiai stendai, apgadintos mašinos bei daugiabučiai. San Fierro miestelis skaičiuoja nežmoniškai didelius nuostolius. Nuostolių suma gali siekti net - 9'000'000 €. Tautrimas Juška visus ramina bei prižada, kad nukentėjusiems bus išmokėtos kompensacijos ir nusiaubtos gatvės bus sutvarkytos 3 valandų bėgyje.

 

Yl9qg39.jpg

 

STIPRI AVARIJA

 

Šiandien 11:20, įvyko avarija sankryžoje prie valstybės įmonės "REGITRA". Susidūrimo metu, girtas Admiral vairuotojas atlėkęs milžinišku greičiu priešinga kryptimi žuvo. Elegy vairuotojui lūžo koja, bei liko pora apibrozdinimų. Jis išvežtas gydytis į San Fierro ligoninę ir bus paleistas po savaitės gydytis namuose. Admiral vairuotoją medikai dar bandė gaivinti, bet pastangos buvo bevaisės. Policija nori jums pranešti, kad dar akyliau stebės eismą bei atitinkamai baudos vairuojant neblaiviam gali padidėti. Ramaus kelio linki SARG.LT Policija.

 

REKLAMA

 

M55gXt6.jpg

 

DIDIERSACHS Parduotuvėje užsilikusių prekių išpardavimas. Akcijos siekia net 65 %, užsukti - tikrai verta !

 

651LJSd.jpg

 

Prie San Fierro stoties esanti automobilių nuoma praneša, kad gavo dar pora automobilių ! Visi norintys išsinuomoti automobilį gali tai padaryti nuomos punkto vietoje arba paskambinę šiuo telefonu - 864571225

 

NQNTBQk.jpg

 

Jauskities saugūs keliuose. Policijos direktorius džiaugiasi, kad buvo pripirkta išmaniųjių kamerų, kurios ne tik stebi pažeidėjų greitį, bet ir prižiūri gatves, kad nebūtų muštynių ir kitokių atvėjų !

 

ORAI

 

Šiandien

 

San Fierro - Dieną +29 // Naktį +14

Las Venturas - Dieną +29 // Naktį +16

Los Santos - Dieną +31 // Naktį +15


Rytoj

 

San Fierro - Dieną +26 // Naktį +13

Las Venturas - Dieną +27 // Naktį +15

Los Santos - Dieną +30 // Naktį +17

 

( Prognozės gali klysti 1/2 +- )

 

Noriu padėkot šiems žmonėms :

 

Sandrra Latte - Už visapusišką palaikymą visur ir visada :)

Darius Digis - Už malonų bendravimą ;)

Arnaz Gold - Už pagalbą bei draugiškumą ;)

 

Tai tik pirmas leidinys, rašykit kas blogai, ką pataisyt, galbūt jei jums patiks, tai ateityje apvilksim ir į kokį dizainą. Ačiū jums už sugaištą laiką. Iki.

 

2016-06-26

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

prieš 16 minutes(-ių), Arvydas_Rackauskis rašė:

Smagus laikraštukas ne kaip kitų... :)

 

Ačiū už įvertinimą :)

 

prieš 1 minutę, John_Lite rašė:

Patiko na jei tai tavo pirmas darbas tai BRAVO!   sėkmęs kūryboje. Su nekantrumu lauksiu šio leidinio tesinio/kito numerio

Didelis ačiū tau, kaip ir sakei - pirmasis darbas :) Jei viskas bus gerai, tuomet laikraščiai bus leidžiami trečiadienį arba ketvirtadienį bei sekmadienį :9_innocent:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...