Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Derek_Luke

Neoficialus laikraštis #2

Rekomenduoti pranešimai

SARG.lt forumas

Neoficialus laikraštis

#2 Leidinys

 

a98GfdJ.jpg

 

GAISRAS LIGONINĖJE

 

Pirmadienį, apie 19 val. vakaro, užsiliepsnojo ligoninės valgykla. Buvo iškviestos specialiosios pajėgos ir evakuoti žmonės kuo toliau nuo gaisro židinio vietos. Gaisrininkai akimirksniu numalšino gaisrą. Manoma, kad gaisras galėjo kilti nuo netvarkingos dujinės viryklės. Laimei, nukentėjusių nebuvo. Ligoninės direktorius tikina, kad greitu metu bus supirkta nauja įranga ir  visi ligoniai vėl galės ramiai valgyti.

 

rEZp8S2.jpg

 

WANG CARS - BANKROTAS ?

 

Manau daugelis pastebime, kad kurį laiką WANG CARS parduotuvėje yra transporto priemonių stygius, ypač dviračių, motociklų ir kt. Galbūt WC skaičiuoja savo paskutines dienas? Ne, įmonės savininkas prisiima visą atsakomybę ir prižada, kad greitu metus parduotuvė bus pripildyta transporto priemonių ir visi galės nusipirkti to - ko tik jie panorės.

 

p3NBfDJ.jpg

 

TERORO IŠPUOLIAI

 

Vakar, 5-tą ryto, buvo įvygdytas teroro išpuolis. Manoma, kad pakistaniečiai pilotavę lėktuvą, specialiai rėžėsi į ligoninę. Dėja, jiems to padaryti nepavyko, kadangi lėktuvo sparnas buvo pašautas ir lėktuvas rėžėsi į stovėjimo aikštelę. Žuvo pilotai bei aikštelėje buvę 3 asmenys. Šv. mišios už žuvusiuosius bus aukojamos penktadienį, 9 val ryto. Policijos direktorius tikina, kad bus imtasi rimtų priemonių. Sėkmės policininkams detaliau aiškinantis įvykio aplinkybes.

 

Kwuogrb.jpg

 

KĄ SAKĖ - TA IŠTESĖJO

 

Visai neseniai, po teroro išpuolio kuriame žuvo pilotai bei 3 miestelio gyventojai, policijos direktorius sakė, kad bus imtasi rimtų priemonių. Savo žodį jis tesėjo. Jau šįryt ~ 9 val. ryto, buvo sutelktos didelės policijos pajėgos bei pradėta vykdyti reidai. Reido metu buvo stabdomas kiekvienas automobilis ir tikrinta, kokios pilietybės yra asmuo, ar yra visi reikiami dokumentai ir pnš. Tuo tarpu, karinės pajėgos tikrino visus pasienyje ties Los Santos bei Las Venturas miestu. Apsaugos darbuotojai taip pat nesiilsėjo. Jie dar akyliau pradėjo stebėti svarbesnius objektus, t.y. ligoninę, vyriausybę ir kt. Gyventojai džiaugiasi tokia surimtėjusia teisėsaugos veikla.

 

oY91S5N.jpg

 

AMŽINI KELIO DARBAI

 

Jau ne vienas SARG.LT projekto žaidėjas pastebėjo, kad kurį laiką, prie vyriausybės vyksta kelio darbai. Admin Bumeris teigė, kad kalti darbininkai. " - Jiems buvo sumokėta kiek jie prašė, bet jie visada paveda. Jei situacija nesikeis, bus pasamdyti darbininkai iš didžiųjų miestų. ",- Sakė jis. Mes tikime, kad kelio darbai greitu metu pasibaigs ir visi galėsime džiaugtis nauja kelio danga. Sėkmės išdykusiems darbininkams ;)

 

REKLAMA

 

vqbXksC.jpg

 

Polcijos pareigūnai prašo jūsų visų tamsiu paros metu dėvėti šviesą atsipndinčias liemenes, nes tai gali išgelbėti jums gyvybę !

 

DcSu9o5.jpg

 

Į Los Santos miestelį atvyko atrakcionai. Kviečiami visi užsukti ir pasilinksminti, nepamirškite atsivesti ir savo jaunųjų atžalų ar antrosios pusės ! ( Atrakcionai Los Santos miestelyje pabuvos ne mažą laiko tarpą )

 

ORAI

 

 

Šiandien

 

San Fierro - Dieną +25 // Naktį +16

Las Venturas - Dieną +28 // Naktį +19

Los Santos - Dieną +31 // Naktį +18


Rytoj

 

San Fierro - Dieną +22 // Naktį +16

Las Venturas - Dieną +21 // Naktį +15

Los Santos - Dieną +28 // Naktį +16

 

( Prognozės gali klysti 1/2 +- )

 

RĖMĖJAI

 

Aivaras Deic - 22.404 €

Edva Smoove - 250.000€

Tomekas Bullet - 1.000.000 €

 

Laikraščio fonde - 1.272.404 €

 

Dėl rėmėjų. Visi norintys paremti laikraštuką simboline suma, tą padaryti galite susisiekę čia, až., arba serveryje. Visi surinkti pinigai nebus išleisti veltui, ateityje bus rengiami car meet'ai ir visokie kiti renginiai, tada ir bus išdalinti visi sukaupti pinigai. Jokios apgavystės nėra, biudžetą skelbsiu čia, kad visi matytų. Ačiū už sugaištą laiką. Iki

 

2016-06-29

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...