Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Edys_Medys

Lukis_Kukis

Rekomenduoti pranešimai

  • Cheater'io Vardas_Pavardė serveryje: Lukis_Kukis
  • Kokiu būdu žaidėjas sukčiavo?: nitro mod-neleistinas ped'as arba sobeit'as.
  • Įrodymai [nuotraukos arba video įrašas (-ai)]: https://www.youtube.com/watch?v=SvjNt01PMfY&feature=youtu.be video. čia ss kaip pats unban anketa įkėlė su nitro mod. 85315c3cb4d67385e9c301e70458aeab378.png mechanikams neeina įdėti į rancher FTB nitro. Nice unban anketoj su fotoshop'u padariai kad nitro nėra :D :D :D :D :D :D bet video matosi kaip nitro modas tai neatsimazinsi :)
  • Ar žaidėjas buvo užblokuotas žaidime?: Taip
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Pažiek į pingą ir pamatysi dėl ko greit bėgu ir važiuoju.  P.s kai tada pervažiavau per mašiną , pabandyk su fbi rancher , pamatysi kad įmanoma , nes ratai yra ganetinai nemaži ir pati mašina turi pravažumą.   O tavo nuotrauka atrodo kažkokia kitokia negu mano pateikta unbane. Pas mane unbane , jokio nitro nesimato , o pas tave matosi. Nežinau... Man atrodo kad bandai mane nuversti ir padirbinėji įrodymus.

P.s taisiau gramatines klaidas kad neprikibtų dėl neperskaitomumo. P.S dar pažiek kaip mašinoj atsiradau , irgi nuo pingo. Čia tikrai ne ped'as. P.S dar dėl greito bėgimo , gal tu įsirašęs kokią modifikaciją kuri pagreitina žaidimą , ir tau rodo mane greitesnį? nemanai? 

P.S Dar įkėlei padirbtus mano orginalios foto įrodymus.(orginalioje nėra nitro , o tavo nukopijuotoje ir perdarytoje jau yra nitro)

 

012f56329a72f1d008f9be22a24c88d5923.png

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...