Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Derek_Luke

Neoficialus laikraštis #3

Rekomenduoti pranešimai

SARG.lt forumas

Neoficialus laikraštis

#3 Leidinys

 

IDvj1Co.jpg

 

VANDALAI SIAUČIA

 

Jau keletą dienų pastebime, kad gatvėse atsiranda begalybė visokiausių užrašų, pvz.: grove st, fam-4-life ir kt. Kol vieni policijos pareigūnai aiškinasi situaciją, kiti jau veža nenaudėlius į policijos nuovadą, tardymui. Vandalai teigia, kad taip rašinėti juos priverčia mafijos, kadangi jie yra prisiskolinę ir nenori nukentėti. Policija akyliai stebi gatves, bet koks užrašas ne vietoje - gali privesti net prie kalėjimo grotų.

 

0nRBOBR.jpg

 

VAGIAI NEMIEGA

 

Šeštadienio popietę, policijai buvo pranešta, kad buvo pavogtas vieno vietinio ūkininko traktorius T-25. Nukentėjusysis teigia, kad tai galėjo būti kaimynų darbas. Traktorius buvo dingęs kaip į vandenį iki šiandienos. Šįryt 11 val., pavogtas traktorius pastebėtas prie San Fierro automobilių nuomos punkto. Traktorius buvo grąžintas jo savininkui, o vagiai dar ieškomi. Visus mačiusius kas vairavo šį traktorių, prašome paskambinti pagalbos numeriu /02.

 

vu1t8Ip.jpg

 

SIAUBINGA NELAIMĖ

 

Penktadienį, 3 val. po pietų, į apačią nuslydo kalno šlaitas. Pro šalį važiavę žmonės iškvietė specialiasis tarnybas. Kelininkai aptvėrė teritoriją, o gaisrininkai po akmenimis ieškojo žmonių. Laimei, tuo metu niekas keliu nevažiavo ir nukentėjusiųjų nebuvo. Gaisrininkai sakė, kad jei kažką būtų užgriuvę, jie nelabai ir būtų pagelbėję, nes tokie akmenys mašiną sutraiškytų kaip kokį riešutėlį. Kelias buvo sutvarkytas poros valandų bėgyje. Miestelio meras sprendžia mįslę, kaip sutvirtinti kalno šlaitą, kad nelaimė nepasikartotų.

 

Cf9jfSE.jpg

 

NAUJA ĮRANGA

 

Prieš 4 dienas, po gaisro ligoninėję, buvo pasakyta, kad bus surinkti pinigai ir sutvarkyta ligoninės valgykla. Valgykla buvo sutvarkyta, bet naudodamasis proga, ligoninės direktorius Lukas, supirko visai ligoninei naują įrangą ir pažada, kad tyrimų rezultatai bus dar tikslesni, o sveikimo procesas bus dar trumpesnis " - Turėdami tokią įrangą galime garantuoti tikslesnius tyrimų rezultatus bei geresnį gydymo procesą ", sakė jis. Sėkmės medikams dirbant su nauja įranga ir ieškant vaistų nuo įvairių ligų.

 

dTIbdKc.jpg

 

SAVIŽUDYBĖ

 

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį, ~3val., nuo kalno šlaito nušoko savižudis. Tai buvo Jonas Aštunkojis, žinomas teisėsaugos už rimtus nusikaltimus, buvo paskendęs į narkotikų liūną, atstovavo Immortal mafijai. Policija teigia, kad jis neseniai buvo pabėgęs iš kalėjimo, kalėjimo prižiūrėtojų duomenimis, jis kalėjime neturėjo labai daug draugų, o priešingai, visi norėjo jį nugalabyti. Šv. mišios vykst šiandien 17val. vakare, San Fierro bažnyčioje.

 

REKLAMA

 

1iRwJDD.jpg

 

Atsidarė nauja CLUCKIN' BELL kavinėlė. Joje galite užsisakyti nuo karbonadų iki picų, nuo koldūnų iki mėsainių. Kavinės savininkas tiki, kad kavinėlė turėtų neblogai uždirbti, kadangi ji yra miesto centre. Kviečiame visus užsukti !

 

QoO49YI.jpg

 

Dauguma projekte žaidėjų susirgo loterijos karštine. Ir ne be reikalo ! Aukso puode jau beveik 600.000.000 € Kas nenorėtų laimėti tiek šlamančių? Visus norinčius nusipirkti loterijos bilietą, kviečiame tai padaryti kioskuose arba maisto prekių paruotuvėse.

 

ORAI

 

 

Šiandien

 

San Fierro - Dieną +26 // Naktį +16

Las Venturas - Dieną +30 // Naktį +19

Los Santos - Dieną +33 // Naktį +20


Rytoj

 

San Fierro - Dieną +28 // Naktį +18

Las Venturas - Dieną +29 // Naktį +16

Los Santos - Dieną +32 // Naktį +18

 

( Prognozės gali klysti 1/2 +- )

 

RĖMĖJAI

 

 

Aivaras Deic - 22.404 €

Edva Smoove - 250.000€

Tomekas Bullet - 1.000.000 €

 

Laikraščio fonde - 1.272.404 €

 

Ačiū visiems, kam patinka mano laikraštukai ! Šis laikraštukas galbūt kiek nuobodus, kažkaip nebuvo nuotaikos šiandien jį rašyt, galbūt todėl, nes blogas oras kieme.. Iki.

 

2016-07-03

 

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...