Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Derek_Luke

Neoficialus laikraštis #4

Rekomenduoti pranešimai

SARG.lt forumas

Neoficialus laikraštis

#4 Leidinys

 

kiByqxx.jpg

 

PASTIPRINIMAS

 

Visai neseniai po pakistaniečių teroro išpuolio, armijos direktorius suaktyvėjo ir pradėjo kariuomenės sudėties stiprinimą. Vakar, t.y. 2016/07/05 į San Fierro miestelį priplaukė karinis laivas, kuris atgabeno karinių lėktuvų, kitos sunkiosios tenchnikos bei amunicijos. Miestelėnai stebisi tokiais veiksmas ir audžia mįslę - ar nebus karo? Karo tikrai nebus, tikina vienas iš karininkų. " - Karo nebus, tiesiog mes norime pasirūpinti ir užtikrinti miestelio bei jo gyventojų saugumą, kaip sakoma - atsarga gėdos nedaro ". Sėkmės karininkams su nauja technika.

 

WoXE6pD.jpg

 

KARŠČIAI - DAUGIAU SKENDUOLIŲ

 

Į Los Santos miestelį atėjo karščiai, o su karščiais suprantama, kad padaugėjo skenduolių. Per 4 dienas, nuskendo 3 asmenys. Vien dėl to, Admin Bumeris ėmėsi veiksmų bei pasamdė darbininkus, kad pastatytų apžvalgos bokštą. Bokštas baigtas statyti šiandien. Tikimasi, kad tai padės gelbėtojams geriau pamatyti skenduolius ir išgelbėti ne vieną gyvybę. Gelbėtojai prašo neiti labai giliai nuo krantų, o geriau būtų ten, kur daugiau žmonių.

 

LryVYXg.jpg

 

RIMTA VAGYSTĖ

 

Naktį iš antradienio į trečiadienį, apie 3 val. policijos komisariate įvyko stambi vagystė. Dingo vieno iš ieškamiausių nusikaltėlių byla. Nusikaltėlis yra The Ballas gaujos vadeiva - Linas Tobako. Policijos direktorius yra nusivylęs savo darbuotojais - " Esu nusivylęs savo darbuotojais, manau policijoje yra išdavikų, tos bylos taip lengvai nepavogsi, per naktį budi apie 8 darbuotojai, jie visi turėjo būti papirkti.. ", - sakė direktorius. Tikimasi, kas bylą pareigūnai ras ir Linas bus pasodintas ilgam, valstijų kalėjime.

 

CJ7zczm.jpg


TURGUS

 

Prasidėjo uogų sezonas. Su sezono pradžia ir pirmieji vaisiai ! Turgelyje, esančiame Los Santos mieste, šiandienos rytas privažiavo daugybė prekeivių su įvairiomis uogomis bei grybais. Gyventojai taip pat sukėlė didelį susidomėjimą ir šluote šlavė turgelio stalus. Prekybininkai skaičiuoja pelną ir tikina, kad tokios susidomėjimo daugelį metų nematė. Visi kas dar nebuvote, galite rytoj ~ 9 val. ryto užsukti ir nusipirkti sau patinkančių uogų bei grybų.

 

fJ2tceK.jpg

 

DUJŲ NUOTĖKIS

 

Vienoje iš garisausių degalinių, įsikūrusioje San Fierro miestelio centre, šįryt nuaidėjo garsus sprogimas. Laimei, tuo metu niekas nebuvo užvažiavę užsipilt degalų. Neatmetama versija, kad tai buvo dujų nuotėkis. Gaisrininkai akimirksniu numalšino gaisrą, o medikai apžiūrėjo kasininką. Vaikinas sveikas ir jam neprireikė medikų pagalbos. Policija užtvėrė teritoriją, kol viskas buvo sutvarkyta. Degalinės savininkas skaičiuoja nuostolius ir tikina, kad degalinėje galėsite užsipilti kuro po poros dienų.

 

REKLAMA

 

Wsee9hW.jpg

 

Kaimelyje atsidarė nauja krautuvėlė ! Joje galite nusipirkti maisto bei alkoholinių gėrimų, taip pat ir loterijos bilietą. Krautuvėlė jau dabar sulaukė dėmesio iš vietinių gyventojų. Visi važiuojantys pro šalį kviečiami užsukti.

 

0zsGqK1.jpg

 

Mūsų laikraštukas organizuoja CAR MEET'Ą jau šį sekmadienį ! Renginiui jau pradėta ruoštis, bus įvairūs prizai bei gera nuotaika ! Visi norintys prašome užsiregistruokite čia - 

 

Lauksim jūsų visų :)

 

ORAI

 

Šiandien

 

San Fierro - Dieną +29 // Naktį +18

Las Venturas - Dieną +29 // Naktį +18

Los Santos - Dieną +31 // Naktį +19


Rytoj

 

San Fierro - Dieną +26 // Naktį +16

Las Venturas - Dieną +27 // Naktį +17

Los Santos - Dieną +30 // Naktį +19

 

( Prognozės gali klysti 1/2 +- )

 

RĖMĖJAI

 

Lukas Meška - 5.000.000 €

Tomekas Bullet - 1.000.000 €

Edva Smoove - 250.000 €

Aivaras Deic - 22.404 €

Karsas Nitro - 500.000 €

Dučkis Genius - 300.000 €

Jacka Quatro - 50.000 €

Gangs Graffity - 60.000 €

 

Ačiū visiems, kad skaitote ! Iki ;)

 

2016-07-06

 

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...