Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Jacob_Quatro

Neleisk raudonai lemputei šviesti!

Rekomenduoti pranešimai

Išaušus 2016 metų, liepos 31-ajai sumąsčiau kaip pagelbėti žmonėms kad prisijungus į žaidimą, ar į forumą ant modemo nepradėtų  šviesti raudona lemputė ties "Internet" užrašu. Pamokėlė gan paprasta ir laiko daug nereikalauja. Svarbu žinoti kad pasiūlymas yra nemokamas, ir interneto kokybė nuo to tikrai nesuprastės. Pirmiausia tai reikia apsilankyti https://www.hotspotshield.com/ tinklalapyje, parsisiųsti Hotspot Shield. Instaliuoti pilnai visą programą. Pasirūpinti kad naršyklėje būtų įdiegtas plėtinys "Hotspot Shield", paprasčiausia naršyklė tai turbūt Google Chrome taip pat ir naudoti labai paprasta. Prisijungus į sarg.lt forumą aktyvuoti specialiai šiam tinklapiui "Hotspot Shield" plėtinį ir jūsų ip bus apsaugotas bent jau forume. Įdiegus į kompiutery šią programą, ji turėtų atsirasti naršyklėje pati, tik gali reikėti ją aktyvuoti pačiam.

 

Raudona spalva apibraukta rodo, kad jūsų internetas naršant tame tinklalapyje ,kaip ir parodyta "connected for sarg.lt" reiškia kad jūsų tikrasis IP yra nuslėptas, ir nebus nužiūrėtas gerbiamųjų globalių moderatorių.

Juoda spalva žymi kad tiksliai tame puslapyje jūsų ip nėra slepiamas, nuspaudus šalia esantį pilką pasirinkimo mygtuką jūsų tikrasis IP bus slepiamas.
Mėlyna spalva apibraukta paspaudus "Start connection" naršant gali būti šiokio tokio lago, skirtingai nuo gauto IP adreso. Bet prisijungus per ten prie Hotspot Shield, netgi ir jungiantis į programą "Teamspeak" ko dažnai reikalauja darbų direktoriai, jūsų ip bus apsaugotas nuo pačio baisiausio Teamspeak serverio savininko. 
 

7c388fb3100bb9da68913f29f37a2ca8904.png22e9f5d0b6d16c54862e5ab6940f8e1497.png

spręsim bėdas, jeigu komentuosit ir sakysit kokios bėdos jus ištinka, gero naršymo.
su įsirašymu tikiuosi bėdų nebus?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...