Eiti į turinį
Kobis_Bryantis

Sarg.lt serverio buvę direktoriai.

Rekomenduoti pranešimai

Direktorius Vardas_Pavarde: Kebabas_Dzo

Pareigos: Medikų direktorius

Direktoriavimo laikotarpis: 2011.11.08 - 2011.12.11

Posto atsisakė pats direktorius, prieš tai gavęs gan rimtą papeikimą už kurį administratorių papeikimuose neteko administratoriaus statuso, ir kuris buvo patalpintas taip pat direktorių papeikimuose. Direktorius supratęs, jog už tai gali būti nubaustas atsisakė posto, tačiau papeikimas buvo parašytas dar jam esant direktoriumi ir direktoriaus įspėjimo neišvengė. Tai jam ateityje kiš koją tampant vėl direktoriumi ar pavaduotojumi.

DPKT lūkesčiai, kurių tikėjomės iš Kebabo_Dzo kaip direktoriaus ,kai jį skyrėme iš dalies buvo pateisinti. Medikai serveryje nebuvo "mirę". Aktyviai dirbo, buvo pakankamai darbuotojų. Sumažėjo netgi per /admin /heal prašymų. Įvestas labai smagus (Kebabo pavadinta barankomis) geriausio savaitės darbuotojo rinkimo būdas. Sugalvoti įdomūs - realistiški rangai. Nuvylė tik tas faktas, jog sugebėjo pasišiukšlinti ir atsisakė direktoriaus vos po kiek daugiau nei mėnesio. Tai tikrai nedidelis laiko tarpas.

Minimumas įvykdytas - iki viduriuko toli - apie maksimalių rezultatų pasiekimą nėra nei ko galvoti

  • Patinka 1
  • Už 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Direktoriaus Vardas_Pavardė: Mantas_Snash

Pareigos: FTB direktorius.

Direktoriavimo laikotarpis: 2011-09-24 - 2011-12-15

Priežastis dėl ko atsisakė posto šis direktorius yra laiko trūkumas, bei kaip jis minėjo, jog jam postas truputį atsibodo. Aš jį puikiai suprantu juk jis išbuvo direktoriumi apie 3 mėnesius. Tai yra pagirtina. Šis direktorius yra gavęs pora rimtesnių papeikimų, bet palyginus su jo gerai atliktu darbu, tai nėra didžiausias kriterijus. Direktorių palikome jo pavaduotojui Netike_Bandiuga, sveikinu jį ir linkiu būti dar geresniu direktoriumi, nei buvo Mantas.

DPKT lūkesčiai, kurių tikėjomies iš Mantas_Snash buvo pateisinti. Šis direktorius buvo aktyvus, darbuotojai taip pat aktyviai dirbo. Dažnos treniruotės. Visada gera nuotraika, bei pasitikėjimas savimi. Linkiu tau to paties ir tikrame gyvenime.

Pagarbiai, DPKT.

  • Patinka 1
  • Prieš 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Direktoriaus Vardas_Pavardė: Tadas_Nezinomas

Pareigos: "Grove street" Gaujos direktorius.

Direktoriavimo laikotarpis: 2011-11-04 - 2011-12-15

Priežatis dėl kurios šis direktorius atsisakė posto yra laiko stoka, perėjimas į gimnaziją, kurioje mokslams reikės skirti daugiau laiko. Šis direktorius išbuvo savo poste yra apie mėnesis tai gan mažoka. Žinoma, jei žmogui susidaro tokios aplinkybės, kada negali būti toks aktyvus, geriau perleisti posta kažkam kitam, tai jis ir padarė. Paprašė manęs, kad postą perleisčiau jo pavaduotojui Naglis_Dimsa, nes jis puikiai tvarkėsi kaip pavaduotojas, linkiu to paties būnant ir direktoriumi.

DPKT lūkesčiai kurių tikėjomies iš Tadas_Nezinomas yra nepilnai įvykdyti, nes direktorius išbuvo mažai laiko, nepaisant aplinkybių. Visa kita buvo gerai, gauja klestėjo, bent jau pradžioje mačiau daug veiksmo kurį jūs rodėte, savo priešams The Ballas gaujai.

  • Patinka 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Direktoriaus Vardas_Pavarde: Minte_Vilkass

Pareigos: Apsaugos direktorius.

Direktoriavimo laikotarpis: 2011-11-16 - 2011-12-17

Priežastis dėl kurios direktorius paliko posta yra naujovių/įdėjų trūkumas, bet manau, kad jam tiesiog pabodo. Šis direktorius išbuvo savo poste mėnesį tai yra minimumą kurį reikia išbūti negaunant BlackListo. Kadangi jo pavaduotojas yra puikus žmogus, kuris stengiasi dėl apsaugos, turi daug įdėjų palikome jį jam. T.y Kestis_Kietc, linkiu jam sekmės, tikiuosi, kad neseksi savo pirmtako pėdomis ir išbūsi ilgiau, o gal sugalvosi daugiau naujovių šiam darbui, reikia turėti noro, o paskui įdėjos ateina savaime.

Šis direktorius DPKT pusę lūkesčių įvygdė, vis dėlto tikėjausi daugiau. Minte yra gavęs rimtų papeikimų už darbuotojų neprižiūrėjimą, neatsakingumą, bet viskas buvo išaiškinta. Patarimas tau, jei kitą kartą būsi direktorius, savo darbuotojams skirk laiko ne tik treniruotėms, bet ir jų darbo stebėjimui. Visa kita apsaugoje t.y bendravimas tarp darbuotojų, pats darbas, važinėjimas į iškvietimus buvo tikrai puikus. Tikiuosi, kad tavo pavaduotojas pabaigs tavo pradėtą darbą, tokį kokio mes norime.

Pagarbiai, DPKT

  • Patinka 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Direktoriaus Vardas_Pavarde: Wanderstar_Killer

Pareigos: Policijos departamento direktorius.

Direktoriavimo laikotarpis: 2011-10-25 - 2011-12-28

Priežastis dėl kurios direktorius paliko posta yra ta, jog Wanderstar_Killer pradėjo smarkiai stigti aktyvumo bei noro direktoriauti ir skatinti komandą. Pats direktorius teigia, jog atsiradus laiko trūkumui atsirado ir nenoras žaisti ir dėl kažko stengtis bei darbą padaryti dar įdomesniu. Taigi, neverta pilstyti iš tuščio į kiaurą. Priežastis paprasta: nenoras bei aktyvumo stoka. Šiaip Wanderstar_Kill ne kartą mačiau būnant direktoriumi ir manau, kad esi geras direktorius ir tikrai sugebi tvarkytis, nusiskundimų kaip ir neturėjai, tai tikrai pagirtina. Sėkmės tau!

Šis direktorius DPKT lūkesčius, manau, įvykdė. Prabuvai direktoriumi truputį daugiau nei 2 mėnesius, žinoma, turint policijos departamento direktorių galima direktoriauti ir ilgiau, tačiau gavos kaip gavos ir nieko čia nepakeisi. Kaip ir minėjau anksčiau, esi tikrai geras direktorius, sugebi tvarkytis ir labiausiai man patiko tai, jog net ir nebūnant direktoriui ar pavaduotojui komanda vis tiek noriai dirba ir atlieka savo pareigas. Papeikimų rimtų negavai, į pareigas žiūrėjai tikrai atsakingai. Na, o dabar direktorius yra perleidžiamas Deividas_Deividito, linkime jam sėkmės bei kantrybės.

Pagarbiai, DPKT

  • Patinka 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Direktoriaus Vardas_Pavarde: Mantas_Reiniks

Pareigos: S.W.A.T Direktorius.

Direktoriavimo laikotarpis: 2011-10-12 - 2012-01-01

Priežastis dėl kurios šis direktorius paliko postą yra aktyvumo trūkumas, kurį jis pats supratęs, matęs kokia yra situacija atsisakė posto. Taigi manau direktorius pasielgė gerai, nes vis dėlto tokiam darbui kaip SWAT reikia daug aktyvumo. Šis direktorius išbuvo tikrai daug laiko ~2 mėnesiai yra nemažas laikas, taigi jis negavo BlackListo. Direktorius iš naujo nebuvo renkamas, nes jį perleidome Zydrunas_White, galiu jam palinkėti tik ryžto, nes visą kitą ką reikia puikiam direktoriui jis turi!.

Šis direktorius DPKT lūkesčius įvygdė ir manau puikiai!. Žinoma esi neapsiėjes ir be papeikimų, bet nemanau, kad tau jie baisiai kliudė, nes jie daugiausiai buvo be jokios reikšmės. Tikrai džiugu, kad taip iškėlei SWAT komandą į aukštumas, puikūs gelbėjimai, mano nuomone jokia SWAT komanda geriau negelbėdavo žaidėjų iš mafijos. Patiko jūsų insenizacijos, kaip ir ką reiks daryti prieš atvykimą ir pagrobto žmogaus gelbėjimą. Žinoma gerai gaudėte nusikaltėlius ir kitus, kurie nesilaikė taisyklių. Patiko sugalvoti rangai, jie tikrai turi didelę reikšmę. Dabar tavo darbą perims Zydrunas, tikiuosi jam seksis taip pat gerai kaip ir tau sekėsi. Linkiu sekmės tikrame gyvenime, tikiuosi pamatyti tave serveryje toliau įnešant viską ką įnešdavai būdamas direktoriumi.

Pagarbiai, DPKT.

  • Už 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Direktoriaus Vardas_Pavarde: Rimcius_Block

Pareigos: Taxi pirmos firmos direktorius

Direktoriavimo laikotarpis: 2011-09-03 - 2012-01-02

Priežastis, dėl kurios šis direktorius paliko postą yra laiko trūkumas, bei kiek supratau truputį pabodo ta pati rutina. Išbuvo jis tikrai ilgą laiko tarpą ir pilnai jį suprantu, kažkiek pabosta visas toks pats veiksmas. Direktorius renkamas naujai, tikiuosi, kad išrinksime tokį, kuris pateisins mūsų lūkesčius, nes Rimcius buvo puikus direktorius. Direktoriaus BlackListo Rimcius_Block taip pat negavo.

Šis direktorius DPKT lūkesčius tikrai pateisino, nes išbuvo ilgai, darbuotojai gerai dirbo TAXI pirmais mėnesiais tiesiog klestėjo, gale prieš atsisakant buvo truputį pablogėjusi situacija, bet viskas baigėsi gerai. Galiu tik pasakyti, kad tiek Rimcius tiek jo pavaduotojas gerai tvarkėsi, visada išsikvietęs taxi pamatau jų darbuotoją, mandagiai bendraujantį visada rašantį taisyklingai. Buvo tiesiog gražu stebėti jūsų darba, kurį jūs patys darėte tokį kokio norėjote. Linkiu jums sekmės!

  • Už 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Direktorės Vardas_Pavarde: Sara_Silva.

Pareigos: Ginklų prekeivių direktorė.

Direktoriavimo laikotarpis: 2011-11-03 - 2011-01-03

Priežastis, dėl kurios ši direktorė atsisakė posto yra laiko stoka, taigi ji savo postą perleido savo pavaduotojui Krokodilas_Dandis, palinkėkime jam ryžto, bei sekmės. Sara_Silva, buvai tikrai verta Ginklų prekeivių direktorės posto!, nors norėjosi, kad išbūtum ilgiau, kadangi po Gaspadoriaus_Karolio perleidimo direktorių tau, tavo direktoriavimo laikotarpis nesikeitė, taigi tu direktore išbuvai tikrai mažokai.

Ši direktorė DPKT lukesčius įvykdė, ji puikiai tvarkėsi, matėsi, kad į direktoriaus postą žiūri atsakingai. Ginklų prekeiviai visą tą laiką dirbo nepriekaištingai, beveik neturėjo nusiskundimų. Mano nuomone mergina direktorė atsakingiau į viską žiūri ir suvokia. Gaila, kad atsisakai posto, juk tau tikrai puikiai sekėsi. Linkiu tau sekmės tikrame gyvenime, tikiuosi dar sugrįši... ;/

Pagarbiai, DPKT.

  • Patinka 1
  • Už 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Direktoriaus Vardas_Pavarde: Andrius_Jordan

Pareigos: Taxi II firmos direktorius

Direktoriavimo laikotarpis: 2011-11-01 - 2012-01-03

Priežastis, dėl kurios direktorius atsisakė posto buvo, atsibodusi rutina, nes jo darbas kaip direktoriaus buvo nepriekaištingas. BlackListo negaus, nei jis, nei jo pavaduotojas jie abu išbuvo tikrai ilgokai. Dabar yra renkamas naujas Taxi II direktorius, tikiuosi jam seksis taip pat gerai kaip ir Andriui_Jordan. Direktorių jis gavo pildant anketą, tikrai nesigailiu, kad jį atrinkome.

Šis direktorius, DPKT lūkesčius įvykdė, nepaisant to galėjo pabūti ilgiau, bet čia yra jo apsisprendimas ir jo nuomonę turime gerbti. Galiu pasakyti tik vieną, kaip tu buvai direktorius, man buvo noras kviesti taxi, nes darbuotojai buvo mandagūs, nei vienas neatsikalbinėja, visada visko pasiteirauja. Tikrai puikus aktyvumas, greitai reaguojat tiek rytais, tiek švenčių laiku, tikrai buvot šaunuoliai, matėsi, kad stengeisi pasiekti geriausią kokybę ir tau PAVYKO!. Taigi linkiu tau sekmės gyvenime, tikiuosi tave dar išvysti serveryje

  • Už 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Direktoriaus Vardas_Pavardė: Andrius_Fantazy

Pareigos: "The Ballas" Gaujos direktorius

Direktoriavimo laikotarpis: 2011-11-07 - 2012-12-03

Priežastis dėl kurios šis direktorius atsisakė posto yra nežinoma, bet jis tiesiog jo atsisakė. Taigi dabar yra renkamas naujasis gaujos direktorius. Andrius gavo direktorių BlackList'ą už neišbuvimą 1 mėnesio direktoriumi, nors jis buvo tikrai geras direktorius. Labai gaila, kad reikia tokį puikų žmogų taip bausti, bet jo apsisprendimas yra neginčyjamas. Taigi manau kitas direktorius, bus toks pats geras kaip jis.

DPKT lūkesčius šis direktorius neįvykdė. Vien dėlto, nes neišbuvo 1 mėnesio, bet visa kita jo veikla buvo tikrai gerai, daug užimtų zonų, daug veklos. Tikrai nuostabiai ėjosi gaujoms, na bet ne viskas amžina. Man labai patiko jo darbuotojai, visi tikrai gerai supranta ką, kaip ir kur reikia daryti. Šiandien prieš atsisakius direktoriaus pamačiau, jog jis atsisveikina su darbuotojais, bei su kita gauja. Draugiškai bendravo jos abi ir kas svarbiausia NEBUVO JOKIŲ PYKČIŲ. Tikiuosi, kad gaujos liks tokios pat geros ir po Andriaus išėjimo.

  • Už 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...