Eiti į turinį
Kobis_Bryantis

Sarg.lt serverio buvę direktoriai.

Rekomenduoti pranešimai

"Grove Street" gaujos direktorius Deivis_Sem

Direktoriavimo laikotarpis: nuo 2013/09/13 iki 2013/10/13

"Serverio žaliukais" jau nuo senai buvo vadinama Grove Street gauja. Neseniai šią gaują valdė Deivis_Sem. Tiesa, direktoriavimo pradžia jam nebuvo lengva, kadangi buvęs direktorius paliko ne kokį įspūdį apie Grove Street. Tačiau, laikui bėgant jam pavyko suburti puikią komandą ir jau pirmomis dienomis jam pavykdavo laimėti zonas, ir didinti savo gaujos valdomus procentus. Praėjus ~2 savaitėms griuvo ir The Ballas gaujos direktorius. Tai tik įrodo, kokią puikią komandą turėjo Deivis ir mokėdamas vadovauti vedė savo komandą į pergalę. Niekas nesugebėjo sustabdyti Grove Street gaujos ir ji vėl pradėjo viešpatauti Los Santos miesto gatvėse. Duodamas tau direktorių sakiau: Nenuvilk manęs ir žaidėjų, ir prikelk Grove Street gaują! Tau tai pavyko ir už tai tau sakau ačiū. Direktorių perleidai savo bendražygiui - Bond_Alen. Tikiuosi jis sugebės ir toliau išlaikyti Grove Street gaują aukštumose. Sėkmės ir tikiuosi tave išvysti dar už gaujos vairo.

Edgaras.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Buvęs Narkotikų prekeivių direktorius - Gang_Fozzy.

2013/04/06 - 2013/10/16.

Turbūt iš karto galiu pasakyti, kad tai - vienas geriausių visų laikų Narkotikų prekeivių direktorius. Kodėl? Todėl, kad jis sugebėjo išbūti juo daugiau negu pusę metų ir nesulaukė nei vieno rimto papeikimo! Puikus Gang_Fozzy darbas aukštino jo valdomą darbą. Vis daugiau žmonių troško tapti narkotikų prekeiviais, tačiau per atrankas patekdavo tik patys geriausi. Gal tai ir buvo ta paslaptis, kodėl jam sekėsi valdyti taip puikiai? Šis direktorius įnešė daug naujovių į šį darbą, darė jį vis patrauklesnį kiekvienam žmogui. Tu buvai vienas iš tų direktorių, kurie niekada nedarydavo mini atrankų saviems draugams. Tai keldavo tapo reputaciją tarp visų žmonių, o ypač tarp serverio naujokų. Tau būdavo nesvarbu, ar žaidėjas tavo draugas ar paprastas žmogus, tu į visus žiūrėdavai kaip į lygius. Per visą direktoriavimo laikotarpį tu sugebėdavai atsirinkti sau tinkamus pavaduotojus ir jų nekeisdavai kaip "kojinių". Tu buvai visu 100% atsidavęs savo turimoms pareigoms.

DPKT komanda ir visi serverio žaidėjai dėkoja tau už tavo puikų direktoriavimą, kad tu mūsų nenuvylei ir kad esi vienas iš tų direktorių, kuris sugebėjo išbūti savo poste net gi pusę metų! Tavo indelis narkotikų prekeiviams buvo didžiulis. Tikimes, kad ir naujasis direktorius Gytis_Han sugebės narkotikų barygas valdyti taip nuostabiai kaip ir tu. Dar kartą didžiulis AČIŪ tau!

Edgaras.

  • Už 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Policijos departamento direktorius: Vygis_Belgas

Direktoriavimo laikotarpis : 2013-09-09 - 2014-03-09

Ilgą laiką nepildėme šios temos, tačiau ir nebuvo ko palyginti su Vygiu. Šis senas teisėsaugos vilkas, jau kelintą kartą teisėsaugos direktorius, apsiėmė tvarkyti policijos departamentą antrą kartą ir jam tiesiog puikiai pasisekė! Per kelias dienas buvo surinkta stipri komanda, todėl, kad visi žinojo Vygį ir jo valdymo sistemą, tad noriai ėjo visi senbuviai, o tai stiprino policijos branduolį. Vygis neprašovė nei viename ėjime, kad ir paėmus pavaduotojo paskyrimą. Jis pavaduotoju paskyrė Dozą_Šiaulietį, kuris stipriai padėjo Belgui valdyti policiją. Taip pat didelę atsvarą šiame darbe atstojo ir Mantas_Snash, vienas iš vyriausių policijos departamento įgaliotinių, kuris aktyvia užsiėmė policininkų kvalifikacijos gerinimu. Policininkų buvo gausu ir visi jie žinojo savo darbą, visi žinojo ko iš jų reikalauja tvirta ir patikrinta Belgo mokykla. Ir taip nepastebimai bėgo laikas, policininkai puikiai atliko darbą, Belgas ir jo komanda laikė visą vairą ir galu gale atėjus grandioziniam teisėsaugos turnyrui, Belgo vadovaujama policija laimėjo pirmą vietą! Visas serveris ošė sužinojęs šią žinią, tačiau policijos departamentas neužmigo ant laurų ir toliau stropiai treniravosi bei gerino darbo įgūdžius. Turiu pasakyti, kad net ir diena iš dienos einant tai pačiai rutinai Belgas išliko aktyvus, o jo komanda funkcionuojanti ir tai kėlė visų teisėsaugininkų dvasią. Galu gale, neilgai trukus Belgas įkopė į pusės metų direktoriavimo laikotarpį ir triukšmingai atšventė savo direktoriavimą, bei direktorių perleido Dozas_Siaulietis. Tikrai neabejoju, kad Dozas buvęs visada šalia Belgo ir iš jo mokėsis puikiai valdys policiją ir dar ilgai mes galėsime didžiuotis šia teisėsaugos sritimi. Tegyvuoja Vygio_Belgo policija!

DPKT nariai.

  • Patinka 1
  • Už 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

SWAT direktorius: Fokus_Marokus

Direktoriavimo laikotarpis : 2013-03-18 - 2014-03-25

Tikrai netikėjau, kad būtent apie šį žmogų teks rašyti, kaip apie vieną pirmųjų Sarg.lt serverio istorijoje išbuvusiu direktoriumi daugiau nei 1 metus. Daugiau kaip metai praėjo po to rizikingo nuosprendžio skirti direktoriumi visiškai nematytą ir dar nepatyrusį žmogų. Netikėjau, tikrai netikėjau, kad sugebėsi išbūti net mėnesį, tačiau tu išbuvai daugiau kaip vienerius metus ir ne bet kaip tačiau kaip tikras direktorius, kaip tikras vadas. Aplamai teisėsaugos darbas yra labai atsakingas darbas ir tikrai daug įtampos keliantis yra SWAT direktoriaus postas. Tačiau visą įtampą sugebėjai atlaikyti su kaupu. Iš tikrųjų su didžiule pagarba rašau šį laišką, šį pranešimą, kad po Zydrunas_White direktoriavimo atėjęs Fokus_Marokus ir tapęs geriausiu SWAT direktoriumi Sarg.lt serverio istorijoje pasitraukia iš posto. Tau tapus direktoriumi aš susirinkau šūsnį priekaištų dėl mano nuosprendžio, tačiau dabar visas serveris sveikina tiek tave, tiek visą SWAT komandą, tiek DPKT narius su tokia sukaktimi. Manau neverta sureikšminti to vienintelio įspėjimo, kurį tu greitai ištirpdei savo rimtu darbu ir vadovavimu ir neverta net aptarti kaip swatams sekėsi tuos vienerius metus. Visi puikiai žino, visi puikiai matė, kad swatai rodė aukštą lygį, aukštą pilotažą ir visada buvo teisėsaugos dėmesio centre. O jų vadas, tapęs gerbiamiausiu teisėsaugininku gali ramiai sau atsitraukti nuo tos naštos ir šiek tiek pailsėti nuo viso to dėmesio ir vargo. Nekalbu jau apie tai kiek žaidėjų praėjo Fokus_Marokus mokyklą, kiek žaidėjų tapo garsiais ir patyrusiais teisėsaugininkais ir kiek tai turtino patį SWAT darbą ir pačią komandą. Didelis, didelis ir nuoširdus ačiū už pateisintus lūkesčius su kaupu, už tuos metus, kai nereikėjo sukti galvos dėl šios srities veiklos, kai sugebėjai visur ir visada išlikti savimi, ačiū Vytautai.

Su didžiule pagarba, DPKT nariai.

  • Patinka 3
  • Už 11
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Policijos departamento direktorius: Dozas_Siaulietis

Direktoriavimo laikotarpis : 2014-03-09 - 2014-06-09

Turbūt jau tapo įprasta, kad į šią savotišką garbės temą patenka beveik visi teisėsaugos direktoriai. Šį kartą čia pateko buvęs policijos departamento direktorius - Dozas_Siaulietis. Jį pamenu nuo tų laikų, kai serveryje buvau vienas iš naujokų, o Dozas tuo metu jau valdė policiją. Gaila, bet tada tau nepasisekė, nes kiek pamenu, buvai nušalintas nuo savo pareigų, tačiau savo rankų nenuleidai. Tavo noras vėl pasiekti aukštas pareigas tave privedė prie to, kad tu pasikeitei radikaliai, žinoma, į gerąją pusę. Tavo pasikeitimas atsispindėjo tau būnant direktoriumi dabar. Buvai asmuo, kuris stengėsi policijos darbą padaryti kuo įdomesnį, patrauklesnį. Dabar galima sakyti taip, tau pavyko! Per šį laiką tapai asmuo, kurį gerbė daugelis, nes sugebėjai ištaisyti visas klaidas, kurias buvai padaręs labai senai. Tau būnant direktoriumi nusiskundimų apie policijos darbą nesulaukėme, o tai yra didžiulis pliusas tau, nes sugebėjai savo darbe viską sustatyti taip, kad viskas būtų atliekama be priekaištų. Gaila, kad pasitrauki, bet tikiuosi, kad sugrįši su naujomis idėjomis. Direktorių perleidai savo pavaduotojui Vytui, kuris manau seks buvusio direktoriaus pėdomis ir išlaikysi policijos departamentą labai aukštame lygyje!

Edgaras.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Šis pasakojimas apie direktorių nebus eilinis, nes jo nerašiau nei aš nei kitas dabartinis DPKT narys. Aš šio direktoriaus nerinkau ir tuo metu nežaidžiau, kai jis direktoriavo. Mūsų nuomone šis direktorius yra vertas būti patalpintas šioje garbės temoje. Išskirtine teise leidome parašyti pasakojimą apie Edvinas_Exelis ir jo direktoriavimą jį išrinkusiam žmogui - Danui_Shady. Jis nepatingėjo ir parašė šį tekstą, o mes jį patalpinome :). Gero skaitymo :)

Reporterių direktorius Edvinas_Exelis

Direktoriavimo laikotarpis: nuo 2013 - 07 - 29 iki 2014 - 06 - 07

Jeigu kam nors, pamačiusiam šioje temoje įrašytą Edvino_Exelio vardą kyla pasipiktinimas, galiu tik pasiūlyti sėdėt užsičiaupus. Čia, kaip ir priklauso, aprašytas išskirtinis, puikus ir nusipelnęs direktorius.

Pradėdamas trumpai apžvelgti šio direktoriaus super ilgo valdymo laikotarpio vaisius, atkreipsiu dėmesį į tai, kad būtent Edvino dėka, visų jo DEŠIMTIES mėnesių bėgyje reporterių darbas tapo neatpažįstamai pasikeitęs. Seniai žaidžiantys prisiminę supras, apie ką kalbu, bet naujokams vertėtų žinoti, kad už tokį reporterių darbą ir jo reikšmę visam serveriui, kokią turime dabar, dėkingi turime būti šiam vadovui. Tiesa yra tokia, kad Edvinas, padedamas daugelio jį lydėjusių pavaduotojų, reporterių darbą ištobulino taip, kad palyginus su laikais iki Edvino, darbas yra pasikeitęs kardinaliai. Kaip konkrečiai? Tuoj pasakysiu.

Pradėjus punktais pagal svarbą dėlioti pono Exelio nuopelnus, iškiltų didelių sunkumų, nes nuopelnai apima tiek įvairių sričių, kad nėra bendro kriterijaus, kuris vieną išskirtų iš kitų. Tad aš to ir nedarysiu, ne tame esmė, bet negaliu nepaminėti Edvino darbų, tad aprašysiu juos paprasčiau. Reporterių senbūviai tikrai atsimena daug savo buvuso direktoriaus įvestų taisyklių, atnešusių naudos ir tvarkos į reporterių bendruomenę, bet net ir jos nublanksta prieš tokius iki skausmo serverio visuomenei žinomus, kad net jau atnaujinimais sunkiai pavadinamus "Dienos laiminguosius", patobulintą, tvarkingą ir tvirtai įsišaknijusią skelbimo struktūrą bei daug kitų puikių sistemų ir darbo patobulinimų, tarp kurių yra Edvino iniciatyva pakeistas darbinis transportas bei pridėta antroji reporterių darbo išvaizda. Tai tokie dalykai, apie kurių įgyvendinimą lengviau šnekėt nei padaryt, bet, vis dėlto, Edvinai, tave ypač noriu pagirti dėl ko kito. Iš visų sunkių, dažnai varginančių tavo darbų išskirti noriu tavo tikrą kryžiaus karą vardant to, kas priklauso reporteriams - skelbimų, kuriuos visi itin mėgo nieko nemokėdami skelbti ten, kur negalima: į /vip chatą. Šis įprotis gyvavo visada, jis buvo be ribų paplitęs ir, rodos, nesuvaldomas. Iki Edvino_Exelio buvo direktorių ir reporterių, kurie su tuo kovojo, bet niekas tam nebuvo taip pasišventęs ir pasiekęs tokių rezultatų, kaip Edvinas. Jis dėl savo bekompromisės nuostatos turėjo iškentėti daug: "mutindamas" kiekvieną, ne vietoj brūkštelėjusį skelbimą, direktorius iš nepatenkintųjų sulaukė labai didelio pasipriešinimo, mat kiekvienas, teisingai nubaustas, jautėsi negerai ir teisus. Dėl šios priežasties didesnės ir mažesnės priešiškumo bangos direktorių lydėjo praktiškai visą jo direktoriavimo laikotarpį, bet Edvinas su niekuo nesiderėdamas dirbo vardant to, kas teisinga ir gerai jo darbui. Išties įspūdinga yra tai, kad direktorius ne tik kad nepalūžo (o palūžęs būtų daugelis), bet, rodos, atvirkščiai, įgavo papildomo įdomumo žaisti, visas priešiškumas ir nepasitenkinimas jam suveikė tarsi dopingas! Tai negalėjo likti be pasėkmių ir neliko: išsvajota tvarka išties buvo daugmaž pasiekta, nepatenkinti reporterių vado politika buvo prigesinti, nes matė, jog bausmė neišvengiama, o ir kenkimas lyg vanduo, nubėgęs nuo žąsies, neturėdavo įtakos direktoriui. Edvinai, tu parodei, kad esi tvirtas žmogus, pats padarei save autoritetu, linkiu tau ir realybėje be kompromisų ir nekreipiant dėmesio į neigiamas nuomones stovėti už teisybę.

Kam teko dirbti pas Edviną, tam teko su juo ir pabendrauti. Manau, kad daug kas man pritars, jog šis žmogus stengėsi dėl savo darbuotojų taip, tarsi gerą darbą darytų sau. Jam buvo svarbi tiek komanda bendrai, tiek darbuotojai atskirai. O teisingumas direktoriui rūpėjo ir komandos tarpe, pro pirštus į savo pareigas jis nežiūrėjo. To pasekmė - visa minia buvusių ir esamų reporterių, kurie visada jį minės gerais žodžiais, o jų atmintyje direktorius bus gyvas dar ilgai.

Edvinai, dėkoju tau viso serverio vardu už dešimt mėnesių apėmusį tavo didelį darbą, ačiū už didžiulį indėlį reporteriams. Pamirštas tu tikrai nebūsi, nes pasižymėjai kaip vienas geriausių direktorių serverio istorijoje. Galiausiai, dėkoju tau asmeniškai. Be galo džiaugiuosi, kad kone prieš metus rašęs reporterių direktoriaus rinkimų apžvalgą, dabar įrašau savo išrinktąjį direktorių tarp buvusių. Ačiū tau už tai, kad tavo dėka sprendimas tave išrinkti tapo vienu reikšmingiausių serverio istorijoje padarytų mano sprendimų. Tiesiog ačiū tau, Edvinai, už tai, kad galiu tavimi didžiuotis ir visiems sakyti: "Tai aš Jį išrinkau, tai aš daviau Jam šansą!"

  • Patinka 1
  • Už 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Super išskirtine teise gavau leidimą iš DPKT patalptinti šį pranešimą šioje temoje:

FTB direktorius Lukas_Mukanovas

2013. 09. 03 - 2014. 08. 03

Visi Jį puikiai žinome. Visi matome ir pastebime Jį kaip DPKT narį – vieną svarbiausių figūrų serveryje. Dabar Jis turi turbūt visą valdžią, kokią tik įmanoma turėti žaidėjui. Be abejonės, tas, kuo dabar yra, Mukanovas tapo dėl tam tikrų priežasčių. Tad dabar aš ir papasakosiu apie šio, dabar valdžios viršūnėje esančio žmogaus kelią ir darbą FTB. Turėdamas tokią garbę, aprašysiu vieną geriausių teisėsaugos direktorių, kuriuos Sarg.lt yra turėjęs.

Vienuolika mėnesių, beveik metai darbo valdant nepakeičiamą teisėsaugos sritį – tai labai įspūdingi, rekordus mušantys skaičiai. Bet tik skaičiai, tik faktų rėmai, kurių niekaip neužtenka apibūdinti Luko_Mukanovo direktoriavimui. Direktoriavimui, kuris pasireiškė, išsiskyrė ir garsėjo tvirtu, kietu, produktyviu, kūrybingu ir sąžiningu FTB agentų komandos valdymu. Galėčiau įvardinti ir daugiau Lukui bei Jo šlovingam FTB keliui tinkančių epitetų, bet kadangi siekiu ne tuščiai laidyti žodžius, o įtinkinti kiekvieną, kodėl šis buvęs direktorius yra vienas pačių geriausių, parašysiu, kodėl Jį ypač vertinu ir Juo žaviuosi. Galbūt dar niekas nėra teisėsaugos darbo iškėlęs į tokį aukštą lygį, kaip Mukanovas, galbūt niekas nėra taip nuoširdžiai prisidėjęs prie nusikalstamumo mažinimo ir gal nėra dar sukūręs tokios vidinės atmosferos komandos darbe.

Žiūrint iš techninės ir specifinės teisėsaugos darbo pusės, nėra jokių abejonių, kad Lukas buvo puikus agentas ir vadas. Iš tiesų, retas direktorius sugebėdavo taip kontroliuot teisėsaugos darbą, kaip tai pavykdavo Jam. Jis puikiai suvokė, kaip reikia ugdyti tiek komandą, tiek kiekvieno agento individualius sugebėjimus. Kalbant konkrečiai, man labai patiko Jo agentų darbo tobulinimo, vertinimo ir paaukštinimo pareigose sistemos. Pats būdamas aukšto lygio teisėsaugininku, Mukanovas sėkmingai vykdė būtinas darbuotojų kvalifikacijos palaikymo ir kėlimo programas. Taip Jo valdymo laikotarpiu Federalinis Tyrimų Biuras buvo piko formoje, kas ženkliai prisidėjo tiek prie visiškų mafijų žlugimų, tiek atskirų DM‘erių nesėkmių.

Vis dėl to, svarbiausia yra tai, kokiom žmogiškom savybėm išsiskyrė Lukas, vienuolika mėnesių vadovaudamas FTB. Svarbiausia tai, kokiais principais Jis vadovavosi. Būdamas sąžiningas ir teisingai besielgiantis su kiekvienu darbuotoju ir kandidatu į darbuotojus, Mukanovas buvo labai gerbiamas ir mėgstamas tiek tarp saviškių, tiek visuomenėje. O štai paslaugumas, nesavanaudiškumas, pagarba ir dėmesys kiekvienam – tarsi Luko vizitinė kortelė. Savo komandai, agentams Jis stengėsi būti ir buvo ne tik viršininkas, bet ir draugas. Taip legendinis direktorius sukūrė tokią atmosferą, kurioje užaugo auksinė FTB agentų karta su ilgą laiko tarpą išdirbdavusiais darbuotojais.

Galų gale, negaliu nepasigirti, kad Luką_Mukanovą FTB direktorium išrinkau aš, būdamas DPKT nariu! Tada, lygiai prieš metus ir vieną dieną sakiau, kad esi „neseniai sužibusi FTB darbo žvaigždė“. Dabar Tu – labiausiai iš visų vertas vadintis didžiausia FTB legenda, labiausiai šiame, mūsų abiejų mėgstamiausiame darbe nusipelniusia asmenybe. Taip pat džiaugiuosi, kad turiu Tave tarp savo draugų, kad palaikome ryšį ir domimės panašiais dalykais. Ačiū Tau už viską ir linkiu sėkmės įgytą direktoriaus patirtį gerai naudoti renkant ir vadovaujant kitiems direktoriams. Dar didesnės sėkmės moksluose ir visame kame gyvenime!

P.S. sargiečiai, turit puikų DPKT narį, vertinkit tai, ko galbūt daugiau nebeturėsite.

Danas.

  • Patinka 2
  • Už 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias Vytenis_Blaack

Ginklų prekeivių direktorius Emilis_Evil

2013.08.06-2014.08.06

Emilis_Evil buvo (tiksliau ir yra) tvarkdarys, visuomenės veikėjas, kitų žaidėjų autoritetas. Jis buvo teisėsaugos žmogus, paslapčia mafijozas, nelegalus, pinigų plovėjas. Jis atvyko į Ginklų prekeivius būdamas beveik žalias (na, taip apibūdino tuometinis direktorius Eele_Sturridge). Bet asmeniškai nepasakyčiau, kad žalias. Juk jis prekeiviuose išdirbo (prieš Grove street), net 7 ar 8 mėnesius, ir ties kuria vieta čia žalias? Emilis dar būdamas dešiniąją ranka, įvedė daug naujovių su kitų pagalba: nelegalumas, didmeninė prekyba ir kita. Prekeiviai tapo pagaliau laisvais ir nelegaliais, o ne kažkokiais taksistais su privalomu darbo grafiku ir draudimu šaudyti iš savų ginklų kuriuos jie pardavinėja. Prekeiviai tapo tokiu darbo, į kurį norėjo visi, nebe reikalo per pora valandų, į darbą užpildydavo virš 100 žmonių, kai į kitus darbus tai atsitikdavo tik per 12valandų. Emilis tapo tikrų tikriausiu nusikalteliu, mafijozu, ginklų platintoju po visą pasaulį, jis tapo serverio pažiba. Savaime aišku, jis turėjo priešų, kokių turi kiekvienas ginklų platintojas – konkurentų. Tačiau jis su jais susidorojo tikrai įspūdingai – mute, ban, jail, ban forume, /pee, ir jie atšoko ilgam laikui. Gandai sklinda, kad Emilio konkurentai išvyko į Menulį, nes ten jie gyveno saugiai, atokiau nuo didžiausio platintojo serveryje. Emilis savo vadovavime labiausiai pasižymėjo vienu dalyku, tokiu dalyku ko nesugebėjo padaryti joks kitas direktorius, per visą serverio istoriją – jis per visus vadovavimo metus, turėjo vieną ir vienintelį pavaduotoją. Kada taip buvo, kad tiek direktorius, tiek kartu ir pavaduotojas išbūtų kartu visus metus? Kada? Niekada, tai atsitiko manau vieną ir vienintelį kartą (ką gali žinoti, gal ir daugiau bus). Emilis išbuvo ilgiau nei išbuvo kai kurie DPKT savo poste. Visi galvoja, kad DPKT išbūna ilgiau nei direktoriai – štai jums neigiamas atsakymas. Šis direktorius padarė perversmą direktorių valdyme. Dabar visi esami ir būsimi direktoriai turi svajonę – būti tokiais kaip Emilis_Evil. Manau šis vardas, slapyvardis, kai kuriems baisus prisiminimus sukeliantis vardas išliks serveryje iki pat jo gyvavimo pabaigos, nes šis vardas – yra neįtikėtinas, tiek charakteriu, tiek atsakomybe, tiek valdyme. Šiuo metu Emilis yra žinomas kaip vienas iš didžiosios trijulės – DPKT narys. Manau jis susitvarkys (jau dabar susitvarko) su šiomis pareigomis lygiai taip pat gerai, kaip susitvarkė su vadovavimu didžiausiai prekybai serveryje. Tau Emili, dėkoja visas serveris, už visus tavo dėka parduotus ginklus, nubaustus pažeidėjus, atrankas, prileidimą prie ginklų prekybos ir kita. Tu Emili – esi neįtikėtinas!

Vytenis

Redaguota , redagavo Gang_Fozzy
Gavo DPKT leidimą.
  • Už 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias Vytenis_Blaack

Armijos direktorius Vincas_Carter

Direktoriavimo laikotarpis 2014.04.27 - 2014.08.27

Vincas_Carter – deja tai nėra NBA žaidėjas kurį mes manau puikiai žinom, tai yra vienas iš legendinių generolų, kurie vadovavo mūsų serveryje. Vincas pasižymėjo ne tik maloniu bendravimu, bet ir atsakingu direktoriavimu. Juk jis buvo generolas – generolu būti yra tikrai nelengva, kaip jums atrodo iš pirmo žvilgsnio. Vadovauti armijai – daug nervų ir ryžto reikalaujantis darbas. Vincas savo vadovavimo karjerą pradėjo būdamas dešiniąją ranka pas mūsų dabartinį DPKT Luką_Mukanovą FTB. Vien pats faktas – pas Mukanovą – tai sudaro 50proc. įvaizdžio, kad žmogus yra tikrai patikimas, ir niekada nenuvils nei tavęs, nei kitų narių, nei pačio darbo. Vincas išbuvo direktoriumi 4 mėnesius, kai kam tai atrodys maži skaičiai, tačiau tikrai ne man – 4 mėnesiai teisėsaugos valdžioje yra tikrai daug darbo, o tuo labiau – Armijos. Vincas savo postą perleido dabartiniam direktoriui Nodziui, kuris seka savo generolo Vinco pėdomis. Šiuo metu Vincas išėjo į pensiją būnant nelegaliu prekeiviu, tai reiškia – jis atidavė visą save teisėsaugai, armijai. Jis įdėjo begalę naujovių darbe, kokių senai nebuvo Armijoje. Jis padarė darbą vėl įdomiu, kokiu jis nebuvo ilgą laiką. Armija tapo vėl viena iš mėgstamų teisėsaugos sričių, ir už tai, mes tau esame dėkingi. Vincai – tau dėkoja visas serveris, už puikų vadovavimą, įspūdingą bendravimą ir nuotaiką – ačiū tau iš visos širdies.

Vytenis

Redaguota , redagavo Gang_Fozzy
Gavo DPKT leidimą.
  • Už 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias Vytenis_Blaack

Taksi 2 firmos direktorius Gega_Nezinau

2014.03.29 - 2014.09.07

Gega_Nezinau – jo pavardė mums nėra žinoma, tačiau mums yra puikiai žinomas kaip vienas iš legendinių „dušmanų“, kuris beveik visus metus išbuvo Taksistų valdžioje. Įsivaizduojat!? Dar vienas žmogus, kuris valdė darbą įspūdingą laiką, dar vienas žmogus padarė įdomų darbą dar įdomesniu, dar vienas žmogus perrašė direktoriavimo istoriją, ir davė pavyzdį kitiems, esamiems ir būsimiems direktoriams – kaip reikia vadovauti patinkančiam darbui. Valdant Gegai, Taksi II firma atsigavo – patys suprantam, kaip visi mėgo pirmą firmą dėl jų transporto, išvaizdos, bazės ir panašiai. Esant Gegai viskas apsivertė aukštyn kojomis. Naujokai, senbuviai ir kiti paprasti žaidėjai, norėjo dirbti antroje firmoje, vien todėl, kad ten buvo Gega, o esant Gegai – tvarkingas valdymas, įdomios taisyklės, treniruotės, ir nenusibostanti rutina, tokiam daugeliui atsibostančiame darbe. Visi norėjo važinėtis Gegos transportu, nes ten sugrįždavo prisiminimai, žmonės ramiai būti vežami Gegos darbuotojų, nes jie visi žinojo – bet kokiais būdais visada atsidurs ten, kur jie nori ir niekas jiems blogo neatsitiks. Gegos taksistai buvo lygiai tokie patys – neįtikėti, kaip ir jų viršila. Gega bendrai valdžioje prabuvo net 321 dienas. Beveik vieneri metai atsidavimo darbui, didžiulės pastangos padaryti ir išlaikyti darbą labai įdomų, įvesti daug naujų dalykų, įdomybių, vien tam, kad pritraukti kuo daugiau naujokų, pasirinkti būtent šitą firmą. Būdamas galutiniai direktoriumi, jis turėjo tiktais 3 pavaduotojus. Patikėkit manim, tai yra retas atvejis kai direktorius turi per tokį ilgą laikotarpį vos 3 ištikimus pavaduotojus. Visų paklausius, kas yra legendinis „dušmanų“ valdovas, dievas, prižiūrėtojas, tėvas, nereikia laukti net sekundės, o visi puikiausiai supranta, kas jis toks. Tau Gega, dėkoja visas serveris, už nuostabiai greitą, efektyvią taksistų komandą, kuri visada puikiai nuveždavo naujokus ten kur jie norėjo, visada visi turėjo lygias teises pakliūti į visų sakomą „naujokų“ darbą, visi tau dėkoja už įvestas naujoves, įspūdingas idėjas kurias pasiūlei Bumeriui, kurie dar labiau pagyvino darbą – ačiū tau sakome absoliučiai visi.

Vytenis

Redaguota , redagavo Gang_Fozzy
Gavo DPKT leidimą.
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...