Eiti į turinį
Kobis_Bryantis

Sarg.lt serverio buvę direktoriai.

Rekomenduoti pranešimai

Radijos Direktorius Lukas_Upsider

Direktoriavimo laikotarpis nuo 2017-07-01 iki 2018-07-02

 

Vieni turbūt jau prarado viltį, kiti dar iki šiol laukė ir tikėjosi išvysti Luką šioje temoje. Ką gi, kas laukė - tas sulaukė. Paskutinis radijos direktorius šioje temoje buvo aprašytas prieš kiek daugiau, nei 3-ejus metus. Laikas bėga nežmoniškai greitai, ar ne? Nors jis nėra nei pirmas, nei paskutinis, kuris išbuvo valdžioje metus, bet kad ir kaip ten bebūtų, vis dėlto prisiruošiau aprašyti ir šį žmogų. Taigi, pradedant nuo pradžios, tai pirmiausia Lukas gavo pavaduotoją pas tuometinį direktorių Just_Runing, o vėliau įrodė, kad yra vertas ir direktoriaus. Taip jis atėjo į valdžią. Prisipažinsiu, jog per tuos metus, kuriuos Lukas buvo valdžioje, aš DPKT buvau tik 4 mėnesius, o per tą laiką taip ir nebuvo progos užeiti į radistus. Galbūt todėl, kad nebuvo ir nusiskundimų? :35_thinking::35_thinking: Anyway, direktoriaujant Lukui nebuvo viskas tobula, kaip galbūt norėtasi ir tikėtasi, nes jis užsidirbo įspėjimą, tačiau čia pasireiškė geras jo bruožas - užsispyrimas. Jis nenuleido rankų, netepė slidžių bandydamas atsikratyti to įspėjimo, nepasidavė, o priešingai - susiveržė diržus ir pasitaisė. O pasitaisė tai ohoho... Matėme ne vieną atnaujinimą radistams, kaip pavyzdžiui dabar jie gali duoti patirties taškų, gali duoti kreditų ir pan... Taip pat gavo naujas uniformas. Lukas stengėsi tobulinti darbą iš pagrindų. Matėme naują bazę, naujas rubrikas, naujas taisykles, didesnius prizus, atnaujinimus darbe ir pastangas linksminti rubriką. Bent būnant man, tai nesulaukiau nei vieno nusiskundimo ar nepasitenkinimo, nepastebėjau ir taisyklių pažeidinėjimo. Pripažinkim, išbūti tokio darbo valdžioje tokį ilgą laiką nėra lengva. Tai yra ne menkas iššūkis bet kam, tačiau Lukas jį įvykdė! Ir jeigu neklystu, tai pirmasis radistų direktorius, kuris išbuvo metus! Tai su tuo noriu, kad visi jį pasveikintume ir padėkotume, o galų gale papraščiausiai palinkėtume sėkmės. :22_stuck_out_tongue_winking_eye::89_clap::89_clap:

 

  • Patinka 12
  • Ačiū 1
  • Haha 1
  • Už 25
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Tolimųjų Reisų Vairuotojų Direktorius Aivariux_Liuks

 

Direktoriavimo laikotarpis nuo 2018-05-03 iki 2019-01-22 (beveik 9 mėnesiai)

 

Štai ir dar vienas direktorius, kuris patenka į šią „garbės“ lentą. Iš šių pareigų galima sakyti pasitraukei savo noru. Turėjai jau 1 įspėjimą ir šiandien buvo parašytas papeikimas, kuris privertė tave tai atlikti. Nepaisant to, negaliu būti neteisingas tiek sau, tiek kitiems, tu nusipelnei patekti į šią temą. Esi žmogus, kurio V_P perskaičius ne vienam kyla asociacija su TRV darbu, kadangi tikrai ne vienus metus tave galėjome sutikti šiame darbe. Puikiai prisimenu, kai buvai paprastas darbuotojas, vėliau įgaliotinis. Po kiek laiko tapai pavaduotojas, vėliau siekei direktoriaus, tačiau tą kart nepavyko. Po kiek laiko visgi pasiekei savo tikslą. Tavo iniciatyva pasiektas ne vienas atnaujinimas vardan darbo gerovės, tikrai dėjai nemažai pastangų vardan šio darbo. Tikriausiai dėl didelio darbo, problemoms išspręsti sprendimų ieškojimo teko sulaukti ir papeikimų. Kurie nežino, neslėpsime, tu jų gavai tikrai ne vieną ir ne du. Dažniausiai rasdavai ką į juos atsakyti ir nieko nenutikdavo. Bet vėlgi, tokie dalykai nėra išvengiami jei žmogus kažką daro, jokiu būdu nesakau, kad tai yra blogai. Paskutinis papeikimas buvo lemtingas. Supratęs kiek rimta, tu net nesistengei, kaip dauguma direktorių ieškoti kažkokių banalių pasiteisinimų. Nepaisant to, mūsų visų atmintyje išlikai kaip kovingas direktorius. Dažnai bendraudavom, derindavom vienus ar kitus dalykus, tiek mes, tarpusavyje, tiek su kitomis teisėsaugos sritimis. Galiu pasakyti, kad komunikacija tikrai buvo liuksiška. Visada rasdavom geresnius ar ne tiek sprendimus. Noriu padėkoti, kad turėjome aukšto lygio direktorių, kuris nebijojo eksperimentuoti ir tiesiog daryti daugiau, nei kad įprastas direktorius. Tikimės ateityje išvysti tave dar šiame, arba jau kituose direktorių postuose!

 

@MaX

  • Patinka 15
  • Ačiū 2
  • Liūdnas 2
  • Už 17
  • Prieš 3
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Mechanikų direktorius Ernestas_World
Direktoriavimo laikotarpis nuo 2018-08-06 iki 2019-03-23

 

229 dienos. Tiek Ernestas praleido mechanikų direktoriaus kėdėje. Daugiau, nei „Snapchat“ programėlėje su įvairiais žmonėmis turiu surinkęs „streak'ų“ :337_fire::337_fire:. Ernestui, dar kitaip visiems žinomas kaip Pasauliui (angl. "world"), mechanikų direktoriaus postas nebuvo pirmas ir tikrai ne antras. Daug kas jį jau žinojo prieš tai, matė aktyvų tiek forume, tiek žaidime. Kaip pats Ernestas teigia, jam „reikėjo pereit per 4 drk, kol supratau, kuris darbas man patinka ir ten smagu dirbt :D“. Labai matosi, kai žmogus daro tai, ką mėgsta ir kas patinka. Tuomet visi pastebi ir rezultatą, o ir pačiam žaidimas būna įdomesnis. Toks jis buvo ir Pasauliui, nes visgi išbūti direktoriaus poste tokį ilgą laiką motyvacijos, laiko ir noro užtenka toli gražu ne kiekvienam. Tuo labiau po to, kai vos ne direktoriavimo pradžioje gauni direktoriaus įspėjimą už dar pirmojo pavaduotojo padarytas klaidas. Tai gan sukrečiantis nutikimas, dėl kurio direktoriai, dažnai nenorėdami būti nušalinti, „tepa slides“ iš savo posto siekdami nesusitepti savo reputacijos. Tačiau... Tačiau Ernestas pasielgė priešingai! Jis nenuleido rankų, susiveržė diržą, drąsiai priėmė tą įspėjimą ir toliau dirbo bei išsigandęs nepasidavė. Mechanikai dirbo, galiu pasakyti tiek. Buvau nuėjęs ir likau patenkintas. Teko palikti darbą ir judėti į kitą nieko nepešus (nenušalinus), nes nebuvo prie ko prikibti: kolektyvas draugiškas, darbuotojai prižiūrėti, dirbančių yra ir paruoštų (išmanančių savo darbą) darbuotojų yra, temos sutvarkytos, valdžia aktyvi, iškvietimai paimti. Nusiskundimų taip pat negavau jokių.  Dirbti buvo smagu ir tik dabar, po Ernesto laiško supratau kodėl: „bandžiau daryti, kad mechanikuose būtų smagu visiems dirbti ir surinkti smagų kolektyvą, kas manau man ir pavyko“. Mechanikuose netgi buvo surengtos kalėdinės varžybos, kur prizai buvo SARG.LT valiuta ir darbo pliusai! Tai ne dažnai darbuose matomas reiškinys. Visgi, žaidimas visada būti įdomus negali, tas pats nutiko ir Pasauliui. Dėl tam tikrų priežasčių, šis puikus direktorius prarado motyvaciją jungtis, todėl priėmė svarbų ir gerbtiną sprendimą - atsisakyti pareigų ir perleisti jas kitam - tam, kuris turi noro ir laiko tvarkytis, nes sėdėti ir užimti vietą nėra prasmės. Šį kartą jau kreipiuosi į tave Ernestai ir DPKT vardu noriu padėkoti, kad buvai, dirbai, valdei ir prižiūrėjai mechanikų (ir ne tik) darbą. AČIŪ! Linkime sėkmės ir tikimės tave čia dar išvysti. Adios. :90_wave:

  • Patinka 26
  • Ačiū 1
  • Haha 4
  • Sutrikęs 1
  • Už 13
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Kariuomenės direktorius Lukas_Emp

Direktoriavimo laikotarpis nuo 2019-05-29 iki 2019-10-02


 

Štai dar vienas serverio teisėsaugininkas kur papildys ši garbingą sąrašą, ir tikrai manau nevienas skaitytojas nedrįs pasakyti, kad Lukas per ši laikotarpį kuri budo direktoriaus pareigose nieko nenuveikę, nes būtent jo darbai yra matomi ne tik mums DPKT nariams bet ir serverio žaidėjams. Luka pažįstu nuo savo direktoriavimo laikų, kai dar pats buvau Kariuomenės direktorius ir jis pas mane turėjo įgaliotinio pareigas. beabėjo per ta laikotarpį buvo visko ir pykčių ir džiugių momentu, bet ši karta ne apie tai, o apie tai koks yra Lukas ir dėl ko jis yra vertas būti paminėtas šiame garbingame sąraše. Pats Lukas nuo buvimo įgaliotinių iki direktoriaus pareigų atsisakymo mano akyse nieko nepasikeitę visa laiką buvo toks žmogus su kurio gera bendrauti ir visada yra apie ka kalbėtis, turi gebėjimu suprasti ir prisitaikyti prie kiekvieno, padėti ir suvokti kas yra gerai o kas blogai. Nuo pat mūsų pažinties Lukas turėjo svajone. Kurios siekę ir koja kojon eidamas į priekį semdamasis patirties iš kitų teisėsaugos direktorių jos pasiekę, 2019-05-29 jam buvo perleistos Kariuomenės Generolo pareigos. Į šias naujas jam suteiktas pareigas žengę su dideliu palaikymu tiek iš mano pusės tiek iš kitų teisėsaugos direktorių. (Nepyk kad nepriėmiau pavaduotojo iš tavęs). Nors per visa Luko direktoriavimą su kitom teisėsaugom buvo ir pykčių ir gražaus bendradarbiavimo, bendrų treniruočių ir veiklų, Kariuomenės gretose dirbo elitiniai kariai kurie buvo puikiai apmokyti, nes treniruotės buvo dažnos ir kokybiškos. Įgaliotiniai skiriami iš tų pačių darbuotojų kurie atėję į kariuomenė siekdavo aukštu pareigų. Lukas neskirstydavo žmonių pagal jo pasiekimus su visai bendraudavo kaip su sau lygiu darbuotoju. Gebėdavo pritraukti tiek naujus tiek senus žaidėjus juos sudomindamas savo darbu, turima technika. O apie pačia kariuomenės baze kiekvienam teisėsaugos direktoriui dar reiktu pasvajoti.

Turit tokį kolektyvą darbe, manau Lukas_Emp butų dar laikęs Generolo pareigas, kadangi jį motyvavo, kažka siekti ir keisti į gera pusė, bet deja teko pareigų atsisakyti ir jas perleisti Rokas_Bilzeriam, kaip jis tvarkysis su jam suteiktomis pareigomis pamatysime greitu metu. O dabar Lukai tau DPKT komanda taria didelį ačiū už tuos nepilnus 5 mėnesiu praleistus generolo kėdėje, linkime sėkmės gyvenime ir lauksim grįžtančio į serverį bei tikimies pamatysi dar kokiose nors pareigose.

 

DPKT

  • Patinka 19
  • Ačiū 3
  • Už 24
  • Prieš 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Immortal mafijos direktorius - Augis_Darty

Direktoriavimo laikotarpis -2019-09-06  iki 2019-11-20

 

Sveiki, forumo skaitytojai. Atradęs šiek tiek laiko nusprendžiau aprašyti vieną iš mafijos direktorių kuris posto atsisakė jau prieš dvi savaites, bet pamirštas dar tikrai nebuvo ir nebus. Šis asmuo parodė, kad 2019 metais dar vis galima direktorių išlaikyti ilgiau, nei mėnesį laiko, nors iki paskutinės direktoriavimo dienos jo pareigos kabėjo ant plono plauko, menkiausias pažeidimas ir šis direktorius būtų buvęs nušalintas, tačiau nepabijojęs to 1,5 įspėjimo ir pasimokęs iš klaidų tesė savo direktoriavimą. 6 direktoriai, 6 priešininkai kurie niekaip negalėjo įveikti galingosios Immortal mafijos. Surinkta tvirta komanda, nuolat keliamas chaosas mieste, serverio žaidėjų bauginimas ir beabejo teisėsaugos šokdinimas ant kojų. Taip galima apibūdinti Augio valdymą. 
Vienu momentu turėjo vieną iš rimčiausių priešininkų Paulius_Montago, kurį vos ne vos įveikė. Vienintelis, kuris stipriau galėjo jums pasipriešinti, ne viena dieną privertęs jus kartu su pavaduotoju Lukaz_City išlieti prakaitą kare. Nors kaip ir pats Lukaz_City minėjo, dalis kovos buvo be taisyklių, į abi puses DPKT žiūrėjo nuolankiai ir leido aršiau kapotis nei įprastai. Pačiam teko būti ir bendrauti su mafijos nariais, ir galiu pasakyti tiek, kad visad bendraudavo pagarbiai, būdavo malonu net būti pas juos TeamSpeak kanale, kadangi netrukdavo nei juokų nei veiksmo. Visad būnant valdžiai žaidime, ši mafija užsiimdavo ta veikla, kokia jiems yra būdinga, kurią būtent minėjau anksčiau. Pamenu ta vakarą, kai Augis grįžęs namo po baliuko ar taip kokio pagėrimo, prašinėjo nuimti direktorių, aiškino, kad jo nenori. Džiaugiuosi, kad tą dieną nenuėmiau tau direktoriaus ir buvo paskirtas pavaduotojas Lukaz_City, nes būtent tu, Augi, kartu su Luku parodei, kad mafijos vis dar gali būti galingos, kad jos gali būti įdomios ir yra reikalingos serveriui. Ačiū tau už buvimą valdžioje ir lauksime grįžtančio. 

 

DPKT

 

  • Patinka 31
  • Ačiū 4
  • Haha 5
  • Už 7
  • Prieš 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Policijos direktorius Bence_Benas
Direktoriavimo laikotarpis nuo 2019-04-08 iki 2020-01-01

 

Manau daugelį kaip ir mane, jau ne kartą buvo sustabdžiusi Policija. Ypač dabar - po švenčių, kai apsvaigusių už vairo skaičius didelis ir tai kelia pavojų aplinkiniams, šie „Angelai Sargai“ sunkiai ir atsakingai dirba tam, kad mus apgintų, apsaugotų ir mums padėtų. Beveik 9 mėnesius pareigūnai aktyviai vyko į iškvietimus, gaudė nusikaltėlius, tikrino mūsų dokumentus, prižiūrėjo viešąją tvarką, o jiems vadovavo puikus žmogus, kurio pristatinėti nebereikia ir dabar jau tikriausiai visi žinote bei ilgai nepamiršite, nes nuo šiol jo vardas puikuosis šioje amžinoje temoje. Sumeluočiau, jeigu pasakyčiau, kad Benas buvo geriausias Policijos direktorius, nes taip tikrai nebuvo, tačiau jam vadovaujant Policija buvo aptvarkyta ir bendras vaizdas tikrai pagerėjo. Žinant kokie dabar laikai, tai padaryti yra tikrai nelengva. Vien pritraukti žmones reikia arba išmonės, arba būti patrauklaus darbo direktoriumi. Manau didžiausias žingsnis buvo padarytas tvarkant iki tol siaubingai sugadintą ir išniekantą SPD kolektyvą, prie kurio prisidėti turėjo netgi DPKT nariai. Visgi Benas padarė ko iki tol nebuvo - sumažinęs elitinių narių skaičių, įvykdė SPD reformą ir atvėrė Slaptosios Policijos duris kitoms teisėsaugos sritims, t.y. po didelių ir ilgų kovų sutiko suteikti galimybę kitiems teisėsaugininkams iš kitų sričių patekti į šį elitinį darbą, bet su sąlyga, kad Slaptoji Policija vis tiek priklausys Policijai ir jie valdys šį darbą. Išversiu kitaip: nors ir buvo atviras naujoms idėjoms, tačiau nenusileido ir rašydamas ilgus tekstus su argumentais, kovojo dėl viso savo kolektyvo ir Policijos prestižo išlaikymo. Tai yra gero direktorius bruožai, dėl kurių jam pavyko apginti savo tvirtovę ir užsitarnauti pagarbą. Per visą direktoriavimą Bence turėjo tik 2 pavaduotojus, kas rodo, kad jis juos moka rinktis ir tai daro atsakingai bei galvodamas apie ateitį, nes vienam iš jų netgi perleido direktoriaus postą. Man bendradarbiaujant su Benu buvo susisiekta su pagrindine administracija ir paprašyta padaryti dar vieną skandalingą naujovę - Policija gali vairuoti darbinius Infernus, Cheetah ir Sultan. Taip Benas siekė išnaudoti visą greitą transportą, priklausantį Policijos departamentui, kas mano akimis buvo labai geras ir protingas siekis. Paskutiniu metu Policija buvo tapusi dominuojanti miesto gatvėse. Serveryje smarkiai sumažėjo bėglių skaičius, nes pabėgti tapo praktiškai nebeįmanoma, nebepadeda nei vielos, nei raktai, nei vaistinėlės, nei pranašumą suteikiančios programos, nei teisėsaugai išimtas NUM2 veikimas, nei /taz atstumo sumažinimas, nei /sekti sugadinimas. Kol bėgliai drebino kinkas, mes netgi buvom priversti SPD uždėti gaudymo limitą su NRG-500 motociklais, kas jiems labai nepatiko, todėl būdami kūrybingi žmonės ėmė gaudyti su FCR motociklais ir taip iš dalies apėjo taisykles, kas yra labai šaunu.

Prižiūrėti aktyvūs darbuotojai, ilgas direktoriavimo stažas, naujovės darbe, Policijos tobulinimas, bendradarbiavimas su DPKT ir kitomis sritimis bei įkyrus zyzimas padėjo Benui atsidurti šioje temoje tarp kitų prisiminimo vertų direktorių. Dėkojame ir tariame didelį AČIŪ už įdėtą darbą, pastangas, idėjas ir ilgai išbūtą laiką šiose pareigose. Linkime tau didžiausios sėkmės!

  • Patinka 22
  • Ačiū 3
  • Haha 2
  • Liūdnas 2
  • Už 13
  • Prieš 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...