Eiti į turinį
Kobis_Bryantis

Sarg.lt serverio buvę direktoriai.

Rekomenduoti pranešimai

Mechanikų direktorius Opce_Anonymous
Direktoriavimo laikotarpis nuo 2019-09-06 iki 2020-10-08

 

Hey. Kadangi ledai šioje temoje jau pralaužti, tai tęsiu direktorių aprašymo maratonėlį. Taip jau nutiko, kad tą pačią dieną pareigų atsisakė ne vienas, o netgi du direktoriai, kurie savo pareigose išbuvo daugiau, nei garbingus vienerius metus. Šį kartą aprašau ne ką kitą, bet kaip visiems gerai žinomą, dabar jau Ex Mechanikų direktorių Opce_Anonymous, kuris prižiūrėjo automobilių servisą NET 397 dienas. Direktoriauti metus ir daugiau gali tikrai ne kiekvienas. Ir kalbu apie direktoriavimą, o ne apie "išbūvimą", nes tai du skirtingi dalykai. Turbūt nekyla klausimų, kad Opcė metus direktoriavo, o ne tiesiog "buvo" direktoriumi. Jeigu tau vis tiek neaišku ir norėtum įsitinkinti, tai užtenka pažiūrėti, ką tuo metu mechanikai veikė. Išrašuose galima rasti, kaip kasdien į Konfiskuotų Mašinų Aikšteles mechanikai nutempdavo šimtus mašinų. Per šimtą žmonių kasdien kviesdavo mūsų tepaluočius prašydami pagelbėti su nesivedančiais dyzeliais. O kur tie kartai, kai reikėjo nuimti ar uždėti tuning? Į darbinę tr. priemonę įdėti NITRO? Pašalinti viduryje kelio paliktą idioto mašiną? Pripilti kuro? Ar tiesiog nusipirkti raktą, kurį vėliau panaudojome bėgdami nuo teisėsaugos? Sunku įsivaizduoti serverį be mechanikų darbo. Mums visiems būtų sunku, tačiau visa laimė, kad mechanikai turėjo puikų direktorių, kuris surinko ir prižiūrėjo savo darbuotojus, dėl kurių ir turėjome tvarką serveryje bei kurie greitai reaguodavo į mūsų pagalbos šauksmus. Per tą laiką Opce ne tik darė atrankas ir dėjo pliusus esamiems darbuotojams, bet ir galvojo idėjas bei svarstė būdus, kaip pagerinti mechanikų darbą. Nemažą dalį jų ir įgyvendino. Kaip pavyzdys, tai jo iniciatyva buvo uždrausta administratoriams skelbtis apie pildomą kurą. Antras dalykas, tai teisėsaugai bausti mechanikus už Kelių Eismo Taisyklių pažeidimus, kai mechanikai su švyturėliais. Ir čia tik nedidelė dalis to, kas iš tikrųjų buvo padaryta, tačiau ir tokie dalykai ir gan dideli ir svarbūs. Kalbant apie surinktus darbuotojus, tai užsukus į mechanikus, tave ten visada pasitikdavo draugiškas kolektyvas, kuris mielai atsakydavo į užduotus klausimus ir mėgdavo pajuokauti. Komanda buvo surinkta tikrai šilta. O visus metus priešakyje jos stovėjo ne kas kitas, o pats Opcė - darbuotojų ir daugelio žaidėjų mėgstamas direktorius.

Opce, jeigu skaitai, tai noriu padėkoti už įdėtas pastangas ir skirtą asmeninį laiką prisidedant prie mechanikų darbo, bei tam tikra prasme viso serverio gerinimo. Nuo visos DPKT komandos linkime tau sėkmės! Laikykis!

  • Patinka 24
  • Ačiū 1
  • Už 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Federalinio Tyrimo Biuro direktorius - Ernestas_Poker

Direktoriavimo laikotarpis nuo 2020-08-24 iki 2021-04-11


 

Atsiradus progai pirmą karta šias metais, bei praėjus daugiau nei prieš 4-verius metus kai buvo aprašomas Federalinių Tyrimų Biuro direktorius. Šioje temoje atsiranda dar vienas puikus direktorius, kurį tiek senbuviai tiek naujokai žino ar teko susidurti su juo, unikali asmenybę, bendraujantis įvairiomis temomis, griežtai kai to reik, draugiškas visiem nesvarbu ar naujokas ar senbuvis tai Ernestas_Poker kuris savo sugrįžimo karjerą paaukojo teisėsaugai, būtent Federalinių Tyrimo Biuro sričiai jis 7 mėnesius virš skyrė savo laiką ir kantrybę, tiek atsinešdamas savo naujovių bei dalį žaidėjų kurie jau Ernesta žinojo nuo senesnių laikų, kadangi šio darbo direktorius nėra jam pirmas ir patirties turi ne tik teisėsaugoje bet ir mafijoje, tad problemų su nusikalstamu pasaulių šiek tiek buvo mažiau, kadangi atstovas buvęs mafijų gretose išmano ir priešingą taktiką kuria galėjo panaudoti būdamas Federalinių Tyrimo Biuro direktoriumi. Kaip ir minėjau Ernestas mokėjo būti ir griežtu ne tik savo vadovaujamam darbui bet ir kitiems, netgi sugebėjo įbauginti Tolimųjų reisų vairuotojus, kurie bijojo gabenti nelegalius krovinius. Kaip tik mafijos nariai nusipirkdavo narkotinių medžiagų būtent Federalinių tyrimo biuro darbuotojai vadovaudami Ernesto juos konfiskuodavo, kadangi darbo buvo įdėta ne tik į konfiskavimą nelegalių medžiagų, bet ir žaidėjus kurie juos pirko. Tad Mafijos prisibijodavo lįsti į gatves pilnomis kišenėmis narkotikų. Per savo direktoriavimai Ernestas turėjo ne viena pavaduotoja, kuri rinkosi atsakingai nuo patyrusių iki naujų veidų valdžioje tokius kaip Ebullet_Bulve, Orginal_Badboy, Liudax_Ltu bei Gytis_Lmfao kurie puikiai sugebėjo pagelbėti kuriama puikia atmosfera FTB darbe. Ernestas sugebėjo netgi mūsų Admin_Bumerio išprašyti šiam darbui atnaujinimų kuriuos kaip žinome dabar nėra lengva išpešti, tokius kaip - motociklai darbiniai, padidintos darbo valdos bei pakoreguotos treniruočių kūrimas kelių asmenų. Su šią persona teko dirbti tikrai nemenką laiką ir jis stengdavosi užtikrinti savo darbe tikrai gan aukšta kokybę, nebuvo tokios dienos, kaip Ernestas_Poker nuleistu rankas ir sėdėtų koja ant kojos sudėjus. Manau dabar kaip palikai šį postą leisi atsipūsti mūsų Tolimųjų reisų vairuotojams ir Mafijoms leisi laisviau judėti. Buvo netgi nustebinęs Ernestas_Pokeris savo išradingumu sukūręs narkotikų barą pavadinimu ''DAROSKE,, kuris stypso virš Federalinių tyrimų biuro ir pritraukiantis ne tik savo išvaizda, bet ir smalsumu netykstantis pastatas pritraukdavo ne vieną narkotikų baroną kuris pakliūdavo Ernestui į rankas. Manau kai kas džiugaus šios personos atsistatydinimu bet manau daugiau žmonių liūdės, kadangi puikus direktorius išeina į rezervą. Tikrai manau bus žmonių laukiančių tavo sugrįžimo į aikštelę kad dar kartą galėtumėm pasidžiaugti tavo visomis idėjomis. Sėkmės tau ir lauksim sužibant kitame poste.

 

Pagarbiai DPKT ir TPK

  • Patinka 36
  • Ačiū 1
  • Haha 3
  • Už 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Taksi II Firmos Direktorius Khai_Offline
Direktoriavimo laikotarpis nuo 2020-08-16 iki 2021-03-28

 

Sveiki užsukę pažiūrėti, ką gi čia dabar tokį įrašiau. Turbūt niekas nebesitikėjote (tikriausiai netgi ir pats Khai) išvysti šį ex direktorių šiame sąraše. Taip taip, žinau, aprašyti direktorių praėjus beveik metams atrodo ne kaip. Netgi frazė "geriau vėliau nei niekada" šitoj situacijoj skamba absurdiškai, nes taip vėlai turbūt joks direktorius nebuvo aprašytas. Na, bet pažadus reikia ištesėti. Prisipažinsiu, kad iš pradžių buvau labai užsiėmęs, tada pamiršau, o kai prisiminiau(-ė) vėl buvau labai užsiėmęs. Dabar, radęs šiek tiek laiko, nusprendžiau padaryti tai, ką esu skolingas (atiduoti duoklę).

Taigi, tikriausiai bus tokių, kurie jau pamiršo arba kurie dar nežaidė, tai tik priminsiu, kad prieš šiek tiek laiko serveryje turėjom dvi taksi firmas. Daug kas žinote Khai_Offline kaip forumo moderatorių, nemokamą 3 lygio administratorių, TTT narį, scripterį, geriausią ridos kelėją ir geriausio rancher savininką, bet prieš metus jis taip pat buvo taksi antrosios firmos direktorius, kuris pareigose išbuvo netgi 224 dienas (ir vis tiek trumpiau, nei aš užtrukau prisiverst parašyt šį tekstą :57_cry:). Per visą tą laiką Khai su savo pareigomis tvarkėsi puikiai. Jam gerai sekėsi įgyvendinti naujas bei įdomias idėjas, per atrankas forume rinkti stiprią komandą, nenusižengti direktoriaus taisyklėms ir užtikrinti sklandų darbo funkcionavimą. Khai komanda buvo suburta iš tikrų profesionalų - puikių vairuotojų, kurie atmintinai žinojo kiekvieną San Andreas žemėlapio kampelį. Iškvietimai buvo imami rekordiškai greitai ir beveik nepaliekami pirmai firmai. Manau, kad Khai Taksi 2-os firmos darbą padarė geresniu, negu jį rado atėjęs į valdžią. Su tuo ir sveikinu, nes kiekvieno direktoriaus tikslas toks turėtų būti - tobulinti darbą ir kartu save. Belieka tik pasveikinti Khai už jo skirtą laiką ir įdėtą darbą. Būsi paskutinis Taksi II firmos direktorius SARG istorijoje, aprašytas šioje temoje ir 17-ioliktas bei paskutinis, kurį aprašau aš. Dar kartą sakau ačiū ir atsiprašau, kad taip ilgai užtrukau. Linkiu didžausios sėkmės!

  • Patinka 20
  • Ačiū 3
  • Haha 1
  • Už 2
  • Prieš 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...