Eiti į turinį
Frank_Monaco

Įdomiausios vasaros istorijos rinkimai

Rekomenduoti pranešimai

6uQnt8G.png

 

Sveiki sarg.lt žaidėjai, naujokai, administratoriai. Einant vasarai į pabaigą sukursiu gana įdomu konkursą - įdomiausios istorijos konkursą. Istorija būtent turi būt aprašyta iš 2016 metų vasaros + to iš to pasakojimo kokia nors įkelta nuotrauka, jog nuotrauka padėtų įsitraukt į Jūsų aprašytą pasakojimą. :) Ir beje, istorija turi būt aprašyta ne iš SA-MP gyvenimo, o iš realaus. :)

 

Taisyklės:

 

  • Istorija turi būtent aprašyta Jūsų pačių, ne kieno nors kito.
  • Istorijos aprašyme turi būt įkelta nuotrauka iš Jūsų įvykio.
  • Istorija būtent aprašoma iš 2016 vasaros.
  • Gali būti talpinama iki dviejų nuotraukų.
  • Nuotrauka turi būt kokybiška.
  • Aprašyme turi būti 250 - 300 žodžių.
  • Istorija turi būt rišli, be keiksmažodžių, parašyta lietuviškomis raidėmis.

 

Konkursas vyksta: 2016-08-16 iki 2016-08-24 15:00.

 

Konkurso prizų fonde yra:

1 vieta – 24 sarg.lt valiutos;

2 vieta – 18 sarg.lt valiutos;

3 vieta – 12 sarg.lt valiutos.

 

Konkursą remia Tautrimas_Juška.

 

Leidžiama rašyti tik su konkursu susijusias istorijas, visi kiti komentarai bus trinami, o jų autoriai baudžiami!

  • Už 20
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

 Sveiki, savo rašinyje aprašysiu, bei supažindinsiu Jus su savo geriausia, įdomiausia, bei linksmiausia savo turėta vasara. Taigi supratote, jog pagrindinė šio rašinio mintis, ar tema nežinau kaip čia pasakius bus apie mano vasarą, kurioje nutiko įvairių keistų dalykų, nesusipratimų, linksmybių, bei išgyvenimų.

*

 Taigi pamenu pačią pirmą vasaros dieną.. Atsibudau eiti į mokyklą kaip eilinė mokslų metų dieną, diena buvo ganėtinai graži, švietė saulė. Nuėjus į mokyklą, prasidėjo pirma pamoka, rašau sąsiuvinyje datą ir tada tik susivokiau, jog išaušo pirmoji vasaros diena, o prieš akis dar trys varginančios dienos pilnos atsiskaitymų mokykloje. Na, o mano pažymiai tikrai nebuvo iš geriausiųjų, jog galėčiau jais girtis. Kadangi buvo paskutiniosios trys dienos, kurias reikėjo atbūti mokykloje jos darėsi vis ilgesnės, labiau varginančios, bei nuobodesnės. Už lango gražus oras, šviečia saulė, na, o turi sėdėti mokykloje kai šitoks oras už lango, tačiau vargais negalais iškentėjau tas likusias dienas mokykloje, kurios man buvo labai svarbios, tačiau jau aš buvau ant jų kaip sakant nusispjovęs. Kaip ir minėjau buvo dauguma atsiskaitymų, nuo kurių priklausė mano  vedamieji metiniai pažymiai, bet man jau buvo prasidėjusi vasara ir žinojau, jog man jau išeis iš visų dalykų teigiami pažymiai, todėl nesibaiminau dėl savo pažymių.

*

Visą birželio mėnesį buvo ganėtinai šilta, todėl jau buvo galima važiuoti prie ežero, upes, ar kitur Jums norinčios vietos, kurioje norėtumėte praleisti savo laisvą laiką. Taigi taip ir praėjo birželio mėnuo su įvairiomis maudynėmis, šašlykais. Tačiau niekada nieko tobulo nebūna kaip ir nutiko būtent mano vasarą. Atsitiko taip, jog artimam žmogui užaugo gan nemažas auglys galvoje kas buvo tikrai liūdna, tačiau apie tai nenoriu labai išsiplėsti. Na, o liepos mėnesį prasidėjo įvairios kelionės, atostogos kitose šalyse. Šią vasarą pirmą syk buvo galimybė išvažiuoti iš savo tėvynės Lietuvos pamatyti kitas įvairias šalis, kitokį kraštovaizdį, kitokias vietas, galų gale ir naujas, sportines mašinas. Net nesitikėjau, jog liepos mėnesį tiek daug man asmeniškai apkeliausime pradėjus nuo Danijos ir pabaigus Ispanija. Taigi aplankiau tris šalis, kuriose nebuvau buvęs tai būtų pirmoji šalis, kurią aplankiau - Danija, antroji - Suomija, bei trečioji - Ispanija. Žinoma į kiekvieną šalį nuvykti buvo įvairi priežastis. Kalbant apie Daniją. Į Daniją vykau pas gimines t.y. į svečius. Ten gyvena mano pusbrolis, kuris ten jau gyvena dvejus metus. Trumpai papasakojus apie Daniją tai nieko ypatingo, tiesiog šalis eilinė, tačiau man į akį labiausia krito maistas, kurį galėtų pavadinti „egzotišku“, na net nežinau kaip pavadinus ką aš noriu išreikšti, taigi apie Daniją tik tiek. Į Suomiją vykau dėl to, jog mano Tėvas dirba šioje šalyje, todėl savaitei su savo Motina, bei su savo pusbroliu iš Lietuvos. Ten taip pat nebuvo nieko ypatingo, tačiau buvo vienas nuotykis su mano pusbroliu. Žodžiu buvo jau apie dvyliktą vakaro nakties, dar buvo šviesi, na, o mes nebuvome dar apsižiūrėję nieko aplinkui. Kadangi mano Tėvas ten gyvena jau puse metų toje vietoje, kur nuomojasi namą tai žinojo, jog yra kažkokia graži kaip bažnyčia ar kažkas panašaus. Taigi Tėvas pasiūlė mums ten nueiti su savo pusbroliu. Na mums žinoma nebuvo veiklos, nieko neveikėm tai nusprendėme nueiti. Taigi išėjome iš gyvenvietės, nuėjome ten kur nupasakojo Tėtis. Na nuėjome ten, o tas pastatas yra tokiam kalnelį, o užlipus matosi visa gatvė keli kilometrai prieš akis. (turėjau nuotrauką tai jei dar rasiu įkelsiu) žodžiu labai geras kraštovaizdis. Na ir girdime, jog parkaukia policija. Mes nesupratome na ir žiūrime važiuoja ta policija grynai link mūsų. Mes nesupratome tai greitai apsisukome einame iš lėto ir greitai pradėjome bėgti už to pastato tai policija nusisuko į tą pačią pusę keliu kur ir mes bėgome tai mes staigiai atsisukome vėl į tą pačią pusę link namų ir greitai parėjo namo. Iki pat šiol nesuprantame, ar policija važiavo dėl mūsų, nes kiek žinome, jog ten negali nuo kažkiek laiko vaikščioti nepilnamečiams nuo kažkurio laiko vieniems vakare, ar tiesiog policija važiavo į kokį nors gautą iškvietimą. Na, o Ispaniją nuvykau jau dėl vieno tikslo - poilsio. Joje buvome lygiai savaitę, gyvenome su šeima viešbutyje.

*

Atėjus rugpjūčio mėnesiui baigėsi visos atostogos, atsirado labai laisvo laiko, kurį dabar praleidžiu prie kompiuterio, su draugais, ar šiaip su giminėmis. Tiesą sakant nuo šiuo mėnesio prasidėjo dauguma įvairių gimtadienių pradedant nuo draugų ir baigiant iš giminių pusės, kurie vyksta iki pat šios dienos. Na, tačiau nebuvo tokio mėnesio be įspūdžių. Tai įvyko prieš maždaug dvi savaites. Aš miegojau pas draugą, mes buvome žinoma vieni. Staiga kažkas pasibeldžia į duris, o jau buvo apie 1 nakties. Mes nustebome, nesupratome kas čia galėjo ateiti. Prieiname prie durų, na o ten stovi kažkoks senis, kuriam kokie 50 metų ir jisai svyruoja, matosi, jog žmogus pakankamai padauginęs, na o mums kas? Mes juoktis pradėjome ir tiek, o jisai barškino kokias 5 minutes na ir galų gale jis nuėjo nuo draugo durų. Po kiek laiko išaiškėjo, jog tasai žmogus buvo gerai paėmęs ir jisai sumaišė aukštus ir ne ten pataikė.

*

Taigi tiek apie mano vasarą, papasakojau savo atžvilgiu įdomiausias istorijas, žinoma jų buvo ir daugiau, tačiau per daug nenoriu išsiplėsti. Na, o kalbant apie dabartines vasaros dienas jos pasidarė niūkiomis, kadangi orai Lietuvoje ne iš geriausių, tačiau viliuosi, jog iki vasaros pabaigos nuveiksiu dar kažką įdomaus, jog galėčiau atsiminti, bei įsiamžinti.

 

 

 

 

  • Už 11
  • Prieš 25
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

 

Sveiki Sarg'iečiai,

 

Norėčiau ir aš sudalyvauti šiame konkurse ,,Įdomiausios vasaros istorijos rinkimai ". Ši vasara buvo išties įdomi ir linksma, kadangi aplankiau keletą šalių kurios ganėtinai sudomino savo išvaizda. Kadangi Lietuvoje oras nedžiugino, nusprendėme su grupele žmonių pakeliauti po kitas šalis ir visai nepasigailėjom.

Pirmoji šalis kurioje teko šiais metais pabuvoti tai buvo Lenkija, kiek keistomis aplinkybėmis čia pabuvojau vien dėl to, nes keliavome automobiliu į Čekiją, tad teko pravažiuoti ir per visą Lenkiją. Lenkijos vaizdų mačiau išties nedaug tą kartą kuomet važiavau į Čekiją vien dėl to nes važiavome naktį, bet esu Lenkiją aplankęs ir dienos metu kiek anksčiau tai išties graži šalis patariu nuvykti.

Antroji šalis kurioje teko pabuvoti tai buvo Čekija, tai kaip ir buvo pati įdomiausia kelionė šią vasarą vien dėl to nes buvo pirmas kartas kaip aplankiau Čekiją. Apsistojau netoli Prahos centro. Tiek diena, tiek naktį to čekiško šurmulio pavyko pajausti. Žinoma aplankiau patį Prahos centrą šiame pabuvoti patiko, nes pamačiau daugybė naujų ir nematytų vietų, bei įdomybių, mane tokie dalykai domina galbūt ne kiek savo istoriją, bet labiau išvaizda, kadangi esu pradedantysis fotografas, kaip dauguma sako "prie meno" tai dėl ir patinka labiau vaizdas nei kažkokia istorija. Dar aplankiau išties įdomią bažnyčia, kurios vidus visas įrengtas iš žmonių kaulų ir aš tikrai to nesapnavau ir tai ne filmas, tai tikrovė! Tikrai patarčiau nuvykti, jei tik pasitaikytų galimybė į Čekiją, žinoma ne kurortas, bet gražių vaizdų tikrai pilną!

Na ir trečioji šalis kurią aplankiau jau ne pirmą kartą, nes čia dažnai poilsiauju tai buvo Latvija. Šiais metais kuomet keliavau į Latvija, tai keliavau šiek tiek su kitokiu tikslu gavau pasiūlymą prisijungti prie grupelės fotografų ir pasivaikščioti po Latvijos senamiestį. Vaizdas ištikrųjų buvo stulbinantis, žinau, kad dauguma gali užpykti dėl tokio pasakymo, bet Vilniaus senamiestis deja bet neprilygsta Latvijos senamiesčio vaizdo, žinoma tai tik mano asmeninė nuomonė. Dar Latvijoje pasisekė mums, nes pakliuvome į motociklų šventę to net nežinodami. Šventėje vyko daugybės motociklų lenktynės, parodos ir daugybė kokių atrakcijų susijusių su motociklais. Latvijoje taipogi labai patiko ir norėčiau apsilankyti dar kartą.

Na nežinau ar jums patiko mano vasaros istorija, galbūt labiau kelionės pasakojimas, bet daugiau nelabai ką turėjau papasakoti nes lietuviškoji vasara visiškai nedžiugino oru, o kai oras prastas sunku ir kažką nuveikti. Na tai toks mano pasakojimas apie praėjusią beveik vasarą, man mano vasara išties patiko labai o dabar jums spręsti ar ji įdomi ar ne. Galėčiau viską ir įdomiau ir išsamiau papasakoti, bet mažokai leista žodžių išsireikšti, tad viską apibendrintai pateikiu.

 

 

 

 

Gaila, kad galima įkelti tiktais dvi nuotraukas susijusias su šiuo pasakojimu, bet mėginau išrinkti pačias įdomiausias:

 

Spoileris

 

394fed8111ceb0ca00c8d33f581697e0312.JPG

a3601f64a6c7e1d4e3471c9f9e19be3f275.JPG

 

 

 

 

 

 p.s jei atsirastų norinčių pamatyti daugiau įdomių vaizdų iš šių kelionių tai rašykit į a.ž

Redaguota , redagavo Lukas_Rose
  • Už 3
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Sveiki sargo žaidėjai. Taigi ir aš nusprendžiau sudalyvauti event'e. Taigi kaip jums praėjo vasara? Ką gero nuveikėt? Taigi šiame rašinyje papasakosiu ką gero nuveikiau per šia vasara ir kas buvo labiausiai įsimintino.

 

Tai aš šia vasara sumaniau užsidirbti pinigu ant motorolerio, kurio taip ir nenusipirkau dar :) Dirbti nebuvo labai sunku ir lengva. Darbas buvo tai reikėjo mašinas taisyti keistokai žiurisi, nes man tik 15, o jau taiso mašinas. Bet nelabai aš ten ir dar daug suprantu. Tai mėnesi taisiau aš mašinas. Bet vėliau nebe užteko laiko, nes labai smarkiai pradėjau sportuoti. Kaip kurie žino tai aš laikau Sportines baidares. Jas pradėjau lankyti prieš 1 metus. Sportas nėra labai lengvas nes reik daug šiame sporte išmokti. Tai reik išmokti taisyklingai laikyti irklą ir t.t daug nesismulkinsiu. Tai va daug nesismulkinsiu ir pradėsiu pasakoti kas buvo labiausiai įsimintino. 

 

Visa Liepos mėnesi nelankiau treniruočių, nes turiu bedu su nugara :/ Atėjau į treniruotes po 1 mėnesio pertraukos. Ir iš kart sužinojau kad vyks varžybos kuriuose teks dalyvauti aš nustebęs buvau. Taigi pasitreniravęs tik 3 dienas. Teko važiuoti su draugais į varžybas. Musu komandoje 4 irkluotojai. Tai mes atvažiavome į Šiaulius kuriuose vyko varžybos. (ežero pavadinimo nežinau) Tai pirma diena atvažiavę išsikrovėme viska. Pirmas startas vyko 15:00. Ir jame dalyvavau su draugu K2-1000 mes atplaukėme 4 iš 9. Laikas buvo: 4:50 gan prastas nes su K2 treniravomės tik 2 dienas kas yra tikrai mažai. Taigi patekome su draugu į pusfinali kuriame mes nepatekome į finalą :/ Dar ta vėliau vyko K2-500 kuriame mes buvome vėl 4 iš 9 :) ir patekome vėl į pusfinali. Nū čia man nebuvo labai įsimintino. Labiausiai tai man K1-200 patiko ir įsimintino buvo. K1-100 per 0:49 sec. praplaukiau 4 iš 9. Taigi patekau į pusfinali. Laiką pagerinau nuo praeitu varžybų 4 sec. Kas yra labai daug. Vėliau K1-200 į finalą kai buvo atranka tai buvau 3 iš 9. Laikas buvo vėl 0:48 sec. Vėl pagerinau savo asmeninį rekordą :) Ir kai į finalą išėjau K1-200 praėjau per 0:47 sec. pagerinau vėl :D Ir Buvau 6 iš 6 kas labai buvo neblogai nes nelankęs mėnesio ir būti finale 6 tai yra labai smarku. Tai va kas buvo man labai įsimintino. įkelsiu foto iš senesniu varžybų nes per šias niekas nenufotografavo :/  Tai va kas labiausiai per šia vasarą. Stengsiuos pagerinti per kitas varžybas savo vėl K1-200 rekordą kurios vyks Rugsėjo mėnesi. Planuoju tapti geriausiu K1-200 įrkluotojų Lietuvoje bent. Tai tiek iš mano vasaros akimirkų. Tikiuosi patiko skaityti. Geros likusios vasaros.

 

  29ac44fa196ca3025120d00b1dec7f7a335.JPG  

Redaguota , redagavo Edvinas_Rule
  • Už 12
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

   Pirmoji vasaros diena.. Pabundu ir ruošiuosi į mokyklą, ten vykstu su puikia nuotaika. Paskutinė mokslų savaitė praeina labai greitai ir smagiai. Grįžęs iš mokyklos paskutinę dieną planuoju ką turiu nuveikti šią vasarą, planų žinoma daug, bet stengiuosi kuo mažiau planuoti, nes visi žino kaip būna su planais, jie sugriūna. Todėl nesuku sau galvos ir dvi pirmas vasaros savaites praleidžiu namuose, pas močiutę, dirbdamas.

 

   Atėjo birželio vidurys ir ryte sulaukiu skambučio iš nepažįstamo numerio, atsiliepiau ir tai buvo Ignalinos Stovyklos, į kurią buvau užsirašęs rugpjūčio mėnesį direktorius. Jis man praneša, kad privalau važiuoti į pirmąją pamaina (t.y už savaitės) arba šią vasarą man vietos neliks. Žinoma, aš daug nemastęs sutikau. Ta laukimo savaitė praėjo žaibiškai ir pagaliau sulaukiau. Tai buvo mano pirmas kartas laisvalaikio stovykloje todėl nežinojau kas manęs laukia ir ko tikėtis, todėl vykau su savo broliu, kuris toje stovykloje buvo ne kartą. Atvykę susipažinom su savo vadovais, su savo būriu (Stovykloje buvo 6 būriai ir kiekviename būryje apie 25 žmonės), tada vadovai atėmė telefonus ir pasakė, kad į dieną gausim tik valandą naudotis jais, žinoma aš nustebau ir pagalvojau, kad telefono truks. Taip ir įsivažiuoja stovykla.

 

  Neįsivaizdavau, kad 2 savaitės gali taip greitai praeiti ir kad stovykla gali duoti tiek gyvenimo patirties ir suteikti tiek daug draugų, kurie tampa šeima. Šioje stovykloje pabuvęs supratau kas yra draugystė, kas yra NORMALUS bendravimas, kas yra pagarba. Ten susiradau labai daug draugų ir patyriau daug neapsakomų dalykų, todėl kaip ir sakiau stovykla pralėkė žaibiškai, žinoma, paskutinis renginys, atsisveikinimai su vadovais, stovykla, visų žmonių akyse ašaros. Niekad negalvojau kad žmogus per 2 savaites gali tapti toks tau svarbus ir, kad bus sunku išsiskirti su juo, ten buvo sunku išsiskirti su visais, bet teko.. Žinoma, nebūtų mes jei neprisidirbtume ir paskutinį vakarą nereiktų eiti pas direktorių ir klausyti grasinimų policija ir juoduoju stovyklos sąrašu, bet tai nesvarbu palyginus kiek gero įvyko per tas 2 savaites.

 

 Grįžęs į namus savaitę pabūnu namuose ir sužinau, kad su tėvais su mašina keliausime per Lenkiją, Čekija, Austriją, Slovėniją, Kroatiją, Italiją ir atgal. Todėl vėl prasideda daiktų krovimaisi, nelabai norėjau vykti, kadangi galvojau kas čia gali būti įdomaus su mašina važiuoti tiek kilometrų, juk tai yra žiauriai nuobodu ir aš negalėsiu tiek išsidėti. Žinoma mūsų pirma šalis - Lenkija, nes ją reikia pervažiuoti, kad galėtum keliauti kur toliau, per ją važiavome nuo ryto iki pat vėlaus vakaro ir tai buvo tik greitkeliai, todėl buvome pavarge ir ne su puikiausiomis nuotaikomis. Antra šalis - Čekija.. Pagaliau prasideda kalnai, gražus vaizdas ir važiuoti darosi įdomu, linksma, taip pravažiuojame Austriją, Slovėniją, Italiją, pamatome gražiausias pilis, jas aplankome, ragaujame neįprastą maistą, kurio nerasi Lietuvoje ir stengiames kuo daugiau pamatyti. Ir pagaliau pasiekiame Kroatiją, kurioje turėjome būti savaitę. Ten vėl aplankėme daug vietų, maudėmės jūroje (Atsiprašau, nepamenu pavadinimo jūros :D) ir patyrėme daug nepamirštamų įvykių. Kelias atgal į Lietuvą visiškai neprailgo ir buvo lygiai toks pats smagus. Todėl, jeigu jums siūloma keliauti su šeima per Europą su mašina, neatsisakykite, tai puikus būdas suartėti su šeima ir pamatyti daug daug gražių dalykų, o kartais ir baisių, kuriuos priimi kaip pamoką.

 

 Na ir štai dabar aš sėdžiu ir aprašinėju savo vasarą, žinoma nepaminėjau nakvynių prie ežero su draugais, plaukimo baidarėmis ir daug kitų dalykų, nes stengiausi parašyti svarbiausius vasaros atsitikimus, kurie mane išmokė bendrauti, gerbti, gyventi šia diena, priimti savo klaidas kaip pamokas. Ir žinote, dabar liko tik pora savaičių iki rugsėjo, bet aš neliūdžiu, aš gyvenu šia diena ir nebijau mokyklos, nes ten mes taip pat mokomės įvairių dalykų ir tai mums tik į naudą, kad ir kaip tai nepatiktų kai kuriems žmonėms. Taigi, labai džiaugiuosi šia vasara, nes ji mano gyvenimą pavertė kitokį ir pradėjau į viską žiūrėti kitaip. Ačiū, kas skaitėte ir kas neskaitėte, nesistengiau kažko gražiau parašyti, rašiau viską kaip buvo, iš širdies kaip sako :D, stengiausi kuo trumpiau, nes suprantu, kad ilgą skaityti nuobodu. Na ir štai pora nuotraukų:

Čia mano stovyklos būrys:

99f88ea77b5920ffcdd760ebac861b6630.jpg

Čia vaizdas iš kalno Austrijoje, ant kurio stovi pilis.

P.S Visiems geros likusios vasaros ir gero krepšinio :).

 

  • Už 10
  • Prieš 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Sveika tauta!

 

Taigi mano vasara prasidėjo manau kaip ir daugelio čia žaidžiančių žmonių tai mokyklos baigimu. Šiemet baigiau 12 klasę todėl teko laikyti keletą egzaminų. Atsiskaitęs visus pasirinktus egzaminus iškeliavau padirbėti į užsienį. Daugumapažįstamų bei draugų vasarai padirbėti rinkosi tokias šalis, kaip Airija, Anglija tačiau aš nusprendžiau išvykti kažkur kitur todėl psirinkau šalį  "420„ :D kitaip tariant Olandija nes manę visą laiką traukė šį šalis bei darbo užmokestis (bet realiai čia mergų normalių nėra jei tarkim važiuoji ir matai kad karvės gražesnės už merginas reiškiąs tu Olandijoje :D :D :D ). Darbas nebuvo lengvas tačiau palyginus gaunama atlyginimą čia ir Lietuvoje supratau kad dirbti apsimo.

 

Visą birželį bei liepa dirbau iš dienos į dieną tačiau liepos pabaigoję gavome išeiginę, o ta proga draugas pasiūlė nuvykti įParyžių kadangi gyvenome netoli Belgijos sienos o iki Paryžiaus buvo apie 400 km mes išvykome į šiokia tokia kelionę. Kelionė buvo lengva kadangi visą kelia miegojau. Nuvykę į kelionės tikslą iškarto nuėjome prie pagrindinio šio miesto atributo Eifelio Bokšto. Bokštas buvo ispūdingas ir pats visas Paryžius neblogas tik išskirčiau vieną dalyką kuris mane nervino, tai pilnos gatvės pabėgeliųPasistatėmę mašiną gal 500m nuo bokšto o kol atėjomę iki jo prie musų pristojo gal koks 11 pabėgelių kurię siūlė visokiausių vogtų suvenyrų tačiau tame yra ir naudos nes su jais gali labai gerai susitarti ir numušti prekės kainą.

 

Taigi rugpjūtį tai pat dirbau gal kiek mažiau nei prieš tai nes turėjome daugiau laisvadienių o per juos tyrinėjomevisokiausius miestelius. Taip pat turėjome tikslą aplankyti Raudonų žibintų gatvę (apižiurėt kainas ir t.t suprantat gi :D ) tačiau to padaryti nespėjome bet tikimės tai padaryti kitais metais. Na o ka veikiu dabar? ištikrujų dar esu Olandijoje ir ši rašinį rašau iš ten bet gryžtu jau šį savaitgali ir planuoju susimatyti su draugais bei pailsėti likusias vasaros dienas. Tai tiek iš mano vasaros įspūdžių.

 

Olandijos gatvės

c501d18b41a10cb6f81ccfcf33cdd80c547.jpg

 

Eifelio bokštas

783a62d447a8bdc9f613f7eaeb2d0bd1936.jpg

  • Už 1
  • Prieš 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Nesėkminga kelionė Jungtinė Karalystė - Lietuva

4bbe1871939b2baa363625974e6ce538821.jpg

Trys dienos - tiek laiko truko mano tranzavimas iš UK į Lietuvą. Tai buvo vienas iš didžiausių išbandymų/challeng'ų mano gyvenime. Miegoti bet kur,valgyti iš žmonių kurių nepažįsti,būti ignoruojamam apie +- 300 kartų per dieną,laukti - net nežinant ar sulauksi. Mano tikslas buvo per dvi savaites pasiekti Lietuvą,tačiau nuotykių pakako nė nepersikėlus per vandenyną. 

Turėjau lėktuvo bilietus į Lietuvą,tačiau iki jų reikėjo laukti apie 3 savaites,o kadangi tuo metu praradau darbą tikrai negalėjau tinginiauti visą tą laiką. Kelionę suorganizavau ne todėl jog neturėjau kaip grįžti namo,o tam jog patikrinti save,kiek toli galėsiu eiti,ir kur yra ta palužimo riba,dėja bet ta riba yra.

Tikslas toli gražu nebuvo pasiektas,kadangi nukeliavau tik apie 400km iš 2500km. Palūžau netoli Londono,kai daugiau nei parą reikėjo pralaukti autostradoje kurioje tebuvo makdonaldas bei kolonėlė. Žmonių buvo pakankamai tačiau norinčių mane pavežti - ne. Pirmasias dvi dienas sunku nebuvo,mašinos kuri paveš reikėjo pralaukti ilgiausiai valandą. Turėjau reikalų ir su policija,kuri mane sustabdė einant autostrada kur yra šaligatvis transportui. Ilgai policijos mašinoj neužsibuvau,tik užsirašė mano duomenis ir "pametė" iki artimiausios vietos kur būtų nesunku tranzuoti. Sutikau daug gerų ir dar daugiau "liūdnų" žmonių,tiesa dauguma buvo britai,kadangi UK yra skeptiškai nusistačiusi į tranzuotojus. Pirmają dieną miegojau vos dvi valandas, pasislėpęs už stendo miegmaišyję,antrają dieną teko miegoti šalia kolonėles. Nuotykių buvo pakankamai jog parašyti 100 puslapių knygą,čia - viskas trumpai.

Apibendrinant

Pėsčiomis nueita 72km

Keliauta 3 dienas

Sėdėta 9 mašinose

Išleista +- 8svarai (neskaičiuojant grįžimo)

Nukeliauta +- 400km

 

 

 

 

 

Redaguota , redagavo Domantas_Janu
  • Už 37
  • Prieš 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Sveiki visi noriu ir aš prisidėti prie įdomiausios vasaros konkurso :)

 

Šia vasara aš nuveikiau visai nedaug, bet ji man buvo labai smagi. Pačias pirmas vasaros dienas pabaigiau mokytis, tai buvo man linksmiausia. Poto po kiek laiko paraše mano draugas kuris gyvena Danijoje ir  pasiūlė man tenais nuskristi ir gal kažkokiais būdais susirasti darbą, nes kaip jis man sakė darbo buvo daug, nes visiem darbuotojų reikia vasarą. Aš paklausiau savo draugu ir išvažiavau, atvaževes į Danija pamačiau visai skirtingą gyvenima, nei Lietuvoje, visi žmones draugiški visi sveikinasi. Po 4 savaičiu Danijoj aš susiradau darbą ir jis man labai patiko, bei mokėjo irgi nemažai, bet po darbo aš niekada neturėdavau ką veikti tiesiog sedėdavom su draugu ir šnekėdavom 3 kambarių bute, draugu nėra pažystamu tik pora, ka čia ir bedarysi. Iš to neturėjimo ką veikti sumaniau paspardyti futbolą išėjas ant aikštės. Kaip atėjau ant aikštės pamačiau kažkokius žmonės kurie ten treniravosi [Jiems treniruotė buvo]. Ir man šovė mintis, '' Jeigu aš neturiu ką veikti po darbo kodėl man nepaklausius trenerio ar aš galėčiau kada užsukti pasitreniruoti''. Treneris buvo labai malonus ir pasakė taip. Pirmą dieną treniruote nieko aš nepažinojau, bei nemokėjau Danų kalbos. Bet vis klausydamas kaip jie šneka ir nuo jų veiksmu vis po biškį suprasdavau. Po 1 savaitės kaip aš jau treniravausi tame ''klube''. Mane užrašė į komandos sudetį į varžybas. Aš nusidžiaugiau, kad man davė šansa pabandyti sužaisti jų komandoj. Mes pirmujų varžybu nelaimėjome, bet niekas nenusiminė. Po 3 savaičiu man pradėjo patikti Danija. Aš ne tik jau turėjau pora draugų, bet jau buvau ir '' Pasikėles ant pinigų'' . Mes su draugu irgi nuvekėme nemažai, mes buvom iškeliave į Kopenhaga [Danijos sostine] tenais, mes daug nuveikėme žaidėme Pokemonus, ten jų geru buvo, poto nuvėjome į viena atrakcijonu parka kuris labai buvo gražus, tenais mes praleidome net 4 valandas. Ir nuo to laiko aš dabar nusprendžiau gyventi Danijoje. Aišku Lietuvoje buvo irgi smagu pačias pirmas vasaros dienas. Su klase buvom nukeliave į vokietija [Berlina], tenais mes, labai daug pamatėme, tas miestas toks gražus, net negalima buvo atsižiurėti. Mes berline su klase nuvažioveme į ''Heidi parką'' tenais atrakcijonai, jau ne vaikams. Štai tokia inksma mano Vasaros istorija, tikiuosi, kad patiko, aišku inkelsiu viena nuotrauką iš Berlino, bet iš Danijos neturiu ;(

 

 

 

Nuotrauka iš Berlino.

 

 

 

 

Redaguota , redagavo Vladimir_Kirkov
  • Už 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

     Pastebėjau sargas nuo event rengimu neatsilieka, tik spėk juose dalivauti. Pamačiau , kad konkursas apie įdomiausia vasarą tad nusprendžiau sudalivauti nes mano vasara tikrai buvo įdomi.

     Kaip ir kiekvieną vasara mes su šeima nenuobodžiaujam ir smagiai praleidžiam laiką. Šia vasara nusprendėm važiuoti į Anykščius. Kadangi mes gyvename Plungeje tai ši kelionė mums pasirodė ilga ir nusprendeme ten važiuoti papramogauti.

    Viską ausiruošėme ir išvažiavome. Kelione buvo ilga apie 300km ir tikrai smagiai bendravome kol neišgirdome išmašinos apašios keista garsa. Tėtis išlipo pasakė sugedom. O iki Anykšiu beliko 50km. Visi pasimetėme nebežinojom ką daryti. Kai pamateme artėjančia iš toli mašina tetis sugalvojo ja stabdyti. Mašina sustojo , gerai kad pasitaike geras žmogus ir tėtis jo paprašė kad nutemptu iki autoserviso, jis nutempe, o tetis jam dave 10e. Autoservise pataikėm tiesiai ant pietu pertraukos ir laukėm 1 valandą. Autoservise mašina tvarke 3 valandas ir poto kelionė tesėsi toliau. Nuvažiavome pirma į Anykšiu laju taka. Ir iš tikro ten nebuvo nieko nuostabaus poto važiavome į kaškokia rogučiu trasa ir ten eileje laukėme 2 valandas ten buvo kaškas smagiau ir galiausiai nuvažiavome į laipynes. Ten tai buvo smagumelis laipioti medžio viršūnėm ir tada keliavome atgal namo. Kelioneje atgal nenutiko nieko nuostabaus tiesiog sustojome į kavine pavalgeme ir parvažiavome namo.

    Kagi ši mano kelionė pamoko nors ir benutiktu negalima nuleisti rankas ir pasiduoti o reikia kovoti iki galo ;).

Iš keliones įkelsiu pora nuotraukų.

http://www.part.lt/perziura/ac7940903f0636a16711906b8bd7e894269.jpg

http://www.part.lt/perziura/15db7fd639575daeb2e6b5fec8dc34ec232.jpg

 

 

 

Redaguota , redagavo Valdas_Acme
  • Už 6
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Nu ka gi, matau daug kas aprašinėja kėliones po pasaulį, todėl papasakosiu kai ką įvairesnio. Einam prie reikalo.  Taigi vieną vasaros vakarą būdami keturiese su Monster_Zipp; Sheep_Ruleszz ir dar vienu draugeliu (kuris nežaidžia sargo) sugalvojom apmėtyt namą kiaušiniais. Žinau dabar tai skamba vaikiškai ir panašiai, tačiau kaip tarėm taip ir padarėm iš didelio neturėjimo ką veikti. Nuvykome su dviračiais iki parduotuves, nesupirkome pakelį ar kaip ten jis vadinamas kiaušinių. Pardavėjom tikriausiai atrodėmė keistai, bet jos nieko nesakė :D. Taigi pradėjome judėti link ''auka'' praminto namo. Mes tryse buvome su sportiniais dviračiais, o ketvirtasis važiavo su tėvo kuris buvo lėtas nepaisant ratų skersmens. Privažiavome prie namo, buvo apie dešimta valanda vakaro, nulipome nuo dviračių, o tas draugas kuris buvo su tėvo dviračiu, jį pastatė kiek nuošaliau, kad spėtų įsibėgėti. Traukdami kiaušinius juokėmės ir net nenutuokėm, kad namo savininkai sėdi terasoje ir mus kaip mat girdi,męs jų nematėm nes tvora buvo gana aukšta. Taigi suskaičiavę iki 3 paleidome kiaušinius namo link ir kaip mat gavome atsaką, pradėjus bėgti parskrido fotelis, taip fotelis ir vos draugo nepritreškė, savininkai pradėjo rėkti, mes kaip mat bėgome kiek įkabindami. Grįžę į savo rajoną pasigedome 4 draugo, kuris pasirodo, nespėjo pasiimti dviračio ir bėgo pėsčiomis :D Pasak jo, jis bandė mus vytis, tačiau pamatęs mašinos šviesas nėrė i krūmus, mašina pravažiavo (mūsų ieškoti). Jis pradėjo eiti link dviračio kuris stovėjo atremtas už kampo kai staiga išgirdo kaip žmogus užlenkė dviračio kojelę ir nusivežė jį į namo (aukos) kiemą. Supratęs, kad jo neatgaus, jis pėsčiomis parbėgo į gyvenvietę. Visi susirinkome, jis viska papasakojo, nusprendėme tėvam nieko nesakyti, tačiau draugo tėvam automatiškai kils klausimas ''kur dingo dviratis'' todėl jis nusprendė, kad jiem sakys, jog jį pavogė. Išaušo nauja diena, jis mum skambina ir sako, kad su tėvais važiuoja rašyti pareiškimą dėl ''dvirčio vagystės'', supratome, kad viskas geruoju kaip planuota nesibaigs. Praėjus savaitei, draugo tėvai gauna skambutį iš to pačio komisariato kuriame jie rašė zajavą. Cituoju komisaro žodžius ''skambiname dėl dviračio, pilkos spalvos, su ragais, buvo pristatytas į komisariatą''. Tai buvo viskas, supratome kuo viskas baigsis, tai buvo tas pats dviratis. Žmonės (namo savininkai) išaiškino visą situociją, pateikė vaizdo kameromis filmuotą medžiagą kaip viskas ir kodėl ivyko.Turėjome jų atsiprašyti, namas jau buvo nuvalytas, todėl to daryti nereikėjo. Dabar esame įtraukti į policijos sarašą ir šiaip dėl to gailimės :D, na bus bent ką prisimti. Nepykit jei privėliau klaidų, ar sakiniai nerišlūs :D Tai tiek, ir bėje nuotraukų neturiu, nes ką ten prifotgrafuosi  :D peace.

Redaguota , redagavo Paulius_Zip
  • Už 11
  • Prieš 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...