Eiti į turinį
Frank_Monaco

Įdomiausios vasaros istorijos rinkimai

Rekomenduoti pranešimai

be54e619e1e8ffaaa22805454247d5c1317.png

 

Sveiki, visi skaitantys mano rašinį, apie mano vasarą!

 

Pirmoji vasaros dieną buvo įprasta, kaip ir kitos dienos, ėjau į mokyklą net nebandžiau teisintis kodėl neturėčiau eiti į mokyklą, tiesiog pats norėjau eiti, nes  ant galo visi ir mokytojai geri ir t.t. Per tas pirmąsias vasaros dienas supratau, kad  tų mokytojų kurių aš labai nemėgau, man pradėjo patikti, tik tada dašuto, kad blogai dariau, nesiklausiau ir pnš. Bet kad blogiausio įvyko per tas dienas, kad aš ėjau į mokyklą su džinsais, nes bridžų neturėjau. O man būdavo kūno kultūra, tai taip įkaisdavau, kad į kelnes kojų neįkišdavau, o dar žinai, kad liko kelios pamokos.. Pasibaigus paskutiniai pamokai iškarto į vyrų tuoleta ir persimaut į šortus, ir laisvai pareiti namo, tada buvo geriausia kas gali įvykti tas tris likusias dienas. Pasibaigė mokslo metai viskas! Ir lauki penktadienio, nes penktadienis buvo suplanuotas klasės išleistuvėm. Bemiegės naktys, sunku užmigti, nes labai lauki išleistuvių, na ir ateina galiausiai ta dieną kurios labiausiai laukiai... Atvažiavom viskas smagu, maudynės, tinklinis, ant vakaro ir šnapsas, bet... Ant vakaro, kai pradėjom gerti, pagavau kaip sakant kablį, ir gėriau, gėriau, gėriau kol atsitiko taip, kad komą.. Kas blogiausiai, kad praleidau naktinį gyvenimą, ir tai labai gailiuos... Ir nuo to karto, geriu tiek, kad ištemčiau, neprisigerčiau, ir viskas ok būtų. Šitą nuotrauką yra, kai aš paliktas vienas vienutėlis, sėdžių ant laiptu ir negaliu galvos pakelti. Beje, viena foto galite pamatyti mano prisistatyme, ir viena fb. Kas žino mano fb, galite labai gerai pasijuokti iš mano "didelės" bickes.

Spoileris

7b32628b6c55fb1cdbc78a559dad8be0848.jpg

Vasarą eina, eina, eina, ir galiausiai mama pasakė, kad vyksim 1-nai dienai prie jūros. Aš toks, gi orai baisūs ir t.t. Bet visuomet pavyksta atitaikyti gerą, bei gražų orą... Na nuvykstame prie jūros viskas gerai, ir mes su draugų užsimanome parūkyti, kadangi man nėra 18-likos prie mamos tikrai nerūkysiu, tai nueinam į miškelį parūkom viskas gerai, sakau pasivaikšom, nes jaučiu mamai reiks pūst, ir užuos. Tai mes einam paplūdimiu, gerą 20-30min einam į vieną pusę, kol nepastebėtai įžengiame ir nuogų moterų pležą... Viskas normaliai, kol nesupranti, kad ten vien apkūnios ir senyvos moterys. Mes su draugeliu sakom paeinam, paieškom gerų, bet kas blogiausia neradom . :( Kur žiūri ten... Na supratote, tai ir apsisukome. Pareiname, širdutė biški drebą, bet kas geriausią net pūst nereikėjo.. Dieną praėjo gerai, įdegiau taip, kad ant nugaros nepagulėjau.. Ir daugiau prie jūros nepabuvau. Va čia nuotrauką. Jos pavadinimas. "neturim ką veikt" p.s aš tas po apačia.

Spoileris

9c7bbc039e978a270eb19dfcd279cbbb983.jpeg

Dienos ėjo, nebuvo ką veikti, na ir išėjo žaidimas PokemonGO, kurį žaidžiau 1savaitę, nes paskui pradingo ta manija gaudyti pokemonus.. Bet per ta savaitę daug kas įvyko . Nesedėjau prie kompiuterio, pradėjau bendrauti su draugais, su kuriais neidavau laukų... Žinomą pagavau ~50 skirtingų pokemonų, vienam mieste. Per savaitę nuėjau ~55 kilometrus, nenumečiau nei kiek svorio, nes nėra ką mesti. Bei nuotrauką, iš pokėmonų medžioklės pirmom dienom. Net tada, kai Pidgey rasdavom būdavo džiaugsmo .

Spoileris

386602ba371323e85f6d4f584dfdf406849.png

Jau rugpjūčiui įsibėgėjus parašau į klases grupe, gal kažką planuojam prie dubysos. Visi tik peržiūri, peržiūri, peržiūri. Tai su vienu klasiokų visiems rašinėjom į Pm, net naujokėm rašinėjom. Viskas gerai, visi sutiko, padarėm chat grupė, jau pinigus renkam, renkam, ir BOOM iš eilės rašinėja, kad negalės, negalės. Mes vistiek nenuleidžiam rankų, ir tikim, kad kažkas išeis.. Po 14dienų įvyko susitikimas prie dubysos su nakvyne. Iš 14žmonių važiavo 9, liko miegoti 6. Na nėra tai ir liūdna, svarbu, kad praleidom gerai dieną, bei naktį. (be jokių fiti miti, bet dėl atsargos turėjau pasiemęs. :D). Dieną prie susitikimą, niekasn egalėjo eiti nupirkti maisto, tai kas geriausia, ne panos ėjo į maxima, o mes su klasiokų ir nupirkom visko ko reikią. Maximoje užtrukome ~60minučių.

Foto, kaip mes pasistengėm maximoje -

Spoileris

06eedbfc61dcb5066f4d361077a03332995.jpg

Naktinis laužas, nėra gerą kokybę, bet kažkas, negu nieko.

Spoileris

d768e9317f2a5df6cfd7cc119e39f27f351.jpg

 

Juokingiausias įvykis kuris galėjo įvykti mūsų kiemę, tai kai konfiskavo mašiną ir prisirinko visas kiemas, ir iš kitų kiemų. Nieko daug nežinau, bet žinau, kad vairuotojas įputė 2,16, konfiskuotą mašiną - audi.

Vasaros dar 12dienų, tikiuos, kad kažkas įvyks įdomaus per tas 12dienų. Kai ir viskas, mano visos vasaros įdomiausios dienos, bei naktys.

P.s įkėliau daugiau negu 2foto, nes labai norėjau pasidalinti, ir be šių foto mano rašinys yra Š vietoj, tai srr. Bent paskaitykit.:D

Pagarbiai Jim.

 

Redaguota , redagavo Jim_Profaci
  • Už 17
  • Prieš 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Sveiki, taigi aš ir nusprendžiau kažkiek papasakoti apie savo vasara, bet net nežinau nuo ko pradėti kadangi įvykių daug buvo. Šia vasara daugumai sugadino ir prastas oras laukė kadangi normalūs orai buvo tik birželi, tada dauguma galėjo pasidžiaugti baigė mokyklą, kadangi birželį dar dirbau tai labai ir papramogaut negalėjau bet leidau sau ir atsipūsti praleisti laiką su draugais prie ežero ar aplankyti netoli esančias įdomias ir gan lankytinas vietas. Per birželi aplankėm  3 stebėjimo bokštus iš kurių atsivėre nuostabus vaizdas, aišku važiavom pilna mašina tai 7 -niese važiavau su geriausio draugo mamos mašina kadangi neapsimokėjo važiuoti su savo nuosavom geriau viena didele bet kad visi tiltum, iš visų 7 mūsų kurie keliavom tik vienas nelipo į bokštą kadangi bijojo aukščio ką jau padarysi daug ką prarado, po kiek vienos kelionės draugė važiuodavom prie ežero išsikepti dešrelių ar tai šašlyko, kas atsigerdavo alaus o kas tiesiog kažko be laipsnių (Aš kadangi už vairo :D). Taipogi berželio mėnesi vyko miesto šventės tad praleidom linksmai su gera kompanija, susipažinom su jaunuoliais iš kitų miestų. Na prasidėjus liepai išsėjau iš darbo ir pradėjau ruoštis stojimui ( iki dabar dar ruošiuosi nedaug liko ir bus aišku ar įstosiu ar teks dar metus pailsėt, kadangi daug etapu ir gan sunkūs). Liepos mėnesi praleidau lakstydamas po Alytaus ligoninė, poliklinika na ir teko nuvažiuoti į Vilnių pereiti centrine medicinos ekspertizes komisija kitaip sakant CMEK, aišku ne vien praleidau laiką galima sakyt nuobodžiai, leidau laiką su savo pačiais geriausiais draugais sodybose. Kiekvieną savaitgali su draugais jeigu nebūdavom kur toli nuo miesto eidavom į klubą atsipalaiduot. O rugpjūti įdomiausia tai gal, kad aplankiau Karpynę, ten kur vyksta 2 Barai, su draugu surengėm putų sau, bei praleidom gerai laiką. Tai tiek manau užteks :))

 

Spoileris

ec3143aab9a8eafd597f0cc36c79f8b0767.jpg

9598579e2b37fa7355582ab54985751a372.jpeg 

 

 

Ačiū kas skaitė, geros likusios vasaros :)

  • Už 8
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Sveiki, visgi ir aš norėčiau sudalyvauti šiame konkurse. Nors gerų momentų ši mano vasara turėjo labai nedaug, bet jie man buvo įsimintini.

 

Pirma mano vasaros dalis buvo labai nuobodi, darbai kieme, namuose, draugai išvykę į užsienį, dienos prie kompiuterio. Kitaip sakant nieko įdomaus. išskyrus tai, jog aš šiektiek duomiuosi autosportu, tiksliau raliu. Mano mieste vyko "Rally Žemaitija", kuriame pamačiau daug savo mėgstamų sportininkų su savais bolidais.

Spoileris

4b3e489cff91f5f76daa4278070cee46731.JPG

 

Liepos mėnesį parašė draugė ir pasiūlė vykti į palangą vienai dienai su dar keliais draugais, iškarto sutikau, nes jau buvo pabodę sėdėti namuose kiaurą parą. Po poros dienų mes išvykome į Palangą, pasitaikė nuostabus oras, buvo saulėta ir karšta. Vos atvykę išnuomojome dviračius, tiksliau keturračius su pedalais, dėl kurių man porą dienų buvo sutinusi nugara. Bet ne tame esmė. Išsinuomoję tuos keturračius važinėjomės centre, ant palangos tilto, aplankėme visokias lankytinas vietas. Važinėajnt užmačiau Ferrari, kurį po kelių valandų rodė per žinias dėl to, jog jis pateko į avariją. Po kiek laiko ėjome į pležą, išbandėme ką reiškia būti tempiamam vandens motociklo ir dar begalę visokių pramogų.

Spoileris

c8bc7cd9b3039677f116057fed8f4748515.jpg

 

Po kelių savaičių teko su tais pačiais draugais keliauti į sodybą, ten smagiai pasibuvome, pasikepėme šašlykų, sparnelių, kitaip sakant atbuvom kaip priklauso :D.

 

Po to nieko įdomaus nebenutiko, dabar laukiu sąrašo savo būsimų klasiokų, su kuriais teks eiti į mokyklą, nors pačios mokyklos visiškai nelaukiu.

  • Už 7
  • Prieš 4
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Sveiki. Pamatęs šį konkursą ilgai dvejojau ar verta čia rašyti, bet manau yra vertas pabandyti kiekvienas. Radau laisvo laiko ir pradėsiu pasakot. Taigi, vieną mokslo metų rudenį, 2015m į klasę įėjo skautų vadovas (aš nežinojau kas jis) ir pradėjo pasakoti bei rodyti nuotraukas apie jūrų skautų būrelį, kas ir kaip viskas vyksta. Aš susidomėjau ir pradėjau lankyti. Pasirodo, tai yra išties šaunus dalykas, nes vasarą būna daug renginių bei stovyklų. Praeitais metais nespėjau niekur nuvykti, nes kaip minėjau tai pradėjau lankyti tik rudenį. Dabar papasakosiu apie šią vasarą, t.y kaip ir kur ją praleidau. Tik pasibaigus mokslo metams ir atėjus birželio mėnesiui maždaug po savaitės laiko aš gavau kvietimą su skautais sudalyvauti išlikime. Aš sutikau ir nuvykęs ten pamačiau daug laivų su burėmis (kuriais mes dažnai plaukiojame jūroje), bet tai man naujiena nebuvo, nes aš mėgstu plaukioti laivais su būrėmis. Štai jo nuotrauka, bet manęs čia nebus.

49c0e99cda2af54e838b8e228d1a23df454.jpg


Išlikime turėjome praleisti lygiai tris dienas. Maisto gaudavai tik kai įvykdai užduotį, telefonų taip pat neturėjome. Pirmąją dieną laimėjome su komanda užduotį, bet maisto dar negavome. Gavome tik tuntą, virvę ir kirvį. Turėjome naktį patys eiti į mišką, kuris buvo netoliese ir iš visokių šakų turėjome sutvirtinti tuntą bei užkurti laužą, kad jis neužgestu. O naktį į mišką eiti išties yra sunku, nes sunku kažką įžiūrėti. Komandoje mūsų buvo po 10 žmonių ir tik du iš jų turėjo žibintuvėlius, tai vis pasikeisdami ėjome į mišką šakų. Tačiau sutvirtinę tuntą valgyti kol kas negavome. Tada sunešėmė miegmaišius ir atsisėdome prie laužo, kad būtų šilčiau, nes naktis išties buvo vėsi. Ir maždaug po 20 minučių mums atnešė maisto davinį. Maistas buvo įvairus: dešrelės, šokoladas, obuoliai ir apelsinai. Kaip ir minėjau mūsų komandoje buvo po 10 žmonių ir kiekvienas turėjome pasidalinti. Tai pasidalinome ir nuėjome miegoti bei laukėmė kitos dienos. Ir taip turėjome išlikti visas tris dienas. Rungtys buvo ne tik dėl maisto, bet ir dėl neliečiamybės stabuko. Rungtys nebuvo lengvos. Man tik nepatiko galvosūkiai, bet jų buvo nedaug. O skautų buvo atvažiavę ir iš kitų miestų, t.y Kauno bei Ukmergės. Varžovai taip pat buvo galingi, silpnesnius aišku išbalsavome. Tačiau nelaukiau dienos kai iš mūsų dešimties žmonių liko tik 5 ir teko susijungti su kita komanda. O kitais išties yra suku pasitikėti, kad tavęs neišbalsuotu per tarybą. Savi buvo like kokie 2 ar trys draugai, kurie greitai buvo išbalsuoti kitų. Bijodamas, kad mane artimiausiu metu gali išbalsuoti, ėjau ieškoti neliečiamybės, bet jos rasti man nepavyko. Ir kai jau visai mažai liko žmonių, kurie galėjo patekti į finalą, buvo dauguma išbalsuoti. Buvau sudaręs sajungą su kitais skautais t,y dalyviais, kuriais aš pasitikėjau, bet nujaučiau, kad galiu būti greitai išbalsuotas. Per kitą tarybą surinkau daugiausią balsų ir buvau išbalsuotas. Kai išgirsti žodžius: Gentis tarė savo žodį, buvo gaila palikti tarybą, bet ką padarysi, reikia džiaugtis, kad išlikau iki geriausiųjų dešimtuko ir gavau diplomą. Išlikime praleidau tik tris dienas, bet tos dienos buvo nuostabios, nes kiekvieną naktį ir dieną turėjai įvykdyti užduotį, kad nebūtum išbalsuotas. Šią vasarą prisiminsiu ilgai, nes ji buvo nuostabi ir lauksiu kitų metų vasaros, kad dar geriau galėčiau pasirodyti išlikime ir nugalėčiau.
Čia yra jūrų skautų ženklas, kuris yra kiekviename laive:

af73bf0f82eb8f1daee7c63e1b207154933.jpg


Dar neteko ilgai plaukioti jūrose ar ežeruose su laivais, bet šeštadienį t,y 20d turėsiu galimybę tai išbandyti labai ilgai. Tai tiek apie mano šią vasarą. Manau jums buvo įdomu skaityti. Daugiau nuotraukų apie jūrų skautus galite pamatyti internete parašę: jūrų skautai. Būčiau įkėlęs daugiau nuotraukų, bet galima tik dvi. Jei radote klaidų mano rašinyje, tai labai nepykit, nes naktį rašiau.

  • Už 5
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

     Esu studentas, tad neturiu nuolatinės gyvenamosios vietos. Vienu metu gyvenu viename mieste, vėliau – kitame. Turiu velniškai gerus draugus, su kuriais, deja,  susitinku tik būdamas mieste, kuriame studijuoju. Jei atvirai, man labai gaila, kad toks paprastas dalykas kaip atstumas gali sukelti nepatogumų siekiant gerai praleisti laiką su draugais. Viso labo tai tik du mėnesiai su puse. Galiu tik įsivaizduoti kaip blogai jaučiasi tie žmonės, kuriuos nuo draugų skiria gerokai didesnis atstumas arba daug ilgesnis laikotarpis, kurio metu jie negali susitikti. Tai kliūtys, bet jos įveikiamos. Mes kliūtis įveikėme rugpjūčio 12 – ąją, kai tą penktadienį buvome suplanavę susitikimą su kelionės tikslais. Keturi draugai atvyko iš kito miesto. Gera buvo su jais ir vėl susitikti. Šiek tiek pasišnekučiavome ir pajudėjome iš mano namų.

     Kelionės maršrutas: Birštonas – Trakai – Vilnius. Norėdami pasiekti Birštoną, važiavome Prienų link ir pakeliui sustojome pasigrožėti Balbieriškio atodangos suteikiama panorama (nuotrauką pateiksiu po istorija). Vaizdas išties įspūdingas. Praleidome ten geras dešimt minučių ir tęsėme savo kelionę. Birštonas. Geriausiai žinomas kaip Lietuvos sveikatingumo kurortas. Tikriausiai todėl, kad vaikščiojant Birštone beveik visose vietose buvo galima pastebėti bent vieną sanatoriją ar SPA centrą, kur miesto gyventojai ar turistai-poilsiautojai gali sustiprinti savo sveikatą ar tiesiog gydytis. Ne tik pasivaikščiojome taku, vedančiu maždaug 50 metrų nuo Nemuno, bet ir aplankėme centrinį Birštono parką bei jame esantį mineralinio vandens garinimo bokštą. Tai – apvalus šakų statinys, turintis gydomųjų savybių, kurio sienomis be sustojimo teka mineralinis vanduo bei skleidžia nosiai malonų aromatą. Tačiau didžiausią įspūdį Birštone paliko tai, kad ten vyravo absoliuti ramybė. Nebuvau lankęsis jokiame mieste, kur vyrautų tokia pati ramybė. Tęsėme kelionę.

     Vykstant į Trakus jau pradėjo temti ir tada supratome, kad kelionę pradėjome per vėlai. Buvo maždaug 21:00 valanda. Žinoma, jokiu būdu nesiruošėme nutraukti kelionės, bet ji gerokai sutrumpėjo. Vienintelė vieta, kurią aplankėme Trakuose, buvo Trakų pilis ir jos apylinkės. Tiesą sakant esu įsitikinęs, kad saulei leidžiantis vaizdas buvo daug įspūdingesnis nei būtų buvęs dienos metu. Šimtmečius stovinti pilis vis dar nepraranda savo žavesio ir traukia turistus iš įvairių kampelių ją aplankyti. Verta.

     Pradėjus važiuoti Vilniaus link, buvo 22:00 valanda. Dėl per vėlai pradėtos kelionės ir vėl daug neaplankytų vietų... Kitaip nebus. Buvo vėlu ir buvome neapsakomai alkani, tad apsilankėme “Charlie Pizza” ir pavalgėme, nes žinojome, kad vėliau galime likti ir nevalgę. Vilniuje Aplankėme tik katedrą ir užlipome į Gedimino pilies kalną. Ten prieš tai buvau apsilankęs tik vieną kartą, bet dieną. Sparčiai artėjant vidurnakčiui ir jau visiškai sutemus atsivėrė visiškai kitas vaizdas. Nebe toks gyvas, miegantis ir įvairių šviesų apšviesta tam tikra Vilniaus dalis. (nuotrauką įkelsiu po istorija)

     Dėl nustatyto žodžių limito gerokai apkarpiau savo istoriją, stengiausi rašyti kuo glausčiau, bet palikdamas pagrindines detales apie šią išvyką. Kita vertus, tai nebuvo tiesiog eilinė išvyka ar tiesiog susitikimas su draugais, nematytais kelis mėnesius. Žinoma, tikslas buvo gerai praleisti dieną gerų draugų kompanijoje! Tačiau važiuojant namo automobiliu, kurio gale jau miegojo trys draugai ir tyliai grojant muzikai suvoki, kad visa tai buvo nepaprasta. Tai visuomet išliks mūsų prisiminimuose bei elektroniniuose foto albumuose. Tokios kelionės suartina žmones, o įžymesnės aplankytos vietos padeda suprasti, kad mūsų gimtasis kraštas yra kupinas džiaugsmo, jei tik jo ieškome. Juk kas ieško, tas randa. Reikia mėgautis viskuo, net pačiais mažiausiais dalykais ir viską vertinti. Kelionė sėkminga bei užskaityta. Nors gaila, kad viskas turi savo pabaigą, vis tiek esu dėkingas. Įkeliu dvi nuotraukas - Balbieriškio atodangos ir naktinio vaizdo nuo Gedimino pilies, nes pirmoji simbolizuoja kelionės pradžią, o antroji - pabaigą.

 

Spoileris

f9260cb3c92770ef9c31f7d99659e901793.JPG

Spoileris

557c7dfebffbbb0bb0c5e5409a8cf584170.JPG

 

  • Už 10
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Sveiki, taigi papasakosiu savo "IDOMIAUSIA" vasaros istoriją, aišku jeigu galima ja taip pavadinti. Vasara buvo tikriausiai viena iš nelaimingiausių. Viskas prasidėjo nuo to, kad mano mergina išvažiavo atostogaut pas sesę į Angliją, ir tada prasidėjo mano grandioziniai planai.. Taupiau ant mašinos cheminio valymo, jau turint pinigus, sugedo mašina. Visi pinigai išėjo į ją, bet pataisyti jos nepavyko, ir vėl pinigai toliau buvo kišami, pirmas,antras servizas - rezultato nulis. Dirbu padavėju, vieną dieną mano šėfutei labai per galvą valdžia padaužę, ir man padidino etatą(prieš tai dirbau 0,75), bet nusprendžiau išeiti iš darbo po trijų savaičių ir pereiti į kitą vietą dirbti toi pačioi įmonėi, šėfute labai supyko, ir  taip išėjo jog darbdavys apgavo su išmokėjimu kadangi sutartis buvo sena ir tikrai negalvojau jog taip išvis gali įvykti,nes atidirbau visą menėsį. Naujoj darbo vietoi - naujos pažintys,naujas kolektyvas, ir vos tik sutaupęs ant tolimęsnio mašinos remonto, sudaužiau kolegės telefoną.... 100eurų vėl į minusą. Iš šios įmonės nusprendžiau tiesiog išeiti visiškai,nes man jį atnėšą ne pelną o nuostolius. Istorijos esmė tokia, jog šia vasarą nieko visiškai nesusitaupiau, nuėjau  į minusą o dar ir mašina liko nesutvarkyta. 

  • Už 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Labas, skaitytojau!

 

Malonu, jog nusprendei perskaityti mano pasakojimą. Džiugu mums ar ne, tačiau šios vasaros liko mums mažai - vos keletą dienų ir vėl kibsime į mokslus mokykloje, galbūt kažkas jau studijuoja universitete ar kolegijoje, dirba ar šiaip ieško savęs, kur galėtų save realizuoti ir atskleisti.

Taigi, norėčiau pradėti, jog ši vasara - ypatingiausia iki šiol buvusi mano gyvenime. Turbūt klausiate: kodėl? Kas tokio nutiko? Atsakymas labai paprastas. Visu pirma, per šiuos labai trumpus tris mėnesius susipažinau su daugybę šaunių ir tikrai įdomių asmenybių su kuriais atradome kažką bendro, bei tapome gan gerai draugais. Dalyvavau vienoje iš skautų organizuojamoje stovykloje, bei daviau tikrą skauto įžodį, kur prisiekiau tarnauti „Dievui. Tėvynei. Artimui.“ kitaip sakant gavau kaklaskarę.  Antra, šią vasarą nuvykau (kitas tik sąlyginai) net į 5 pasaulio valstybes - Latviją, Lenkiją, Slovakiją, Vokietiją ir Islandiją!!

Pirmoji kelionė įvyko birželio gale - Joninių išvakarėse į kalnuotą, o kartu ir paslaptingą šalį - Slovakiją. Važiuoti buvo gan nelengva, nes teko važiuoti visą naktį ir dalį dienos, kol pasiekėme mūsų apartamentus Slovakijos kurorte Tatranska Lomnica. Nuo tada prasidėjo mūsų šeimos nuotykiai. Aplankėme vieną iš pasaulio „gamtos muziejų“ - stalaktitų ir stalagmitų urvus, o po to kilome net į 2600 metrų kalną. Tiesa, šiek tiek patingėjome ir kėlėmės funikulieriais, tačiau nusileidome pėsčiomis vingiuotais ir akmenuotais takeliais. Teko pabūvoti net 3 kalnų viršūnėse, laikyti sniegą rankose, kai ties kalno papėde termometro stulpelis siekia +26oC. Grįždami link Lietuvos, aplankėme druskų kasyklas viename iš Lenkijos miestų - Krokuvoje, bei suvalgėme labai skanių ledų senamiestyje. 

Antroji kelionė, mano manymu, verta žymiai daugiau dėmesio, nes keliavau pas dėdę į šaltąją Islandijos šalį. Vykti pas savo giminę nusprendėme aš, mano močiutė ir dėdės sužadėtinės mama. Užsisakę lėktuvo bilietus iš kelionių agentūros už 650€ eurų liepos pabaigoje išvykome į Rygos oro uostą iš kurio 2 valandas skridome į Berlyno Tegel oro uostą Vokietijoje. Suvalgę tikrą vokišką dešrelę (tiesa sakant buvo labai skanu ir aštru), bei palaukę 3 su puse valandos sėdome į vokiškas oro linijas bei pakilome Reykijaviko - Islandijos sostinės - link. Atskridusius naktį ištiko šioks toks stresas, nes neparvyko mūsų lagaminai daugiau nei valandą, tačiau ačiū Dievui viskas baigėsi gerai. Sutikę mano dėdę greitai vykome namo, nes buvo atėjusi gyli naktis, bei buvome labai pavargę - juk skridome net 9 valandas! Kitą dieną pailsėję išvykome krioklių ir ledynų link. Vaizdas buvo stulbinamas - sunku buvo patikėti, kad virš tavęs krenta net 50 metrų krioklys, o virš jo švyti didelė bei ryški vaivorykštė. Ledynų vaizdas taip pat buvo pritrenkiantis - teko matyti skaisčiai mėlynus ledo luitus plaukiojančius vandenyje ir slenkančius Atlanto vandenyno link. Turbūt knieti sužinoti, koks tas Islandijos kraštovaizdis? Galiu pasakyti tik viena - nerealus. Turbūt nerastumėte pasaulyje tokios vietos, kurioje važiuotumei aplink salą vienu keliu, nes Islandijos centre trys didžiulį plotą užimantys ledynai. Dairantis į šalis nepamatytumėte nei vieno medelio (žinoma, mieste rasite dirbtinai užaugintų mažų pušų), tik kalnų avis stovinčias ant kelio, lavos laukus, lyg mėnulio kraterius. Taip pat turėjau galimybę nardyti ledyniniame vandenyje - tame plyšyje kuriame skiriasi Šiaurės Amerikos ir Euroazijos plokštės. Skaičiavome sekundes iki geizerio įsiveržimo, bei pirkome lauktuves draugams bei artimiesiems. Tiesa, sumokėjau apie 10'000 kronų - tai yra apie 60 eurų. Na, o kitas dienas teko leisti žvejojant Atlanto vandenyne, stebėti banginius ir delfinus, maudantis versmėse - verdančiame vandenyje. Atsisveikinę su Islandiją, dėde, bei išbuvę 10 dienų skridome Latvijos link.

Taigi ši vasarą - geriausia, iki šiol buvusi visame mano gyvenime. Nerealiai praleidau savo atostogas, sutikau daug gerų žmonių, įgavau daug naujos patirties keliaujant bei puikiai praleidau laiką. 

 

Keletas akimirkų:

Spoileris

326635777f365c6b7f255252a0c21d6a369.JPG

1580d6d8a50ee237b746a0bc6a6f2ddf150.JPG

 

Bendrai apėmus:

Aplankiau 5 pasaulio valstybes.

Išleidau apie 100 eurų lauktuvėms.

Nukeliavau apie 7500 kilometrų.

Pamačiau įvairiausių pasaulio stebuklų. 

Nerealiai praleidau vasarą.

 

 

Pagarbiai

Rokas

Redaguota , redagavo Marlboro_Master
Klaidų pataisymas.
  • Už 7
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Nu privet vsem raslabuhos, karoce noreceu papasakoti savo gereusia vasara ir pasigirti nes atviceju as gereu praleidau sava vasara nei kep jus :DDDD 100procientu dodu kad prasedejot sava kambarije .. :DD nu vienu zodziu pradedu sava pasakojima karoce.

 

pace pirma diena zinoma buvau sulej per karscius sedejau klasej ir dareu kazkoki tai lapa bl nu patis suprontat kad sunku dariti visokjius darbus per karscius, nu venu zodz pasibaige pamoka dar liko 4 pamokos karoce, taj su sava klasiokais pabegom is pamoku ir varem i bara gerti karoce .. taj nusipirkau wolfas engelman alaus taj pripisau belekiek ir karoce gi suprontat man reikejo taisitis darbus kad nipaliktu antrajs metais .. nu venu zodziu ejau pripises i mokikla, koridurije uzkliudzeu kazkoki tai loha, tas sako : ka tu ce pituhas akuelini, as tada kai paleidau is kaires y nosi ble tada su koja i galva kai pisau tai apsikraujavo koncinas bl, tada atejo kazkoke mokiytoja isskirti mumis, tada as pisau skrepli tai ziurkei y veida, nu ir eikit naxuj sakau, td iejau i klase ir atlikau tos darbus 4verta gavau karoce ir paka. Tada po pamoku grizau namo nu tiksleu i sava buta, nes slabotkej givenu, ir seip visdar buvau pripises taj isejau y lauka seijp paprikolint nu ir zodz gavau zinute kad varom nakti y koki kluba pasitusint, nu ladna sakau. zodz pasitusinom tam klube t.t nu ir dar labeu pripises buvau, iseinu is klubo karoce su sava chebra, nu musu buvo nedaug 60, tai ziuriu stovi kazkoke piderai toke panasus I domas_jive, tai kai subuxalinom tos pituhus , tada mentai supokavo mumis, 35snukiai spejo pabegt, bet ble spejo mane pagaut tie kandziai, krc tj acedejau arestinej ir venu zodz. Nu ir vidury vasaros isvaziavau y anglija stroikese pahalint tai irgi visokiu lohus pyzdindavau, ir seip istisai su sava hebra praleisdavom laika slabotkei , istisai geriam t.t o ne kep jus ble prakaituojat tam savo sargyne :DDDDDDD 

  • Už 5
  • Prieš 15
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Labas visiems, na kaip matote vyko dar vienas puikus eventas, kurio dėka mes, visi, serverio žaidėjai, sužinojome ką gi veikė mūsų žaidėjai visą vasarą ar bent jau sužinojome įdomiausią jų nutikusį įvykį. Rašinių sulaukiau tikrai ne daug, tikėjausi salaukt daug daugiau, nes užduotis buvo tikrai lengva, tad ir tikėjausi sulaukt daug rašinių, bet pasirodo, kad ne visiems buvo ji įkandama. :( Rašiniuose dauguma rašėte apie Jūsų patirtas keliones būtent vasarą, tad aš išskyriau tik vieną žmogų, kurio tekstas mane privertė įsitraukti į jo buvusią kelionę, tai - Lorenzo_Marino (patys galite pasiskaityt, tikrai patiks). Toliau, išskyriau kelis žmones su įdomiausiu įvykiu, kurie man labai patiko, o iš vieno žmogaus, net gi norėčiau sužinot KAS gi toliau buvo, nes pabaiga tokia ne aiški. Vienas iš įdomiausių įvykių, tai - Domantas_Janu, kaip pasakoja grįžęs iš Anglijos į Lietuvą tik tranzuodamas. O kito žmogučio įvykis man patiko, tai Šarūno_Jako. Man jo įvykis labai patiko, žinote kodėl? Nes klasės susitikimas prie ežero kranto yra labai sunkus ir brangus dalykas, nes visą sukviest klasę pasibūt vasarą prie ežero yra SUNKU!!! Nes visada atsirast tokių "mėmių", "varlių", kurie nebus patenkinti, jog nori susitikt vasarą prie ežero su visa klase. :D Tad šis žmogus nepasidavė ir surengė tą fucking meet'ą už kurį aš labai džiaugiuosi! :D (patikėk turiu ir aš tokios patirties). Tad šiokia tokia analizė, o štai dabar prizininkai:

 

1. Lorenzo_Marino - 24vlt.

2. Domantas_Janu - 18vlt.

3. Šarūnas_Jakus - 12vlt.

 

Konkurso generalinis remėjas Tautrimas_Juška.

  • Už 11
  • Prieš 4
Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...