Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Lukas_Fletron

Kaip apsisaugoti nuo keylog.

Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, dabar pradejo plisti naujas Keylogas kurio pagalba pradejo vogti sargo acc. Tad keli budai kaip suzinoti ir padidinti sansus pasalinti ji is kompiuterio.

1. Atsidarot TaskManager su klavisais ctrl+alt+delete(vienu metu). Spaudziat Processes ir apacioja yra failas winlogon.exe ir jai pas jus taskmanageri rodo 2 tokius failiukus (winlogon.exe.) vadinas jusu kompiuteryje yra Keylogas.

2. Spaudziar (Windows zenkliuka+r) atsidaro lentele i ja irasote - msconfig. tada lenteleja spaudziat Startup, ir matote pazimetus ir atzimetus failus. Jai yra kokie itartini failai pazimeti varnele kuo skubiau juos istrinkite ir paziurekite to failop Location ir istrinkite ji.

3. Kaip istrinti arba sustabdyti Keylog duomenu siuntima kitam zmogui. Isirasote programele MalwareBytes Free edition. Link: https://www.malwarebytes.com/mwb-download/ 

Isirase spaudziar Scan, tada prascaninus kompiuteri paspaudziat kad istrintu visus failus, Tada kai isitrins failai ismes lentele, kad jie isitryne. Poto restartuosis kompiuteris, man ir kaikuriem zmonem kurie prasiscanavo, kompiuteris sungiai isijunginejo, tad tiesiog isjungiat ir per naujo ijungiat kompiuteri, ir jusu Keylog bus istrintas. 

Sekmes, jai kyla klausymu, rasykit i AZ.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

19 hours ago, Gedas_Mac said:

Pateikta labai lėkšta informacija. Geriau pateik informaciją apie šį naują keyloga.. Nes čia basic info yra.

kam tas naujas dviratis? logiška, jei keylogas naujas, tai ir informacijos apie jį nebus daug.. Esmė tame, jog jį galite pasigauti siųsdamiesi kad ir betkokį skiną, ar kitą modifikaciją iš forumo(nors linkas atrodo švarus).

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...