Eiti į turinį

Archyvuojama

Ši tema nuo šiol archyvuojama ir jos nebegalima komentuoti.

Domaxz_Intensive

pasiūlymas mechanikams

Ar reikia šio atnaujinimo?  

49 balsai(-ų)

  1. 1. Ar reikia šio atnaujinimo?

    • Taip
      45
    • Ne
      4


Rekomenduoti pranešimai

Sveiki, kadangi gavome iš bumerio atsakymą dėl mašinų kabinimo ant nuosavų tr. priemonių, ir kad tai yra įgyvendinama, tačiau toks dalykas buginasi, bandysiu įsiūlyt dar vieną TIKIMĖS įgyvendinamą pasiūlymą, nes jau tikrai kažko naujo seniai beturėjom. 

 

b7cEbMz.jpg

 

Taigi tiesiog siūlyčiau mechanikams įdėti DFT-30, ir kad būtų įmanoma užsikelt tr. priemonę ant jos (užkabinimas galėtų būti valdomas taip pat kaip ir mech kablys). Kadangi pd sraigtasparniai iš šonų turi papildomas platformas, pagalvojau, kad jeigu ant tr. priemonių eina dėti objektus, tai šio sunkevžimio šonai galėtų būti apsaugoti, kad mašina ant viršaus nenuslystų. Kas dėl krovinių vežikų - manau, kad jiems reiktų įdėti kažką kito, nei šią mašiną, visgi jų darbas visai nėra reikšmingas ir jie neduoda serveriui jokios naudos... Arba bent jau mechanikų DFT-30 perdažyti kita spalva arba uždėti kokią nors detalę (pvz., kaip skiriasi gp ir swat burrito), kad kiti atskirtų, kur mechanikas, o kur krovinių vežikas.

 

Būtų įdomu išgirsti kitų žaidėjų nuomonę dėl šio atnaujinimo, gal ką pasiūlytumėte patobulinti ar keisti? Lauksiu jūsų komentarų, žinoma, jeigu balsuojate prieš, argumentuokite.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kitose svetainėse

Svečias
Šios temos nebegalima komentuoti.


  • Paskutiniai lankytojai   0 nariai(-ių)

    • Šio puslapio nežiūri nė vienas registruotas narys.
×
×
  • Sukurti naują...